Autor Wątek: Team Killers  (Przeczytany 5457 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

panzerjager

• Gość
Team Killers
« dnia: Stycznia 28, 2004, 20:12:23 »
Było cheaterach,teraz coś o panach znanych bardziej z gier FPP.Otóż...leciałem sobie grzecznie Bufallo jak Bóg przykazał,miałem tzw.dobry dzień i wszystko było by pieknie dopóki nie znalazł sie jakiś pier... frustrat.Z tyłu leciał sobie Ki,gdy nagle po kadłubie zabębniły pociski,nie mogłem w to uwierzyć,rozglądam sie,zero wroga tylko ten nasz Ki.Byłem tak zaskoczony że spruł mnie jak dziecko.Pan nazywa sie Ltn.Baracca i jest pierd...Włochem-jak tacy są wszyscy to ja dziekuje.Coś mu dzisiaj nie szło w przeciwieństwie do mnie to musiał sie skurw... wyżyć na łatwym celu.Wybaczcie słownictwo ale jeszcze mnie trzęsie z wściekłośći!Czy jest jakieś inne lobby oprócz Ubi bo nie chce tej włoskiej szmaty na oczy widzieć.

303_Shpacoo

• Gość
Re: Team Killers
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 28, 2004, 20:30:32 »
Cytat: panzerjager
.Pan nazywa sie Ltn.Baracca i jest pierd...Włochem-jak tacy są wszyscy to ja dziekuje.Coś mu dzisiaj nie szło w przeciwieństwie do mnie to musiał sie skurw... wyżyć na łatwym celu.Wybaczcie słownictwo ale jeszcze mnie trzęsie z wściekłośći!Czy jest jakieś inne lobby oprócz Ubi bo nie chce tej włoskiej szmaty na oczy widzieć.

LOL - ten makaron też mi kiedyś krwi napsuł jeszcze za starych, dobrych czasów Sturmovika. A lobby inne jest - jak najbardziej. HL (HyperLobby) się toto nazywa.

http://hyperfighter.jinak.cz/

Ger0nim0

• Gość
Team Killers
« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 28, 2004, 20:33:41 »
Hmm pamiętam podobną sytuacje jak kiedyś graliśmy u apskika. Na hasło "Team Killer" całe towarzystwo, blue i red, zawiesiło na kołku wszelkie walki i jak jeden mąż rozpoczęło PERFIDNY i WREDNY voulching no gostku, informując go że to nauczka za jego czyn. Człowieczek szybko zrozumiał swój błąd i grzecznie usunął się z gry.

panzerjager

• Gość
Team Killers
« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 28, 2004, 21:08:38 »
Dzieki za info o lobby,wszyscy o nim w kółko gadali i nie wiedziałem specjalnie  o co chodzi.Mam nadzieje że tej włoskiej szmaty tam nie będzie.

Waylander

• Gość
Team Killers
« Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 28, 2004, 22:03:44 »
Nidgy nie mow nigdy  :lol:  :lol: Jego moze nie znajdziesz, ale inne latajace sk&&#$@#$%ny na pewno  :evil:   Za czasow Ila tez spotkalem kilka takich przypadkow. Nie pozostalo nic jak tylko gnebic frajera.

Micho

• Gość
Team Killers
« Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 28, 2004, 22:21:19 »
może trochę z boku od tematu teamkillers ale właśnie wrócielem z hl-a i tak mi się wydaje ze cheaterów z miesiąca na miesiąc przybywa :evil:

panzerjager

• Gość
Team Killers
« Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 28, 2004, 23:41:30 »
Ba!Albo ja mam paranoje albo coś tu nie jest tak(pisane po powrocie z HL,jeszcze raz dzieki)Leciałem sobie grzecznie,jak zwykle :  )i nagle z mojego sprzętu pozostały totalne strzępy,bez żadnego podłego wroga na horyzoncie ani AA...Co tu sie ...a dzieje?

panzerjager

• Gość
Team Killers
« Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 29, 2004, 01:22:17 »
Jeszcze jedna ważna sprawa,cytuje list od kolegi "Podobno hyperlobby ma w sobie trojana i umożliwia w czasie łaczenie nawet zdalne przejęcie kompa. Powiedzieli mi oo tym inni gracze na czacie Ubi. Nastepnie czytałem na forum hyperlobby o tym (adresu nie pamietam) i zostało to potwierdzone. Popytaj sie, albo może juz masz śiweższe informacje na ten temat? "

Co wy na to?

