Cześć
Mam na sprzedaż gogle VR, które służyły mi pięknie od dwóch lat.
W komplecie:
- gogle,
- kontrolery,
- kabel rev2,
- zasilacz,
- przejściówka USB,
- oryginalne pudełko,
- dokumenty.
Kontrolery bardzo niewiele używane (gogle służyły głównie do latania). To samo maska (to co przylega do twarzy). Zdjąłem ją niedługo po zakupie i używałem samej gąbki, którą dokupiłem osobno, dla lepszego FoV i większego sweetspotu. Gąbka nie jest przedmiotem sprzedaży, bo zbyt zużyta

Gogle są 100% sprawne. Szkła bez rys, bez bad pixeli, etc. Dawno temu pękła mi plastikowa szlufka na pasek z rzepem (częsta przypadłość Reverbów), ale skleiłem to i od tamtego czasu trzyma dobrze. Na kablu pojawiło się kiedyś rozcięcie na płaszczu. W sumie nie wiem skąd i jak do tego doszło... chodzi o sam gumowy płaszcz. Przewód w środku, jak i sama izolacja jest nietknięta. Nie ma z tym żadnego problemu. Ja to miałem zaizolowane taśmą, ale odkleiłem do zajęcia żeby pokazać nabywcy i tak to zastawiam. Każdy może z tym zrobić co uważa. Jest to jedynie wada wizualna i nie wpływa na działanie gogli.
Daję 7 dni gwarancji rozruchowej. Jeśli ktoś chce mogę wystawić na Allego (dodam prowizję) lub OLX.
Cena: 1400 pln plus koszty przesyłki (preferuję paczkomat, ale może być kurier). We Wrocławiu i okolicach odbiór osobisty możliwy.
Zdjęcia:
https://postimg.cc/gallery/nmBbPcx
[