Autor Wątek: Spolszczenie AEP-misja treningowa  (Przeczytany 3296 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Meehau

• *
  • CyC
Spolszczenie AEP-misja treningowa
« dnia: Marca 07, 2004, 17:54:42 »
Podeslij mi, na pewno do czegos sie przyczepie hehe :D
Mam nadzieje, ze nie ma tam takich kwiatków jak na stronie Kajzera... :roll:
Meehau
"The milk of aircrew kindness comes in very small containers and has a quick expiration date"

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 07, 2004, 18:09:22 »
ty odczep sie od tego kajzera bo odnosze wrazenie ze se ofiare znalazles, drugi raz juz w krotkim czasie do czegos sie u niego na stronie czepiasz
W przeciwienstwie do ciebie on spedzil kilkadziesiat godzin piszac ,moze nawet nie zawsze strikte dokladnie traktujace o temacie rzeczy, ale to zrobil i chwala mu za to
zawsze sie znajdzie spora liczba odwiedzajacych dla ktorych jego strona bedzie pomoca i wprowadzeniem do tematu, nawet jesli czasem w sposob niescisly i łopatologiczny cos jest podane

raven

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 07, 2004, 18:15:23 »
Ja też poproszę o to spolszczenie. Z ciekawości czystej jak wygląda język ojczysty w AEP.

Offline Meehau

• *
  • CyC
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 07, 2004, 23:05:23 »
nawet jesli czasem w sposob niescisly i łopatologiczny cos jest podane

....lub błedny
Meehau
"The milk of aircrew kindness comes in very small containers and has a quick expiration date"

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 07, 2004, 23:19:50 »
Nie każdy ma Elwooda pod ręką do poprawiania byków. Kajzer stara się, jak może, ale zauważcie że, stronę robi w kooperacji wiec nie wszystkie byki są jego. Nadrabia za to chęcią do pracy, co jest raczej rzadką cechą wśród forumowiczów, w przeciwieństwie do malkontenctwa :twisted:

Naprawdę, krytykuje się fajno, ale jak się krzyknie "kto do roboty?" to większość jęczy "sorry, nie mam czasu" itp.
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

Kos

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Marca 07, 2004, 23:54:28 »
Skad ja to znam....?!

303_Shpacoo

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Marca 08, 2004, 00:52:40 »
Weź poprawkę na to, że Kajzer ma dopiero 17 lat. Znaczna część samców w jego wieku, zamiast robić stronkę o grze, woli oglądać gołe dupy na VIVIE albo czymś podobnym. Dlatego wyluzuj trochę i może pomóż mu, skoro zauważasz tam tak wiele błędów.

Zoom

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Marca 08, 2004, 01:21:29 »
A ja nie pamiętam Meehau żebyś Ty kiedykolwiek popisał się, tu na forum, jakąkolwiek wiedzą. Twoje posty to tylko krytyka i narzekanie.

Ger0nim0

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Marca 08, 2004, 08:26:06 »
Narzekanie leży w naturze człowieka i nie mam nic przeciwko wynajdywaniu błędów (kwiatków), lecz jeżeli już to robimy to zróbmy w sposób, który wniesie coś nowego poza wzajemnymi niesnaskami.
Po znalezieniu błędów, upewnijmy się że jest to błąd, następnie przytoczmy GDZIE jest ten błąd, oraz podajmy prawidłową wersję, z informacją iż autor (webmaster) może skorzystać z tej informacji w celu poprawienia zawartości strony.
Jakie idą z tego korzyści ? Oj duże pozwolę sobie wymienić kilka:
1. Rośnie prestiż osoby która znalazła błąd,
2.I tak niewielka ilość stron o IL/FB/AEP nie wprowadza błędnych informacji,
3.Podziękowania dla osoby która znalazła błąd wywołuje u niej miłe uczucie samozadowolenia,
4.Autor (autorzy) zawsze mogą pisać bez nerwowej atmosfery że ktoś go zjeb...
5.I wszyscy żyli długo i szczęśliwie ...
Rozwiązanie chyba proste

Kajzer

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Marca 08, 2004, 08:52:21 »
Cytat: 303_Shpacoo
Weź poprawkę na to, że Kajzer ma dopiero 17 lat

......18   8)

I tak przy okazji, wielkie dzięki Panowie że stajecie w mojej obronie  :)

noe

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Marca 08, 2004, 08:59:33 »
witajcie!!
Wszystko fajnie rozumiem te wypowiedzi, ale jest mi cholernie przykro i się zawiodłem na was.Poprostu mnie OLALIŚCIE CIEPŁYM MOCZEM!!

DZIEKI BĘDĘ PAMIĘTAŁ I TAK SAMO POSTAPIE Z WSZYSTKIMI KTÓRZY CHCĄ COŚ ZROBIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Myslałem że robie cos fajnego ale widocznie zanudzam.Właśnie zabrałem sie do tłumaczeń opisów misji ,ale dam sobie luzik!

NOE

Kajzer

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Marca 08, 2004, 09:38:18 »
Moim zdaniem nie zanudzasz i spolszczenie misji treningowych to ciekawe, gdyż może sie to przydac szczególnie początkującym i nie znającym angielskiego , i chętnie bym potestowal to, ale nie mam jeszcze AEP  :) Z mojej strony moge zrobić narazie tylko tyle, by namawiać Cię abyś się nie zrażał i  nie porzucał  sowjego projektu  :) No i jeśli bedziesz chciał z przyjemnoscia moge udostępnić Twoją pracę na mojej stronce  :)

noe

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: Marca 08, 2004, 09:46:11 »
widząc takie odpowiedzi jedno sie wyczuwa.
plik ci wysle wieczorkiem jak wróce do domku!

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
« Odpowiedź #13 dnia: Marca 08, 2004, 11:57:47 »
Noe, nie obrażaj się tak szybko, po prostu nagle wynikła sprawa z Kajzerem, który primo: ma nieco dłuższy staż od ciebie, a secundo: ściśle ze mną współpracuje, więc nie mogłem tego zignorować. Poza tym tak naprawdę to jeszcze nie mam AEP, ale jeśli chcesz bym oblookał text tłumaczenia, to mój e-mail znajdziesz poniżej. Howgh.
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

noe

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: Marca 08, 2004, 12:12:58 »
co ma staż do pisania na forum?to że jestem tu krócej nie oznacza że trzeba z mojego tematu robić śmietnisko(a jak już ktoś musi to niech to robi np formułą p.s po wypowiedzeniu się na temat) od tego są prywatne wiad. i emaile (sami tak upominacie więc bądzcie konsekwentni)Ja się nigdy nie obrażam!!!tak jak wy wypowiedziałem swoje zdanie i to dodam na swoim temacie!
co mam zrobć aby mieć staż nastukać 1000 postów w dwa dni- :evil: głupie jeśli się taką metodą ocenia uczestnika forum!!
pozdrawiam
NOE