Temat zaczynam od nowa, zmiany są znaczne.
Ger0nim0_serv nazywa sie teraz KG200_Dedicated, nie oznacza to że będzie on tylko dla KG200, a to że będzie pod opieką KG200.
Serwer w założeniu ma być przeznaczony TYLKO dla polskich graczy dlatego będzie domyślnie zabezpieczony hasłem dostępnym w tym temacie.
Zasady panujące też opiszę dokładnie w tym temacie, na początek wiadomo, ZAKAZ VOULCHU (nie dotyczy bombowców), zakaz teamkiller, pilnowanie równych składów, atmosfera mająca służyć zabawie, a nie wywoływaniu dodatkowych niesnasek, osoby nie przestrzegające tych elementarnych zasad KICK przy upierdliwości BAN.
Sam serwer na razie jest na 20 graczy z rotacją map (mam ich mało także czekam na Wasze propozycje) domyślnie można stworzyć pełną dynamikę gry, tzn przy wygranej RED jest wgrana mapa RED_WIN przy BLUE, BLUE_WIN, przy remisie mapa REMIS. Da to możliwość np. Przeprowadzenia małej kampanii online,
Co do innych ustawień, to wprowadziłem ograniczenia ikon, inne ustawienia, zobaczę jak wyjdzie w praniu.
Serwer będzie się budził w piątek popołudniu, w ciągu tygodnia będą to wizyty niesystematyczne.