Autor Wątek: Problem z IŁ-2 Pomocy!!!  (Przeczytany 3189 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Gabryś

• Gość
Problem z IŁ-2 Pomocy!!!
« dnia: Lutego 02, 2004, 13:58:52 »
Mam podobny problem jaki pojawił sie na forum 17 stycznia,nie znalazłem wyjaśnienia. Nie ładują mi sie single mision,nie moge zmienić pilota i nie można save'ować.Przydały by sie jakieś wskazówki co z tym zrobić !?

303_Shpacoo

• Gość
Problem z IŁ-2 Pomocy!!!
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 02, 2004, 16:58:08 »
Podaj wersję gry, jakiep atche instalowałęś, w jakiej kolejności, bo z tego, że "coś nie działa" raczej trudno coś wymodzić.

Gabryś

• Gość
Problem z IŁ-2 Pomocy!!!
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 02, 2004, 19:04:26 »
nie wgrywałem żadnych patchy, mam wersje 1.0- z góry dziękuje za jaką kolwiek pomoc

Gabryś

• Gość
Problem z IŁ-2 Pomocy!!!
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 04, 2004, 00:59:17 »
zainstalowałem patch 1.1 na IŁ-2 1.0, potem jeszcze 1.2ov-ale to i tak nic nie pomogło!? Taki sam problem mam z Forgotten Battles ,mam wersje 1.22 !?

303_Shpacoo

• Gość
Problem z IŁ-2 Pomocy!!!
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 04, 2004, 01:54:30 »
nie instaluj 1.2ov - to chyba było z jakimiś dodatkami dla hostów - poszukaj na sieci patcha 1.2 - dużo zajmuje ale masz pewność, że nic sie nie pokrzaczy podczas naistalowania mowszej łąty na starszą.

A z FB to nie wiem o co może chodzić, bo nigdy tak nie miałem.
I czemu nie możesz zmienić pilota?

Gabryś

• Gość
Problem z IŁ-2 Pomocy!!!
« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 04, 2004, 09:27:21 »
co do FB to nie mam w ogóle pojęcia,gierka jest zinstalowana poprawnie ,wgrałem patcha a i tak singel mision nie działają i nie moge pilota zmienić- nie można nic zapisać w grze,nawet kontrolsów!? dzięki za pomoc!

SebeQ

• Gość
Problem z IŁ-2 Pomocy!!!
« Odpowiedź #6 dnia: Lutego 04, 2004, 15:18:30 »
Cześć. Szukam rady na poruszony tu problem.
Objawy - brak singli, misji, i kampanii, brak przyporządkowanych klawiszy sterujących, niemozliwość zmiany pilota, oraz "czas w grze biegnie ok. 4 razy wolniej" Tzn. podczas tutoriala (jest tam timer) gra chodzi ok 4 razy wolniej.

Miałem taki sam problem w IŁ2, z tym że były misje, kampanie i single.

Problem ten występował pod WIN XP, natomiast pod WIN 98 wszystko było jak trzeba.
I jeszcze jedno. Zmiana sterownika karty graficznej pomagała, ale nie do końca. Gra nadal była "wolniejsza".

Prosze tylko nie piszcie "to zainstaluj sobie 98" Szukam rady tutaj, bo liczę na radę.
Informuje że przejrzałem fora i linki do stron zaprzyjaźnionych.

303_Shpacoo

• Gość
Problem z IŁ-2 Pomocy!!!
« Odpowiedź #7 dnia: Lutego 04, 2004, 18:58:18 »
Ughhh - sorry - ja wysiada - nie miałem nigdy takich problemów, ani nawet nie słyszałęm o podobnych, dlatego niestety nie będę mógł pomóc.

Gabryś

• Gość
Problem z IŁ-2 Pomocy!!!
« Odpowiedź #8 dnia: Lutego 04, 2004, 20:31:48 »
"tylko do odczytu" miałem już odznaczone. no nic dzięki za pomoc- bedę się męczył dalej z rozwiązaniem tego problemu!

Kos

• Gość
Problem z IŁ-2 Pomocy!!!
« Odpowiedź #9 dnia: Lutego 04, 2004, 21:42:18 »
Witam!

Mialem juz bardzo podobny problem ale powstal on kiedy instalowalem trzeci czy czwarty raz gre do ciagle tego samego katalogu. Pomoglo stworzenie nowego katalogu i nazwanie go calkowicie inaczej niz bylo to do tej pory oraz zainstalowanie wlasnie tam gry.

SebeQ

• Gość
Problem z IŁ-2 Pomocy!!!
« Odpowiedź #10 dnia: Lutego 05, 2004, 16:57:15 »
Mam prośbę. Czy może ktoś podać jakiego sterownika używa do Geforce 2 MX/MX 400 (grająć w FB oczywiscie).
Prawdopodobnie tu tkwi problem.

Sterownik który jest podany na forum, nic nie daje.
Na prawie wszystkie problemy pomaga instalacja gry na partycji systemowej  :!:
Niestety u mnie pozostał problem z "czasem w grze", nadal jest on 4 razy wolniejszy.
Prosze o typy sterowników jakich używacie.

Gabryś

• Gość
Problem z IŁ-2 Pomocy!!!
« Odpowiedź #11 dnia: Lutego 05, 2004, 18:08:09 »
dzięki-stworzenie nowego katalogu do ił-2 pomogło!!! Wszystko działa. teraz będe kombinował z FB. :)  :)  :)

Gabryś

• Gość
Problem z IŁ-2 Pomocy!!!
« Odpowiedź #12 dnia: Lutego 05, 2004, 19:15:26 »
FB też działa wystarczyło zainstalować w innym katalogu!!! Dzięki za pomoc!!!

303_Shpacoo

• Gość
Problem z IŁ-2 Pomocy!!!
« Odpowiedź #13 dnia: Lutego 05, 2004, 19:36:12 »
Cytat: SebeQ
Mam prośbę. Czy może ktoś podać jakiego sterownika używa do Geforce 2 MX/MX 400 (grająć w FB oczywiscie).
Prawdopodobnie tu tkwi problem.

Sterownik który jest podany na forum, nic nie daje.
Na prawie wszystkie problemy pomaga instalacja gry na partycji systemowej  :!:
Niestety u mnie pozostał problem z "czasem w grze", nadal jest on 4 razy wolniejszy.
Prosze o typy sterowników jakich używacie.

Mam takeigo samego GF-a. Używam sterów 43.45, bo na nich działa mi najszybciej i w miarę stabilnie. Ale że tyle wersji sprzętu ile komuterów, więc niekoniecznie u Ciebie ta wersja będzie najlepszym rozwiązaniem.

Gabryś

• Gość
Problem z IŁ-2 Pomocy!!!
« Odpowiedź #14 dnia: Lutego 06, 2004, 23:48:30 »
Za nim pomyśle o jakimkolwiek dywizjonie , musze zdobyć jakieś doświadczenie. Musze troche polatać - nikogo jeszcze nie strąciłem!? :(