Offline Josiv

• *
  • Zerstörer
    • http://www.kg200.zary.com.pl
Team Killers
« Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 29, 2004, 02:04:17 »
eee tam oddawna  jest taka strona, hyperlobby.com
byly na ten temat nie raz dyskusje na wielu forach, wychodzi na to ze zrobil to taki glupi lamer/ hacker, ktory ma osobisty uraz di Jira czyli tworcy hl i jego oskarzenia sa g... warte tak jak i on.
_____ | _____             █▀ ██ ▀█▀      ORLIK
 _\__(o)__/_                   ▼             /
      ./ \.                www.eagles.pl ---
Graf -1973-†2006 ..ó?o........ó?o.ó?oó?o...

Team Killers
« Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 29, 2004, 12:38:58 »
HL jest bezpieczne. Kiedys mozna bylo odzyskac ip hosta przez wejscie do ilka (zapamietywal ostatni adres), teraz jest to juz niemozliwe. Nie gralem nigdy na UBI, ale czesto slyszalem ze grono ludzi jest jeszcze gorsze niz na HL. Szukaj polskich serwerkow (pytaj o hasla ew.) tam z reguly jest porzadek (nadgorliwi delikwenci sa kopani :))
Achtung Spitfeuer!

panzerjager

• Gość
Team Killers
« Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 29, 2004, 14:55:56 »
Z tymi rodakami to różnie bywa,spotykałem fajnych ale zawistnych buraków też nie brak.Jak to w życiu...

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Team Killers
« Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 29, 2004, 19:03:38 »
Cytat: Ger0nim0
Hmm pamiętam podobną sytuacje jak kiedyś graliśmy u apskika. Na hasło "Team Killer" całe towarzystwo, blue i red, zawiesiło na kołku wszelkie walki i jak jeden mąż rozpoczęło PERFIDNY i WREDNY voulching no gostku, informując go że to nauczka za jego czyn. Człowieczek szybko zrozumiał swój błąd i grzecznie usunął się z gry.

Hahahaha :lol:  :lol:  :lol:  pamietam to swieto ogorka  :twisted:  :twisted:  :twisted: ten pan mial zdeko prze......gwizdane :P bo jak jakas bombka go nie wyczesala to 20tki wiecznie przeziebionego albo gerego, no ewentualnie mial bliskie spotkanie z armata Kobry, nastepnie z bomba a na koncu jak pozostalym braklo ammo to poprostu parkowali na nim. 15 min. i goscia nie bylo :D chyba zrozumial swoj blad :P
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

panzerjager

• Gość
Team Killers
« Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 29, 2004, 22:37:44 »
No cóż,ja nie miałem tak fajnie.Nikt nie zareagował.Ginie tradycja (nowa świecka oczywiście) w narodzie.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Team Killers
« Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 30, 2004, 01:26:39 »
Trzeba sie do tego przyzwyczaic, rosnie popularnosc FB i Lock Ona a co za tym idzie wiecej smarkow gra a to daje nam wlasnie takie przyklady kultury na serwerkach. Jeszcze troche to bedzie klimat jak w grach FPP....szkoda  :?
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

panzerjager

• Gość
Team Killers
« Odpowiedź #14 dnia: Stycznia 30, 2004, 17:50:10 »
Z prawdziwą przykrością donosze że widziałem ostatnio Ltn "włoską szmate"Barraca na HL...Ale mam doła...