Autor Wątek: Szkola u Pana Dziadka  (Przeczytany 148298 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TheWitch

• *
  • IL-2 racer
Odp: Szkola u Pana Dziadka
« Odpowiedź #315 dnia: Czerwca 04, 2006, 00:27:53 »
Wiem coś o tym bo miałem tą przyjemność by udzielić jej kilku wskazówek chociaż żałuję, że tak szybko zrezygnowała.

Ależ ja nie zrezygnowałam !
Czekam cierpliwieniuteńko na koniec turnieju ...
A co do "kilku wskazówek" - Kosie nauczyłeś mnie jak się lata !

Mam nadzieję, że jeszcze jest w Szkole u Dziadka Kosa dla mnie miejsce ?

Chyba, że to nie było o mnie ....  :119:

Idąc Doliną Śmierci zła się nie ulęknę ... albowiem to ja jestem najgorszą wiedźmą w tej dolinie !

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #316 dnia: Czerwca 04, 2006, 00:59:38 »
"W tym przypadku pewnie nie będziemy się już mogli spotkać w szkole latania...."

.... to fragment naszej ostatniej korespondencji i na jego podstawie napisałem to co zacytowałaś. Poza tym nie musiałem Cię uczyć - umiałaś bardzo dużo a te kilka wskazówek których Ci udzieliliśmy to żadna nauka. W każdym razie życzę wielu sukcesów w powietrznych zmaganiach a polatać ze mną można niemal zawsze.
Dziadek Kos

Offline TheWitch

• *
  • IL-2 racer
« Odpowiedź #317 dnia: Czerwca 04, 2006, 12:20:31 »
W związku z podjętą przeze mnie decyzją w wiadomym temacie, wskazany "przypadek" nie nastąpił !
Zatem czekam z niecierpliwością na kolejną lekcję "energetycznego" latania.  :101:

Pozdrawiam !
Olga
 :516:

Idąc Doliną Śmierci zła się nie ulęknę ... albowiem to ja jestem najgorszą wiedźmą w tej dolinie !

« Odpowiedź #318 dnia: Czerwca 04, 2006, 15:41:27 »
Szkółka jest całoroczna, czy bierze zasłużony urlop na czas wakacji? Pytam bo tytuł "adept szkółki Pana Kosa" bardzo mnie nęci :004:. Tylko problem jest taki, że dopiero w lipcu mam czas (sesyja :008:).
"Verkaaft's mei Gwand 'I foahr in himmel!"

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #319 dnia: Czerwca 04, 2006, 18:18:16 »
Jak każdy z Was ja również potrzebuję od czasu do czasu odpoczynku i czasu dla swojej rodziny i wnuków. Dlatego też przewidziany jest w szkółce okres urlopowy, natomiast kiedy on wypadnie to tego jeszcze nie wiem. Być może właśnie w czasie o którym wspomniałeś.
Dziadek Kos

omisiek

• Gość
« Odpowiedź #320 dnia: Czerwca 07, 2006, 10:57:09 »
Witam Dziadku Kosie. Spotkalismy sie kiedys i bardzo spodobala mi sie forma twojego nauczania. Chcialbym dolaczyc pod twoje skrzydelka... Mam nadzieje ze znajdziesz dla mnie troche Cierpliwosci.
    Pozdrawiam Misiek

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #321 dnia: Czerwca 07, 2006, 11:07:50 »
To musiało być bardzo dawno bo jakoś za nic nie mogę przypomnieć sobie Twojego nick'a. Albo było to bardzo krótkie spotakanie.
Dziadek Kos

« Odpowiedź #322 dnia: Czerwca 07, 2006, 11:52:32 »
Czy jest już przewidziany termin otwarci szkoły po turniejowej przerwie.

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #323 dnia: Czerwca 07, 2006, 11:55:39 »
Tak. Około 12-13 czerwca. W tych dniach zacznę sie umawiać na konkretne terminy. Proszę zatem o kontakt na GG w tych dniach.
Dziadek Kos

ryba

• Gość
« Odpowiedź #324 dnia: Czerwca 07, 2006, 16:33:29 »
Witam wszystkich jako, że jest to moja pierwsza wiadomość na tym forum!

Od razu jak zobaczyłem, że istnieje coś takiego jak szkoła pilotażu postanowiłem napisać. Jeżeli uda się dostać na zajęcia to chętnie wpiszę moją osobę. Wolałem wpisać najpierw tutaj, żeby nie bombardować gg instruktora :) Tak więc o ile kupiona dzisiaj gra FB odpali się na moim komputerze (wcześniej kupiłem samego sturmovika) to będzie mi bardziej niż miło. Na razie nic nie umiem a ostatnim symulatorem latalem chyba 8 lat temu. Mam nadzieję, że to się zmieni.

pozdrawiam

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #325 dnia: Czerwca 07, 2006, 16:39:50 »
Coś mi się widzi, że nie polatasz jeszcze ze mną. Wymagany konfig gry (jak na razie) to: FB+AEP+PF+patch 4.04m i do tego komunikator głosowy "ventrilo" w wersji nie większej niż 2.2 a najlepiej w wersji 2.1.4. Chyba, że coś przeoczyłem w Twoim poście.
Dziadek Kos

ryba

• Gość
« Odpowiedź #326 dnia: Czerwca 08, 2006, 16:02:21 »
O ile nie będzie innych przeszkód to myślę, że jednak dam radę. Pozwolą przedstawić historię mojej determinacji:) :
- poniedziałek - zakup Ił-2 Sturmovik
- środa - zakup FB+AEP oraz joysticka (teraz mam 2 sturmoviki!)
- czwartek - właśnie wróciłem z empiku z ostatnim dostępnym tam PF

mam nadzieję, że mój pc-et "uciągnie", a jak nie to może znajdę inny skąd można będzie pograć.
To jak? Spełniam warunki "zdrowotne"?

Pozdrowienia
ryba

« Odpowiedź #327 dnia: Czerwca 08, 2006, 16:11:31 »
Jeszcze musisz spaczować grę do poziomu 4.04. Wszystkie pacze są tutaj-ale pamiętaj o kolejności!
http://www.pacific-fighters.com/en/updates.php

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #328 dnia: Czerwca 08, 2006, 16:15:59 »

To jak? Spełniam warunki "zdrowotne"?

Gratuluję determinacji. Tak jak wspomniał kolega - teraz zainstaluj wszystkie patch'e aż do wersji 4.04m.
Dziadek Kos

Smoła

• Gość
« Odpowiedź #329 dnia: Czerwca 08, 2006, 18:25:25 »
Witam. Ciekawe jaką wersję PF zakupiłeś? Z tego co wiem to wyszła w sklepach wersja PF 3.04 PL, a tej wersji ne da sie zainstalować na FB+AEP. Jeśli by wystąpiły jakieś problemy z instalacją i potrzebnymi patchami to z chęcią pomogę.
Pozdrawiam kolejnego zapaleńca  :001: