Autor Wątek: BUGi w AEP ver.2.1  (Przeczytany 4090 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

303_Shpacoo

• Gość
BUGi w AEP ver.2.1
« dnia: Maja 20, 2004, 18:47:38 »
Brak radiatora w Spicie IX - miał termostat, ale ręczenie też się dało regulować. W grze nie działa.

Bf-109G2 wykręca Spity w kółeczko - LOL

Nowe serie Jak-ów MEGAROTFL

I-185 - parch w wersji soft, ale ten samolot był całkiem kulturnie robiony.

Naprowadzona telewizyjnie artyleria dużego kalibru waląca seriami pocisków po 3.

Kopi

• Gość
BUGi w AEP ver.2.1
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 20, 2004, 21:17:07 »
Mam pytanko. Kreciles ta 109 g2 w sieci czy offline z kompem ? Jezeli z kompem to nie dowodz to nic. Prawdopodobnie spitem bys g2 tez wykrecil, ale brak kontroli nad chlodzeniem to jest spory problem . Mimo to mysle ze spita 9 dobrze wymodelowali. Balem sie ze dadza mu astronomiczne wznoszenie, zwrotnosc spita 5 ,wlasciwosci stelth na tle ziemi i super wytrzymalosc ale jest dobrze. Teraz ladnie proja te nowsze Hispanos, prawie jak 30 mm :-) . Pogorszona zostala wkoncu wytrzymalosc niektorych samolotow aliantow dzieki czemu mg151 wydaje sie lekko mocniejsze .
I 185 lata mi sie podobnie do 109 g2 przyczym ta ulepszona  wersja ma naprawde zabojcze osiagi i dotego 3 x 20 mm w dziobie -kolejny uber dla redow.
 Hm malo bylo jakow to dodali jeszcze z 5:-) . Mi najbardziej podoba sie wersja 9 B z lukiem bombowym, omal nie spadlem z krzesla jak zobaczylem skad te bomby leca LOL. Mam tez odnosie nich pare pytan. Czym rozni sie yak 3 od yak 3p i yak 7a od 7b ?

303_Shpacoo

• Gość
BUGi w AEP ver.2.1
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 20, 2004, 21:30:49 »
Spitami vs. G2 kręciliśmy online z Kanalem, Kwiatkiem i SOBem. To już chyba czegoś dowodzi :)

Jak-3 ma 1x20mm + 2x 12,7mm
Jak-3P - uberpack 3x 20mm Shvak'a

Jak-7A (chyba) mniej "staluje" niż B.

Kulka 20mm z H-S lata wolniej jakoś.

Co do I-185, to Oleg miał dane z prototypów chyba, może z egzemplarzy przedprodukcyjnych, dlatego osiągi były jakie były (vide ŁaGG prototyp vs. Seria 4 lol).

I jeszcze mam pytanie, czy teraz jeszcze łatwiej jest ukatrupić pilota, bo coś takie odniosłem wrażenie?

Offline Meehau

• *
  • CyC
BUGi w AEP ver.2.1
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 21, 2004, 12:31:03 »
LOLOL....... W 110 mozna sobie spokojnie machać sterem kierunku, nawet pomimo tego ze oba stateczniki pionowe juz dawno zostaly odstrzelone. Mam to na qtraku :)
Meehau
"The milk of aircrew kindness comes in very small containers and has a quick expiration date"

raven

• Gość
BUGi w AEP ver.2.1
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 21, 2004, 13:18:01 »
A ja znowu swoje: NIKT NIE POPRAWIŁ TABLICZKI W KOKPICIE EMILA! SKANDAL!!!

Czy ciągle obowiązuje łatka na timeout? Czy patch nadpisuje tą bibliotekę?

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
BUGi w AEP ver.2.1
« Odpowiedź #5 dnia: Maja 21, 2004, 19:26:23 »
Witam.

Jestem po dwóch, dwóch i pól godzinach grania na patchu ...
Szczerze ??
Nic się ##### nie zmieniło ... a jeszcze fokę obcięli - krótka seria z cobry i nie mam nic - revi, lotki, elevator, ruder, a jeszcze żeby być już tak pewnym na 100% to jeszcze mi silnik zapalili, lol :DDDD ... to już mietek wytrzymuje więcej  :evil:  :evil:
Aż tak boją się tego samolotu ???

A Gustav wznosi się jak głupi ... chociaż tyle naszego bedzie na VEFie (o ile VEF ruszy dalej  :wink: )

Aha ... i powitajmy godnego nasladowcę Pe-2 - hip, hip, hura - witamy B-25  :P

... jezu ... to przestaje być nawet śmieszne ...

