Autor Wątek: Karta obslugujaca cztery monitory.  (Przeczytany 1968 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Waylander

• Gość
Karta obslugujaca cztery monitory.
« dnia: Stycznia 29, 2004, 22:15:42 »
Fajnie miec taka karte  :mrgreen: LINK

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 30, 2004, 01:30:36 »
A ja sie spytam po kiego komu 4 monitory, przeciez grac sie n atym nie da. Ja ostatnio na 2 probowalem to jedyne czego mozna sie nabawic to zeza, a tu bedzie zez do kwadratu. Dla mnie bezsens, do granai sie nie nadaje. Wieksze korzysci przy pracach biurowych. Ale zaloze sie ze to tez nie bedzie tak rozowo.....czas pokaze  :roll:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

SoH

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 27, 2004, 01:04:08 »
Do pracy biurowaj jak najbardziej wskazane. Czasami jak pisze jakies progsy na informatyke, to poprostu tesknie za drugim monitorem, a nawet dwoma.

knocke

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 29, 2004, 23:08:26 »
Ja ostatnio na 2 probowalem to jedyne czego mozna sie nabawic to zeza,

serio tak kiepsko? Na czym (garfa, monitorki) i jak tesciles?
Ja myslalem ze miec 3 - 4 zgrane monitorki (przod, boki, ew. gora) to szczyt marzen, lepsze od TracIRa ale NIE mialem okazji wyprobowac.... no i ta dawka promieniowania :)

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 01, 2004, 00:36:01 »
Testowalem na Radeonie 9800 Pro i monitorach Nec'a Fe700, bawilem sie Outlookiem na pulpicie przeciagajac go raz na jeden raz na drugi. Nastepnie odpalilem ET na dwoch (dokladnie nie wiem jak bo raczej to byl przypadek jak cala zabawa z monitorami) i zeby bylo jasno, sproboj zagrac na 2 monitorach w to samo siedzac na podlodze, trzymajac klawiature w powietrzu i widzac wszystko x2  :shock: <--------------- tak wygladalem po 15 min......lolololol :lol:  :lol:  :lol:

Takze mnie to nie bawi, woel miec jeden ale duzy  8)

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

knocke

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Marca 01, 2004, 09:27:15 »
troche nie czaje ... a FB? Nie da rady zrobic zeby na jednym widziec np przod a na drugim bok? (of kors spada framerate pewnie ale dla testow). No bo nie chodzi o to zeby widziec 2 kokpity - na co to komu :-)

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #6 dnia: Marca 01, 2004, 12:04:42 »
Nie bawilem sie tym dlugo bo poprostu uznalem ze gra nie jest warta swieczki :roll: