Ankieta

Grasz w Lock On?

Nie gram i czekam na patch, który - mam nadzieję - dużo poprawi
7 (30.4%)
Gram i się wciągam coraz bradziej!
4 (17.4%)
Gra jest kulawa, ale czasami pogrywam...
11 (47.8%)
Multiplayer suxxx!! Może za rok coś z tego bedzie..
1 (4.3%)

Głosów w sumie: 0

Głosowanie skończone: Lutego 18, 2004, 16:21:53

Autor Wątek: I co dalej?  (Przeczytany 2832 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

qrdl

• Gość
I co dalej?
« dnia: Lutego 18, 2004, 15:21:53 »
Hi :-)

Minęło ok. 3 miesięcy od pojawienia się LO.
Osobiście mam wrażenie, że gra kuleje.. tzn. nie ma płynności, są długie przestoje (skutecznie obniżające poziom zabawy), w których gra "miele" dyskiem, wymaga bardzo dużo od sprzętu i nie zadawala się nawet nowoczesnym sprzętem (karty na radku 9700 i procki powyżej 2.0 GHz, >512MB RAMu). Ogólnie rzecz biorąc: mam wrażenie, że ledwo, ledwo trzyma się kupy.

pozdrawiam,
qrdl

qrde-

• Gość
I co dalej?
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 18, 2004, 22:14:06 »
true true, choc Falcon 4 po premierze kupy trzymal sie chyba znacznie gorzej niz obecnie Lock-on. Ciekawe czy wezma sie za niego fani...

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
I co dalej?
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 19, 2004, 23:01:51 »
Ja zaglosowalem na numerek 3, po tej grze sobie naprawde wiele obiecywalem. Miala byc dla mnie druga pozycja po IL2/FB. Stalo sie odwrotnie, gra ma klopoty z plynnoscia na 2.3 GHz, 512 mb ramu i Radku 9800 Pro kwiczy jak dzika swinia. Teraz juz nawet nie licze ze patche cos poprawia :roll:  :roll:  :roll: .
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
I co dalej?
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 20, 2004, 02:24:23 »
Jestem podobnego zdania, w dodatku z moimi 256 mega ram'u, to mogę sobie conajwyżej pooglądać chmurki...

Jedyne co w tej chwili robię to raz na jakiś czas bawię się na lotniskowcu, albo doskonalę tankowanie w powietrzu na Su-33. Nic wiecej.

pawel

• Gość
I co dalej?
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 21, 2004, 15:44:31 »
Miejmy nadzieje, że się poprawi. Fundament jest dobry...
Ja myślę, że to kwestia czasu.

pozdrawiam
pawel

Potworeq

• Gość
I co dalej?
« Odpowiedź #5 dnia: Marca 03, 2004, 09:26:30 »
Ej, chłopaki musicie mieć coś zle skonfigurowane bo ja mam P 2,4;512 RAM'u; Radeona 9700 PRO i płyta głowna jakaś tańsza ASUS'a i gra w 1024x768 w 32 bitach na prawie max (jakies dwie pozycje mam na medium) detalach chdzi naprawde fajnie. Czasami zdarza sie ze na ulamek sekundy sie zatrzyma jak wczytuje jakis modelik samolotu, ale to nie przeszkadza w graniu. A moze macie konflikt z ustawieniami muzyki (ten dosc popularny).

Na Waszych sprzetach tez powinno latać !!!. Moi kumple graja na slabszym sprzecie i jest ok

Ajti

• Gość
I co dalej?
« Odpowiedź #6 dnia: Marca 03, 2004, 19:51:24 »
Cytat: Potworeq
Ej, chłopaki musicie mieć coś zle skonfigurowane bo ja mam P 2,4;512 RAM'u; Radeona 9700 PRO i płyta głowna jakaś tańsza ASUS'a i gra w 1024x768 w 32 bitach na prawie max (jakies dwie pozycje mam na medium) detalach chdzi naprawde fajnie....

Panowie ja mam podobnie:
Pentium 4 2,4GHz (bez HT)
512DDR RAM 333MHz (zadne Duale ani nic w tym stylu)
ATI RADEON 9600XT 256MBDDR (to jest ta roznica ale to ma ponoc podobna wydajnosc jak 9700pro)
muzyczna MINT 6kanalowa
plyta glowna jakas ECS ELITEGROUP P4VXAD+ (tez taniutka... ok 400zl)

no.. i to chyba wszystko
gram na prawie najwyzszych detalach, z wyjatkiem 2 rzeczy (torow kolejowych, drog itp oraz bez odbijania sie gruntu od wody). i naprawde gra sie swietnie (na prostej misji)

troszke gorzej jest jak wlacze campanie.. tam musze wiecej wylaczyc zeczy... np scenes na medium, albo zamiast tego inne rzeczy...

A moral, jaki wyciagam to taki... ze LOCK ON sam nie wie czego wymaga :)

Pozdrawiam