Autor Wątek: Spitfire w FB lub w IŁ-2  (Przeczytany 4435 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Gabryś

• Gość
Spitfire w FB lub w IŁ-2
« dnia: Lutego 05, 2004, 18:27:38 »
Wiecie może czy jest Spitfire w FB lub w Ił-2. jeśli tak to skąd tą maszynkę ściągnąć???

Micho

• Gość
Spitfire w FB lub w IŁ-2
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 05, 2004, 18:57:50 »
na razie nie ma

będzie w którymś tam addonie do FB
pozdr

Gabryś

• Gość
Spitfire w FB lub w IŁ-2
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 05, 2004, 19:16:44 »
dzięki, już czekam z niecierpliwością!

Zoom

• Gość
Spitfire w FB lub w IŁ-2
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 05, 2004, 20:46:57 »
Na wiele bym nie liczył. Modele są już dawno gotowe i od tej chwili słuch po nich zaginął. Niestety Spit może nieźle namieszać w koncepcji gry. Taka piątka np. , skręcała dużo lepiej niż G2. Zaimplementowanie tego w FB spowoduje, że spit będzie skręcał lepiej także od czajki :P i znowu wszystkie samoloty trzeba będzie ustawiać od początku :P .

Waylander

• Gość
Spitfire w FB lub w IŁ-2
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 05, 2004, 21:46:15 »
co do dodatkow poczciwego Ilka to nie nalezy sie podziewac jakichs nowych samolotow  :?

Micho

• Gość
Spitfire w FB lub w IŁ-2
« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 06, 2004, 09:27:02 »
Cytat: Zoom
Na wiele bym nie liczył. Modele są już dawno gotowe i od tej chwili słuch po nich zaginął. Niestety Spit może nieźle namieszać w koncepcji gry. Taka piątka np. , skręcała dużo lepiej niż G2. Zaimplementowanie tego w FB spowoduje, że spit będzie skręcał lepiej także od czajki :P i znowu wszystkie samoloty trzeba będzie ustawiać od początku :P .

ha...
rzeczywiście pewnych dogmatów łamać nie można :lol:

ja mam nadzieje, że spit będzie - Vb z kodem RF-D małym kaczorem i misja nad Dieppe w 1942 :)

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
Spitfire w FB lub w IŁ-2
« Odpowiedź #6 dnia: Lutego 06, 2004, 21:06:33 »
Cytat: Micho
Vb z kodem RF-D małym kaczorem

no do tego to chyba by trzeba cudu...  :roll:
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

Micho

• Gość
Spitfire w FB lub w IŁ-2
« Odpowiedź #7 dnia: Lutego 06, 2004, 21:14:46 »
Cytat: Rola
Cytat: Micho
Vb z kodem RF-D małym kaczorem

no do tego to chyba by trzeba cudu...  :roll:

a od czego są skinnerzy, Rola wprawiaj się :wink:  :D

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
Spitfire w FB lub w IŁ-2
« Odpowiedź #8 dnia: Lutego 06, 2004, 21:40:30 »
Zaprawdę powiadam wam, niezbadane są ścieżki Roli...

A tutaj odpowiedź na wasze pytanie:
http://www.il2sturmovik.com/forgotten_battles/fb_development.php
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

Predator

• Gość
Spitfire w FB lub w IŁ-2
« Odpowiedź #9 dnia: Lutego 07, 2004, 11:08:13 »
Nareszcie lusteko :D Harri's ma w zewnetrznym widoku a jak wchodze do kokpitu to go nie ma :? Ale przynajmniej Spit będzie miał :)

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Spitfire w FB lub w IŁ-2
« Odpowiedź #10 dnia: Lutego 07, 2004, 12:21:26 »
Juz sie nie moge doczekac zeby mu zasadzic z 4 lufek moich 20 mm  :twisted:  :twisted:  :twisted: a swoja droga to polskie sqady sie uciesza na jego widok  :wink:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

303_Shpacoo

• Gość
Spitfire w FB lub w IŁ-2
« Odpowiedź #11 dnia: Lutego 07, 2004, 20:27:54 »
Cytat: Predator
Nareszcie lusteko :D Harri's ma w zewnetrznym widoku a jak wchodze do kokpitu to go nie ma :? Ale przynajmniej Spit będzie miał :)

SHIFT+M w kokpicie o ile mnie pamięć nie myli  :D

Elwood

• Gość
Spitfire w FB lub w IŁ-2
« Odpowiedź #12 dnia: Lutego 07, 2004, 21:07:18 »
Prawdę powiedziawszy, to od samego początku Szturmowika czekam z utęsknieniem na ten wspaniały samolot, i mam nadzieję że 303-ciaki nasze przerzucą się na niego niezwłocznie, bo cokolwiek razi mą duszę nasz słynny "trzysta trzeci" na Jakach niczym 1PLM Warszawa (żaden atak ani zaczepka, piszę poważnie).

tomit

• Gość
Spitfire w FB lub w IŁ-2
« Odpowiedź #13 dnia: Lutego 08, 2004, 02:57:14 »
Osobiście wolałbym spitow na razie w FB nie widzieć. Przyczyna jest pewnie jasna nie tylko dla Olka ale i dla większości - n00bfighter, tak lub podobnie okrzykną ten samolot głownie wraże części polskiej sceny IL2. Jest szansa ze Olo wykastruje Spita tak jak zrobił z Hurkiem który obecnie jest jak babcia z granatem: prędzej sobie krzywdę zrobi niż innym. ...gdy spit się jednak pojawi z chęcią popatrzę jak 303-trzeciaki szkolą się na jednym konkretnym służbowym sprzęcie i przestana wywalczać sobie prawo istnienia musząc w tym samym czasie co "inni" przyswajać sobie umiejętność latania na n typach absurdalnie różnych nielotów obserwując "spiralę defensywną" zawsze od spodu. Może też skończy się VEF a zacznie VWF. Nie zazdroszczę "Wam" tego czasu.
(jakby co to jest to atak i zaczepka) ;)

303_Shpacoo

• Gość
Spitfire w FB lub w IŁ-2
« Odpowiedź #14 dnia: Lutego 08, 2004, 03:04:51 »
Cytat: Elwood
Prawdę powiedziawszy, to od samego początku Szturmowika czekam z utęsknieniem na ten wspaniały samolot, i mam nadzieję że 303-ciaki nasze przerzucą się na niego niezwłocznie, bo cokolwiek razi mą duszę nasz słynny "trzysta trzeci" na Jakach niczym 1PLM Warszawa (żaden atak ani zaczepka, piszę poważnie).

Ja wiem Elwoodq, ale polataj sobie Hurkiem - nawet tym IIc na serwie, gdzie fruwają same K4 i G2. Trochę będzie bolało  :D
Ja w bublu i tak latam głównie VEF-a, bo nie ma go w Ił-2. A tam się po prostu leci tym co dają. Dlatego nie masz się co obawiać, Hurriki z '40  (albo tą ruską wersję) dostajemy jakoś co 5-6 misję - zabawa jak chorera - zwłaszcza jak trzeba dojść G2 we wznoszeniu :mrgreen:  :mrgreen: Oczywiście nie skamlam - gadam jak jest, a że jest "mniej więcej" (z naciskiem na mniej) jak w realu, to jest jak jest.