Autor Wątek: nie tylko Lock On  (Przeczytany 7589 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

art.pl

• Gość
nie tylko Lock On
« Odpowiedź #15 dnia: Lutego 14, 2004, 14:35:35 »
a  jak  falcon 4 sprawuje  sie  pod  xp???

kaa

• Gość
nie tylko Lock On
« Odpowiedź #16 dnia: Lutego 14, 2004, 15:14:35 »
bez zarzutu

SoH

• Gość
nie tylko Lock On
« Odpowiedź #17 dnia: Lutego 14, 2004, 15:27:26 »
Ja roznież nie mam z nim problemow pod XP

Offline Kusch

• Global Moderator
nie tylko Lock On
« Odpowiedź #18 dnia: Lutego 14, 2004, 21:32:53 »
Bingo sztuka odpalania wszelakiego uzbrojenia kierowanego opanowana.Chyba sie zaraziłem tym simem.Chociaż bez wad też nie jest np: taka fabryczka z wysokosci 30 metrów dość malutka jest,no i oczywiscie mega hiper działko które jedna serią niszczy most jak by był z tektury.Fajny by był sim jak by tak połączyc Falcona z Lomac echh marzenia.                                                                                                                                                                                                                                                           PS Zobaczcie jaki znalazłem kokpit do falcona tylko niestety płatny http://www.cockpits.net/index2.html
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

art.pl

• Gość
nie tylko Lock On
« Odpowiedź #19 dnia: Lutego 15, 2004, 22:11:05 »
mam  problem z falconem 4  zainstalowalem wszystkie dodatki  o jakich  byla mowa
i  wyskakuje mi komunikat

error400  c falcon  texture

mam  radka 9000  stery cata.4.1
xp

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
nie tylko Lock On
« Odpowiedź #20 dnia: Lutego 15, 2004, 22:15:29 »
te kokipity wygladają cudnie, jak jeszcze mozna na nich wsjo przełanaczac to czysty orgazm  :wink:
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

SoH

• Gość
nie tylko Lock On
« Odpowiedź #21 dnia: Lutego 16, 2004, 00:22:39 »
Coz :(.
U mnie po dostosowaniu sie do wskazuwek z tad
http://forums.frugalsworld.com/vbb/showthread.php?t=25598
wszystko gra.

PS. Czy ktos wie, jakie typy bomb kiedrowanych laserem sa zgodne z instrukcja odpalania podawana w manualu do SP3??? Niektore bombki odpalam jak trza zgodnie z podawana w tamtym manualu procedura, a nie ktore ni cholery nie chca wspolpracowac. Nie wiem czemu. Moze cos zle robie.

Poza tym, do uzywania tych bombek potrzebny jest zasobnik (AN/AAQ-14). Jak go podczepic manualnie przed misja, bo nie zawsze jest automatycznie podczepiany po wyborze bomb kierowanych laserowo.
Wtedy jest naprawde smiesznie. Mamy bomby, a nie mozemy z nich skozystac

Offline Meehau

• *
  • CyC
nie tylko Lock On
« Odpowiedź #22 dnia: Lutego 19, 2004, 00:53:53 »
Wkuj na pamiec procedury odpalania :) albo chociaz miej wydrukowane. A jakiego trybu zrzucasz bomby? W ogole nie chca sie odczepic? Jak juz nic nie dziala to mozesz sprobowac zrzucac lgb metoda najprymitywniejsza, czyli CCIP :D klawisz " ' " [pojedynczy cudzyslow] o ile pamietam domyslnie przelaczal pomiedzy trybami zrzutu bomb.
Meehau
"The milk of aircrew kindness comes in very small containers and has a quick expiration date"

SoH

• Gość
nie tylko Lock On
« Odpowiedź #23 dnia: Lutego 19, 2004, 12:26:31 »
Chyba znalazlem odpowiedz, na problem nie zwalniania bomb. Otoz trzeba sie upewnic, jeden (kilka) zaczep jest aktywny. Jezeli mamy wybrany jakis rodzaj bomb, to wcale nie znaczy, ze automatycznie mamy aktywny zaczep (choc jest to logiczne i najczesciej automatycznie jest aktywny, ale nie zawsze)

Ogr

• Gość
nie tylko Lock On
« Odpowiedź #24 dnia: Lutego 19, 2004, 13:56:16 »
Mozna gdzies kupic orginalnego Falcona 4? Bo to chyba starsza giera juz?

SoH

• Gość
nie tylko Lock On
« Odpowiedź #25 dnia: Lutego 19, 2004, 23:41:01 »
Kupic za bardzo nie mozna. Zreszta jak byla giera mloda to tez jej kupic nie bylo mozna :(.
Brak polskiego dystrybutora, co chyba dziwi wszystkich.

Ogr

• Gość
nie tylko Lock On
« Odpowiedź #26 dnia: Lutego 24, 2004, 23:12:02 »
A co daje wlasciwe nakladka freefalcon (teraz wersja 2.1)?

kaa

• Gość
nie tylko Lock On
« Odpowiedź #27 dnia: Lutego 25, 2004, 00:33:31 »
freefalcon 2.1 to 'hotfix', czyli poprawka do freefalcona 2.0, który to z kolei freefalcon 2.0 jest bazą dla wspomnianej poprawki :P

następny zestaw pytań proszę :PPP

Ogr

• Gość
nie tylko Lock On
« Odpowiedź #28 dnia: Lutego 25, 2004, 16:00:18 »
Cytat: kaa
freefalcon 2.1 to 'hotfix', czyli poprawka do freefalcona 2.0, który to z kolei freefalcon 2.0 jest bazą dla wspomnianej poprawki :P

następny zestaw pytań proszę

hehe! ok a co daje ta baza? mam zainstalowanego juz service packa 3 do Falcona 4.

art.pl

• Gość
nie tylko Lock On
« Odpowiedź #29 dnia: Lutego 26, 2004, 05:14:00 »
co  zrobic zeby   wyswietlic obraz   z widoku bomby naprowadzanaej laserowo na  wyswietlaczu??