Autor Wątek: Drobna refleksja  (Przeczytany 2669 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ger0nim0

• Gość
Drobna refleksja
« dnia: Stycznia 28, 2004, 20:36:35 »
W styczniu minęło 2 lata od początku mojej zabawy w Il2 online przez ten czas powstało forum, miało poważną awarię, reaktywowało się, wyszedł FB powstało kilka grup wzajemnego samozadowolenia nazywanych potocznie dywizjonami, odbył się pierwszy zjazd (teraz żyjemy nadzieją na drugi) i wiele wiele innych ciekawych rzeczy.
Naszła mnie jednak taka "pomysła" - Panowie (i Panie :wink:  ) powiedzcie mi, ciekawskiej osobie, ile godzin wylataliśmy w il'a przez te 2 lata ?

Kos

• Gość
Drobna refleksja
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 28, 2004, 20:44:23 »
Zakladajac, ze srednio dziennie latam 1 godzine od poltora roku, to wychodzi..... zaraz... 547 godzin. Oczywiscie jest to zart, ta cyfre nalezy pomnozyc przynajmniej przez 3.

303_Shpacoo

• Gość
Drobna refleksja
« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 28, 2004, 21:21:49 »
Boshh - aż się boję takie obliczenia robić. Ile to można bby przez ten czas innych rzeczy zrobić....

Zoom

• Gość
Drobna refleksja
« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 28, 2004, 21:24:45 »
Sam wymyśliłeś to pytanie, czy z dużą pomocą żony?  :lol:
Moja też trzeszczy "Lepiej byś popracował. Nie masz nic do roboty?"
O właśnie tak jak teraz. :lol:  :lol:  :lol:
A ile godzin? Nie wiem, nie liczyłem, napewno za mało :) , ale zapytam żony, napewno będzie wiedziała.
 :lol:

Micho

• Gość
Drobna refleksja
« Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 28, 2004, 21:30:24 »
lol
oj godzin w iłka i Fb  "trochę" tego było, gram od daty premiery -  ...ale za mało aby się z wieloma z tego forum umiejetnościami równać .. trenować , trenować

Waylander

• Gość
Drobna refleksja
« Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 28, 2004, 21:55:06 »
No ja rowny rok mam zaszczyt przebywac na forum i bawic sie z chyba najlepszym symulatorem samolotow II wojny swiatowej. Nie jestem w stanie stwierdzic ile godzin wylatalem ale moja kobieta tez twierdzi ze za duzo " Lepiej bys gary pozmywal..." Takie teksty czasem slysze  :mrgreen: Ja tylko pracuje :D :lol:

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Drobna refleksja
« Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 29, 2004, 19:08:29 »
No troszke tego bedzie ale nigdy nie liczylem ile dokladnie, baaaaaaa a nawet jakbym liczyl to znajac moja awersje do cyferek to i tak bym sie nie doliczyl :P. Jestem praktycznie od konca forum YoYa i poczatku obecnego dziela + 2 miechy wstecz bo tak jakos zaczynalem, a teraz prosze ponoc nawet mam wiekszy pakiet udzialowy......lolololol :lol:  :lol:  :lol: jestem bizneSSman...........buhahahahahahahaha :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

raven

• Gość
Drobna refleksja
« Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 29, 2004, 19:12:00 »
Ja odpowiem z zupełnie innej beczki.

Dziś spędziłem swoją PIERWSZĄ godzinę online w kabinie Bf109G2, w towarzystwie Dziadka Kosa.

Wrażenia - nie do opisania. Chociaż mam nadzieję że wrócę jeszcze kiedyś do Flight Simulatora.

Pozdrawiam brać online.

zandek

• Gość
Drobna refleksja
« Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 31, 2004, 20:53:28 »
Nie gram codziennie, poniewaz czasami wyskoczy całodobowy dyżur, aczkolwiek jak mam tylko wolną chwilkę to odpalam maszyne i latam. Wiem jedno, mógłbym latac nawet i 10 godz. dziennie. (Tylko dobry monitor byłby potrzebny  :lol: )