Autor Wątek: Problemy z kampaniami ...  (Przeczytany 2937 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

darkog

• Gość
Problemy z kampaniami ...
« dnia: Lutego 11, 2004, 15:24:47 »
Czy ktoś z was insalował dodatkowe kampanie, bo u mnie niektóre niechodzą ...
Np. Campagne Finland czy Pacific Campaign po zainstalowaniu nie widzę ich w Campaniach , natomiast PackRoumanie po zainstalowaniu odtwarza swoje intro i koniec ! Szkoda bo dużo sobie obiecywałem po kampaniach które ważą ponad 100 mega.

raven

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 11, 2004, 15:35:06 »
Ja mam RAF Campaign i 4FG, obie sa calkiem dobrze zrobione (szkoda ze w rafowskiej nie zmieniono nazw na mapie i lata sie nad finlandia) i chodza bez problemu, zarowno tracki jak i same misje. Polecam RAF Campaign - niezla szkola latania hurrim.

Raven

darkog

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 11, 2004, 18:39:46 »
RAF Campaign i 4FG posiadam ichodzą u mnie, natomiast szkoda mi Kampanii Rumuńskiej.
Polecam Kampanię Francuską.

« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 13, 2004, 17:21:22 »
Ja też mam pecha :( Najpierw nie mogłem ściągnąć patcha 1.22 potem ściągnąłem uszkodzone, kiedy w końcu go zainstalowałem zniknęła mi rozpoczeta kampania :( A takiego fajnego experta miałem - jeszcze się nie skończył lipiec 1941, a on już miał ponad 30 zwycięstw - prawdziwy Predator Barbrossy  :twisted:  Cholera dezerter jaki czy co? Czy ktoś z was miał podobne problemy ze znikającymi pilotami? tzn. sam pilot jest, ale nie ma jego kampanii.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 13, 2004, 20:59:52 »
Czasem jest tak, ze patche psuja cos w kampaniach, mieszaja cele, ustawienie maszyn czy tez mozliwosc jej ukonczenia. Nalezy wowczas pobawic sie w edytorze i wejsc bezposrednio do konkretnej misji. Najlapiej by grac w dana kamapnie w wersji w jakiej byla stworzona, wiadomo jednak ze to niemozliwe :- ) .Ja sie wscieklem jak lecialem przed-ostatnia misje w kampanii Wilde Sau i i ostatnia okazala sie juz zrąbana po patchu 1.2
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

knocke

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 14, 2004, 14:12:25 »
Tez mi szkoda rumunskiej - b. oryginalna kariera - P11, Hurri, Me109 ..
w kwestii rumunskiej - na 1.21 da sie odpalic intro ale potem sie wiesza, na 1.22 nawet intro sie nie odpala. Gdzies w trakcie intro pojawia sie mail do tworcy (na pewno ze Szwajcarii .ch ) - jesli ktos ma - niech podesle mu uwagi albo mi maila do niego, sam to zrobie.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #6 dnia: Lutego 15, 2004, 13:25:14 »
Jakos nie moge nigdzie znalezć tej RAF Campaign  :| czekam na linka z jakiej stronki....thx

www.yoyosims.pl

Mazi

• Gość
Kampania rumuńSKA
« Odpowiedź #7 dnia: Lutego 15, 2004, 16:03:40 »
Witam.
      Aby uruchomić kampanię RO wystarczy zmienić nazwy plików misji na np. 01.mis  01.praperities  itd, podobnie te same nazwy misji wpisać w pliku campaign.ini  ( wcześniej nazwy w pliku  .ini i nazwy misji się różniły). U mnie  to pomogło.
W kampani Pacyfic wywalilem fr z nazwy plików i też pomogło.  
Pozdrawiam!!!

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #8 dnia: Lutego 20, 2004, 19:57:36 »
Poniewaz widze ze wiele osob ma z tym problemy zrobiłem łatkę do kampanii rumuńskiej, jest w dzisiejszym news na stronce i działa z patchem 1.22

www.yoyosims.pl

raven

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Lutego 21, 2004, 12:45:13 »
Noo - Raven wrócił.

Net mi padł na 4 dni ale już jezdem.

YoYo bez jaj - przeciez linka do kampanii RAFu masz na własnej stronie.

A poza tym u mnie jest.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #10 dnia: Lutego 21, 2004, 12:56:26 »
nie u mnie jej nie ma, jest jedynie link do tej z Sea Hurrim ale zassysam juz od ciebie wiec spoczko

www.yoyosims.pl