Ostatnie szlify
, lol. Tak coś było, że tam zmodyfikowali podejście, ale dzięki temu mam jakiś większy zakres wszystkiego (dostałem coś tam więcej jak kiedyś się logowałem). Ale ogólnie SC mam w niezłej pompie i jest to dla mnie gra mem. A coś mówią chociaż o opcji VR, czy trzeba by wpłacić kolejne 100$ by zaczęli łaskawie myśleć, co zrobią w 2032 roku? Tak dla porównania dodam - Elite Dangerous.
Nie wydaje mi się, żeby VR było na liście priorytetów. Jest podobno w planach, ale nie ma żadnych konkretów. Podobno jakiś 1 dev się tym zajmuje. Na razie dopiero co zaczęli wdrażać Vulkan, więc to temat "na później".

A z ciekawości, kiedy ostatni raz testowałeś SC?
Mnie ta gra obchodzi tak samo jak zeszłoroczny śnieg. Jest jakimś tam ewenementem w światku gier, ale krzyżyk na drogę. Jeśli komuś to odpowiada i chce się w to bawić to na zdrowie. A artykuł był zwykłą ciekawostką dla osób, które nie siedzą temacie.
A mój wpis był zwykłym sprostowaniem / dodaniem kontekstu do tegoż artykułu (dla osób, które nie siedzą w temacie). Naprawdę nie ma co odbierać tego osobiście. Krytyka dotyczy treści artykułu, a nie tego, że go podlinkowałeś.