Autor Wątek: problem po wgraniu patch 122 FB  (Przeczytany 1543 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Eagle1

• Gość
problem po wgraniu patch 122 FB
« dnia: Stycznia 25, 2004, 19:43:08 »
Pozdrawiam wszystkich,
po wgraniu patcha 1.22 na wersję 1.0 FB samoloty skrzydłowych znikają po 1 minucie od przykołowania na stoisko. W wersji 1.0 samoloty, które wylądowały i przykołowały na stoisko stały do momentu wyjścia z gry. Czy jest jakiś trik aby samoloty nie znikały ze stoiska?
Pozdrawiam wszystkich,  Eagle 1.

Offline Labienus

• *
  • Corsaires Fanaticus
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 25, 2004, 20:15:39 »
Oho!
Strzelać Ci się zachciewa do swoich, co  :?:  :!:  :wink:  :lol:
Nie ma tak teraz  :P  :twisted:  Chłopaki szybciej idą na kawę niż się spodziewałeś  :mrgreen:

A tak na serio to chyba poradzić sie na to za wiele nie da. Ten typ tak ma po prostu po tym paczu  :roll:

« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 26, 2004, 00:26:29 »
Znikają też inne ciekawe i przydatne cechy: np stabilizacja w poziomie, sterowanie mieszanką , ......

Ponieważ nie pamiętam wszystkich tych rzeczy, ogłaszam konkurs na spisanie wszystkiego co zniknęło od ver 1.0 - za to lubimy Ola.
Leszek

swier

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 26, 2004, 10:31:46 »
stabilizacja jest tylko w bomberach. I chyba dobrze wg mnie  :)

sterowanie mieszanką zniknęło w meśkach i fokach bo pono było auto w realu. Ale nie sprawdzałem czy tak faktycznie było.

knocke

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 05, 2004, 23:19:45 »
Cytat: swier
sterowanie mieszanką zniknęło w meśkach i fokach bo pono było auto w realu. Ale nie sprawdzałem czy tak faktycznie było.

nasza dyskusja co do tego w podobnym wątku wykazuje że jednak w nich chyba było auto. Pytanie jak z innymi maszynami (np P40) ktorym rowniez ta funkcje odjeto .. :-|