Autor Wątek: IŁ-2 FB wydanie PL pod wielkim ???  (Przeczytany 1628 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

noe

• Gość
IŁ-2 FB wydanie PL pod wielkim ???
« dnia: Lutego 16, 2004, 12:40:14 »
Witajcie!!!
Muszę się wam pochwalić co udało mi się ustalić co do poszukiwań terminu premiery PL IŁ-2 FB!!!
Przelelciałem chyba ze 20 sklepów internetowych i hurtowni daty premier przeróżne nikt nic oczywiście niewie albo niechcą mówić.Postanowiłem uderzyć do paru niezależnych wydawców i dopiero oni byli chętni udzielić mi wszelkich inf. jakie posiadają co do wydania FB.UWAGA!!
Prawdopodobnie FB nie doczeka się wydania PL-potwierdzone z 2 źródeł
Trwa wojna o wydanie między innymi FB PL i ta oto wojna rozłożyła już na łopatki jednego wydawce.Wygrany może będzie miał jeszcze kasę na wydanie FB ale napewno wypuści na rynek za większą kaske FB!Bądzmy dobrej myśli i przyglądajmy się wydarzeniom!
to tyle!!
Pozdrawiam
NOE

P.S.
nauczyłem sie lądować iłem !!! hura jest coraz lepiej :)  :)

Zoom

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 16, 2004, 16:28:14 »
Przyglądajmy się???
Kiedy jak sam zauważyłeś wszyscy nabrali wody w usta. A nawet Ty piszesz tak, że niewiele z tego wynika. Kto się rozłożył, komu może jeszcze wystarczyć pieniędzy, czemu się tak żrą o tę grę? Jak coś wiesz, to napisz konkretniej, chyba że pod zachętą do przyglądania się, zachęcasz żebyśmy wszyscy po kolei dzwonili do wydawców.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 16, 2004, 17:02:43 »
FP PL wyjdzie jak wszyscy bedziemy pociskac w BoBa, a tak na powaznie to ja juz nie licze ze bedzie takie wydanie w Polsce chyba ze z naprawde duzym poslizgiem. Oczywiscie pozniej gra sie sprzeda w ilosci znikomej no i firmy beda mialy piekna wymowke ze nie ma sensu wydawac u nas tego typu gier bo popyt jest znikomy. Dziekuje serdecznie kolejny dowod na to ze polscy wydawcy smierdza  :lol:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

noe

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 17, 2004, 20:07:47 »
sorki że nie podałem nazwy wydawcy który upadł ale niestety miałem przykrą przygode z kompem i zgubiłem nazwe ale wirzcie mi miałem taką informację i nie musicie już dzwonić to po wydawcach, ale był to jakiś mało znany!walka trwa o to kto więcej da za prawo do wydania FB!Mysle że wydanie się ukaże bo jest o co walczyc!Pachnie im kaską i to dużą!
Pozdrawiam
noe

P.s
ląduje już całkiem dobrze!!jest coraz lepiej!!!

Eversor

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 18, 2004, 00:25:25 »
A mi to już kolo posladów lata czy bedzie i kiedy bedzie FB PL, po tym kraju mozna bylo sie tego spodziewać nie pierwszy i nie ostatni raz.