Autor Wątek: USAF  (Przeczytany 1140 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jack

• Gość
USAF
« dnia: Czerwca 04, 2004, 09:53:54 »
Witam!Przepraszam że nie na temat ale mam pytanie dotyczące symulatora pod nazwą USAF firmy Jane's,czy ta gra chodzi pod Windows XP?

adam_b

• Gość
USAF
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 04, 2004, 19:05:35 »
Jeśli chodzi Ci o tą starą poczciwą gierkę pod DOS-a to pewnie będzie z nią problem w XP. Pod niższymi wersjami windy (95 i 98 ) nie udało mi się uruchomić. Miałem też jeszcze jeden problem, nie chciała chodzić jeśli w kompie było więcej niż 16 (albo 32?) MB ramu, pomagało założenie ram-dysku z ilości ramu powyżej wymaganej.

Korekta. Poszukałem w sieci i widzę że chodzi o inną grę. Jakoś skojarzyło mi się z dosową grą też wydaną przez Jane's.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
Re: USAF
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 04, 2004, 20:23:22 »
Cytat: jack
Witam!Przepraszam że nie na temat ale mam pytanie dotyczące symulatora pod nazwą USAF firmy Jane's,czy ta gra chodzi pod Windows XP?
Tak chodzi, ale trzeba zainstalować patche, inaczej nie da rady, ta gra została stworzona dla Win'98 i z XP lubi się gryźć (w końcu jest to tylko IAF na sterydach ;) )

Mrocz

• Gość
Re: USAF
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 01, 2004, 21:49:41 »
Cytat: Sundowner
Cytat: jack
Tak chodzi, ale trzeba zainstalować patche, inaczej nie da rady, ta gra została stworzona dla Win'98 i z XP lubi się gryźć (w końcu jest to tylko IAF na sterydach ;) )

Dziwne mi USAF chodzi bardzo dobże na Xp :D Bez żadnych problemów ( przydało by się grafę jedynie podrasować )