Autor Wątek: Swiezy system i instalacja FB  (Przeczytany 1243 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jurand

• Gość
Swiezy system i instalacja FB
« dnia: Lipca 08, 2004, 10:40:43 »
Niedawno reinstalowałem system. Po wykonaniu wszystkich podstawowych czynności zabrałem się za instalację FB. Instalacja nie przysporzyła żadnych problemów, lecz gdy klikam na ikonkę na pulpicie z zamiarem uruchomienia gry, nic się nie dzieje. Nie moge jej uruchomić. Przed reinstalacją systemu gra chodziła bezproblemowo. Nie mam pojęcia co zrobić by gra ponownie działała. Pomocy!

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 08, 2004, 23:31:52 »
Zainstaluj z domyslna sciazka bo jezeli zmieniles to czasami tak bywa ze FB glupieje a tak pozatym temat na zly tytul - zmieniam  :mrgreen:  8)
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Doktor M

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 09, 2004, 09:13:41 »
Ja miałem swego czasu podobny przypadek. A instalacja w domyślnym katalogu odpadała, bo dysk C: to u mnie partycja na system i tylko system (winda + swap file, w sumie jakieś 2 GB). Pomogło odinstalowanie FB, czyszczenie rejestru programem RegCleaner z pakietu Ashampoo Win Optimizer Suite (www.ashampoo.com) i ponowne zainstalowanie FB w dowolnym katalogu (u mnie akurat D:\Gry\Forgotten Battles).

Jurand

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 09, 2004, 09:30:12 »
Problem już nie istnieje :lol: Po reinstalacji systemu zniknął OpenGL z którego zawsze korzystałem podczas grania w FB, i odruchowo podczas instalowania gry zaznaczałem że chcę używać OpenGL którego nie miałem  :lol: Niestety gra nie pokazywała żadnych ostrzeżeń jak to ma miejsce w innych grach, toteż trudno było doszukać sie błędu. Wielkie dzięki za zainteresowanie.