Autor Wątek: Aplikacja DroneTower - problem z logowaniem  (Przeczytany 1318 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Aplikacja DroneTower - problem z logowaniem
« dnia: Czerwca 02, 2025, 22:09:24 »
(mała notka do administracji - długo się zastanawiałem, do którego działu najlepiej pasuje ten wątek i w końcu padło na Dyskusje. Jeśli uznacie, że lepiej go przenieść gdzie indziej to przenieście)

Jako prawy obywatel wyrobiłem sobie na stronce PANSA te darmowe uprawnienia na drony, żeby sobie takowymi legalnie śmigać. Problem pojawił się przy logowaniu do aplikacji DroneTower, którą zresztą na tym kursie rekomendują. Wyświetla się tam coś o synchronizacji danych z systemem PANSA, więc skoro mam tam już konto, to moje dane logowania powinny do DT wchodzić. Ale nie wchodzą. Więc moje pytanie brzmi: czy mam zakładać nowe konto bezpośrednio na DT, czy jest coś związane z tym systemem PANSA, co przeoczyłem?
Słyszałem opinie modelarzy RC, że te aplikacje do lotów działają tak średnio, więc równie dobrze wina może leżeć po stronie DT.

Odp: Aplikacja DroneTower - problem z logowaniem
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 04, 2025, 13:28:14 »
Zakładaj nowe konto, niestety niby to jest powiązane ale trzeba.

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 04, 2025, 16:55:27 »
Dzięki  :) Tam chyba potem po założeniu konta nie trzeba go z niczym łączyć?

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 06, 2025, 15:44:48 »
Już nie pamętam, chyba po założeniu konta miało już dostęp do moich licencji i danych.