Autor Wątek: Patch-juz nie mam pomysłów  (Przeczytany 3310 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

athlon

• Gość
Patch-juz nie mam pomysłów
« dnia: Marca 26, 2004, 21:19:32 »
wiem że wygrzebuję stary temat ale moje pomysły na zainstalowanie patcha już się skończyłu.Mam wersję z czerwono-niebieskim logo [US tak?] a ani jednego ani drugiego patcha zainstalowac nie umiem. Po "kliknięciu" na nim tylko mrugnie i na tym koniec ,zero ciągu dalszego.
Jakiesś sugestie??

Ajti

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 26, 2004, 22:37:03 »
Oryginal czy pirat?
:>

Pozdrawiam

Waylander

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 27, 2004, 11:30:56 »
Pirat jest skopany totalnie, dziwbe rzeczy z grafa sie tam dzieja wiec nie ma co instalowac patrza bo to jeszcze tylko pogorszy sytuacje :D  Kup sobie oryginal w promocji za jednyne 149,00 zl :D:D:D

Ajti

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 27, 2004, 11:37:13 »
(...) Kup sobie oryginal w promocji za jednyne 149,00 zl (...)

No i przeplacisz!
Ja kupilem na allegro za 114,90 :)

A co do pirackiej wersji:
bys sie wstydzil :P

Wspomozmy tworcow lock ona, aby zarobili i mieli ochote robic patche, a moze nawet nastepce tego wspanialego, lecz jeszcze niedopracowanego, symulatora

Pozdrawiam

Waylander

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 27, 2004, 11:41:58 »
Cytat: Ajti

A co do pirackiej wersji:
bys sie wstydzil :P

Hehehe :D:D
Grac sie nie dalo na piracie to wiem,  dlatego kupilem oryginal :D:D:D:D Niejaki John Doe mi pomogl i nie zaluje :D:D:D  A-10 rzadzi :D:D:D

co do wspomagania firm to tylko wtedy jak cos naprawde wyjdzie dobrego :D:D No i niestety FB bylem zmuszony kupic u pana Hienia :D:D

John.Doe

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Marca 27, 2004, 17:32:51 »
To fakt. Żeby móc nadal cieszyć się symulatorami należy je wspierać.... finansowo. W przyszłości się to na pewno opłaci.  :wink:

« Odpowiedź #6 dnia: Marca 27, 2004, 20:43:10 »
Heh , uznałem że kupno łooryginalnego bubla w postaci LOMAC nie będzie przesadą ,gdyż ze screenów  chociażby i filmików wydawał się wartu takiego wydatku. Wydałem jakieś 130 zeta ( nie pamiętam ) , rzuciłem na peceta ( jeszcze tego poprzedniego ) no i po paru niepowodzeniach nie przejąłem się .Ilość FPS w ilości jakiś 9-13 nie zniechęciła mnie . Odłożyłem LOMACa na boczek i cierpliwie czekając na nowiuśkiego peceta z Radkiem 9800 PRO  od Sapphira miałem silną nadzieję że będzie gut. Hmmm ! . Mojego rozczarowania nie muszę tłumaczyć . Znają to uczucie inni posiadacze mocniejszych pececików - dalej g..no! Ciężko zapracowane pieniążki zostały wydane niepotrzebnie bo nie mam z tego żadnej frajdy . Na 20  fps ach nie będę latał , odłożyłem pudełeczko na bok , zostawię wnukom  :lol:  to se pograją w przyszłości.
Niech mnie ręka boska broni w przyszłości zakupować za swoją krwawicę oryginału . Mówię to z całą premedytacją! Choćby nie wiem jakie to cudo miało być . Jestem typowym przykładem ofiary kampanii twórców niedopracowanego produktu nie wartego swej ceny :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

John.Doe

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Marca 27, 2004, 20:50:20 »
Ja mam Athlona XP 2500 (chodzi na 3000 na razie), Radka 9800 Non Pro, 1GB Ramu i po kilku modyfikacjach ilość klatek w kampanii A-10 rzadko spada poniżej 25 fps; zazwyczaj jest jakieś 30 i więcej.Woda na medium i  brak lusterek, reszta na maksa.
 "Nie ma rzeczy niemożliwych są tylko nieprawdopodobne."

Gujos

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Marca 31, 2004, 16:40:19 »
kampanii A-10 rzadko spada poniżej 25 fps

Polataj trochę wyżej np. w kampani Su27 to zobaczysz że są żeczy niemożliwe np. 1 klatka na 5 sekund na podkręconym 980pro.
Pzdr

John.Doe

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Marca 31, 2004, 16:52:43 »
Jeżeli latasz wysoko to jakośc tekstur ziemii nie jest już tak istotna więc można ją spokojnie zmniejszyć i już jest trochę lepiej. Trzeba jakoś kombinować. :)

Gujos

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 01, 2004, 11:52:26 »
Jeżeli latasz wysoko to jakośc tekstur ziemii nie jest już tak istotna więc można ją spokojnie zmniejszyć i już jest trochę lepiej. Trzeba jakoś kombinować.

Latam na średnich i niskich detalach, więc teoretycznie powinno śmigać - raczej program jest trochę do bani a nie komputer.
Pzdr

John.Doe

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 01, 2004, 12:01:59 »
Z tego co mi wiadomo to Lock-On działa różnie na różnych komputerach i często dochodzi do sytuacji, że na komputerach o podobnej konfiguracji działa zgoła inaczej ale jak masz problemy to zastąp tekstury dzienne nocnymi i już będzie kilka cennych klatek więcej.

athlon

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 04, 2004, 14:33:43 »
Dzieki za wszystkie odpowiedzi
problem juz sam w zasadzie sie rozwiazał poprostu mój patch był  wadliwy
pobrałem od nowa i ok.
Obiecuje że zaopatrze sie w legalna wersje jak tylko stwierdze że wupuszczane poprawki to uzasadniaja i gra dzieła tak jak powinna.

Ajti

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 04, 2004, 14:43:16 »
(...) Obiecuje że zaopatrze sie w legalna wersje jak tylko stwierdze że wupuszczane poprawki to uzasadniaja i gra dzieła tak jak powinna.

No to chyba nie kupisz :>
Gra wciąż ma sporo błędów, a patch 1.02 wyjdzie... niewiaomo kiedy :)
Zresztą kto powiedział że przyszła łata rozwiąże wszystkie problemy? :P

Na miejscu twórców zająłbym sie przede wszystkim poprawieniem płynności gry!

Pozdrawiam

John.Doe

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 04, 2004, 14:47:21 »
Nie sądzę, że cokolwiek są w stanie zrobić w tym kierunku ponieważ porównując Lock-On do IL2AEP np, nie ma aż tak radykalnych różnic w ilości klatek zważywszy skomplikowanie tego pierwszego co z pewnością pochłania znaczne ilości mocy obliczeniowej komputera.