Pozdrawiam.

ps - Shpacoo - w czerwcu umawiamy sie na konkretne terminy na HL i tniemy w iła, ok ??
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

303_Shpacoo

• Gość
BUGi w AEP ver.2.1
« Odpowiedź #6 dnia: Maja 21, 2004, 19:34:20 »
Jawohl meine liebe Freundin :mrgreen:

303_Michcich

• Gość
BUGi w AEP ver.2.1
« Odpowiedź #7 dnia: Maja 21, 2004, 20:35:53 »
no coz Panowie - uwazam sie za ogolnie spokojnego czlowieka, ale po tym paczu to juz naprawde piz#a w #urwe za#ebana (mowiac oglednie) moze czlowieka trafic...

jesli to wszystko (czyli podkrecenie giwer) zajelo im tyle czasu, to "rece opadaja i wiedna jaja". FM jest nietkniety (a jesli nawet, to sa to niuanse) - samoloty lataja jak po#ierdolone czy tak jak lataly przed paczem :D wspinaja sie, kreca, grawitacja sie ich nie ima... nabijanie punktow na automacie tez moze byc fajne - ale do czasu, a poza tym co to ma wspolnego z przyjemnoscia latania ?

Poczekam chyba na Silent Hunter 3 i zmienie branze lol, bo na FB juz chyba szkoda oczu po prostu - arkada tez moze bawic, ale ma te wade, ze sie szybko nudzi....

Kajzer

• Gość
BUGi w AEP ver.2.1
« Odpowiedź #8 dnia: Maja 21, 2004, 20:51:07 »
Za mało grałem aby wypowiadac się o FM i tym podobnych sprawach... ale w A6M2 nie działa kontorla sprężarki...

Ale Panowie przynajmniej jeden akcent  :mrgreen:  : popatrzcie na screeny niżej, dziwne że nie zauważyliście tego  :wink:

http://www.9-1939.pl/Grafika/grab0001.jpg
http://www.9-1939.pl/Grafika/grab0002.jpg
http://www.9-1939.pl/Grafika/grab0003.jpg

Wydaje mi sie także że na tej nowej mapce, silnik grzeje sie szybciej - w koncu pustynia  8)

303_Shpacoo

• Gość
BUGi w AEP ver.2.1
« Odpowiedź #9 dnia: Maja 21, 2004, 23:18:20 »
Tak - teraz, aby ugotować silnik w Spicie (innym FB-szmelecem na pustyni nie latałem) styknie 3 minutki bez WEPa.

Camo na Emilkach rzeczywiście pierwsza klasa :)

Eversor

• Gość
BUGi w AEP ver.2.1
« Odpowiedź #10 dnia: Maja 22, 2004, 00:02:26 »
Cytat: 303_Michcich
Poczekam chyba na Silent Hunter 3 i zmienie branze lol, bo na FB juz chyba szkoda oczu po prostu - arkada tez moze bawic, ale ma te wade, ze sie szybko nudzi....

Michcich, jeśli zechcesz założyć "wilcze stado" to chetnie sie łapie na to. A co do SH to napisze to i owo na ten temat w temacie o SH3. To czego sie dowiedzialem jak co bedzie wygladac hihi. Zapraszam lol. (No chyba ze ktoś juz o tym wspomnial lol) :oops:

Zoom

• Gość
BUGi w AEP ver.2.1
« Odpowiedź #11 dnia: Maja 22, 2004, 01:49:09 »
Kwestia czy FB jest bardziej arkadowy niż Ił, czy nie, to kwestia gustu, Nie rozumiem natomiast tłumaczenia, że ponieważ FB mi się nie podoba to przestaję się bawić takimi grami (słowo symulator, to za duże słowo jak na grę na PC). Przecież na HL ciągle jest grupa osób grająca w Ił-ka. Mają nawet problem z brakiem hostów. Z oponentów FB narazie tylko Szpaka tam widziałem.
Myślę, że jak się już komuś gra znudziła, to nie ma potrzeby dorabiać teorii. Przestać grać i już.

Waylander

• Gość
BUGi w AEP ver.2.1
« Odpowiedź #12 dnia: Maja 22, 2004, 08:57:05 »
Ooo, zaraz sie zacznie dyskusja ktora byla przeriabia kilkanascie razy :DDDD

Offline macras

• *
  • JG300
    • Agencja Reklamowa
BUGi w AEP ver.2.1
« Odpowiedź #13 dnia: Maja 22, 2004, 10:19:36 »
Mysle ze jesli ruszyloby cos w rodzaju VEF-a do starego IL-a to mnostwo ludzi by wrocilo
Geschwader  Kommodore

Ger0nim0

• Gość
BUGi w AEP ver.2.1
« Odpowiedź #14 dnia: Maja 22, 2004, 10:43:58 »
Przepraszam Zoomie nie tylko Spacoo, wczoraj była niezła jatka u pana S. (bez imienia ;-) ) a potam u @psika. A host będzie.