Autor Wątek: Tryb kampanijny-pomocy!!!!  (Przeczytany 1118 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jack

• Gość
Tryb kampanijny-pomocy!!!!
« dnia: Maja 30, 2004, 12:01:08 »
Serdecznie witam.Mam pytanie dotyczące pierwszej misji w trybie kampanijnym na A-10.Po wystartowaniu i skierowaniu się na cel (wozy BDM1d)wybieram 7 na Hudzie mam Maverika AGM65d,nie wiem dlaczego na monitorze wewnątrz kokpitu nie mam widoku z kamery współpracującej z Maverikiem?Drugie pytanie:po naciśnięciu TAB pojawia się czerwony kwadrat na celu , po wybraniu celu odpalam Maverika,kwadrat znika i mimo iż następną rakietą jest drugi Maveric to po naciskaniu wielokrotnym TAB kwadrat wybrania celu się nie pojawia,dlaczego?Mój sprzęt to :Athlon 2800,karta Geoforce5700FX(256Mg),pamięć 1024DDram.Grę zakupiłem w firmie  PLAY,do gry mam wgranego patcha w wersji angielskiej.Bardzo proszę o pomoc.Z góry dziękuję .

« Odpowiedź #1 dnia: Maja 30, 2004, 12:20:59 »
Witam

Z obrazem z kamery Mavericka to jest bug w grze. Do tej pory wydawało mi sie, ze sprawa tyczy tylko starszych kart ATI (tych bez oficjalnego wsparcia DirectX 9.0, np. 8500) ale widac Ty masz to samo. U mnie obraz raz jest raz nie ma...i nic sie z tym nie da zrobic.

Natomiast co do kwadracika celu....ciezko cos stwierdzic ale ponaciskaj TAB kilka razy. Cele w tej misji sa rozłozone dosc szeroko na mapie i byc moze kwadracik pokazuje Ci sie na celu, ktory jest gdzies na Twojej godzinie 9-tej...i po prostu go nie widzisz.
Bartek
Aztec.pl

jack

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 30, 2004, 20:55:31 »
Serdeczne dzięki Konraf!