Autor Wątek: Patch 2.01  (Przeczytany 1236 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Gładki

• Gość
Patch 2.01
« dnia: Lipca 08, 2004, 20:26:00 »
Jeśli nie posiadam dodatku AEP 2.0 to czy jest sens abym instalowal patch do Ił-2 FB w wersji 2.01, czy mam poprzestać na 1.22?

Kos

• Gość
Patch 2.01
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 08, 2004, 20:50:18 »
Nie ma sensu. Dodatek AEP jest osobna czescia FB podnoszaca wersje do 2.0a jesli go nie masz to instalowanie nastepnych patch'y mija sie z celem.

P-11c

• Gość
Patch 2.01
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 09, 2004, 15:35:05 »
Witam
Ja zainstalowałem patcha 1.21 na wersję 1.11 i niby wszystko ok. bo trzy nowe maszyny do polatania i naprawa błędów występujących w grze. Przy okazji spróbowano poprawić płynnośc gry, i rzeczywiście poprawiono, tylko co z tego skoro zrobiono to kosztem grafiki a konkretnie zmniejszono drastycznie ilość drzew. Ziemia i tak była bez żadnych prawie szczegółów wszędzie zielono, a teraz po patchu totalna łąka z wijącymi się strózkami i domkami dla lalki Barbie. To nie sztuka obcinając grafę poprawić wydajność. Sztuką jest tak zoptymalizować grę aby działała płynnie bez uszczerbku na jej wyglądzie. Teraz mam dylemat w którą wersję grać. Tę moją opinię poddaję pod rozwagę wszystkim tym, którzy się zastanawiają czy wgrywać patcha w ogóle.
Pozdrawiam.
P-11c

Patch 2.01
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 09, 2004, 15:43:08 »
To jest ktos wogole na tym swiecie kto gra z wlaczonymi drzewkami na ziemi?  :shock:  :wink:
Achtung Spitfeuer!

P-11c

• Gość
Patch 2.01
« Odpowiedź #4 dnia: Lipca 09, 2004, 20:21:36 »
Tak, ja gram z włączonymi drzewkami na ziemi, ponieważ bolączką symulatorów lotniczych odkąd tylko istnieją jest "księżycowy krajobraz ziemi", więc chociaż niech te kilka drzew uplastyczni ubogi jej wygląd. O takich rzeczach jak zwierzęta, ludność cywilna, czy inne elementy infrastruktury nie wspomnę zdając sobie sprawę z możliwości obliczeniowych zabawki o dumnej nazwie PC.

P-11c