Czołem Panowie piloci jestem pierwszy raz na forum i od razu zaznaczam,że nie mogę żyć bez loc ona.Sam kiedyś trochę polatywałem w aeroklubie PRL! i TAK TO MI ZOSTAŁO.Używam wyłącznie symulatorów lotniczych wyłącznie współczesnych i inteligentnych.To znaczy tych z dynamicznymi kampaniami.Lomac też miał taki być.Co z dynamiką kampanii co znaczy partial sukces (częściowy sukces)?Niestety w trybie kampanii dla singleplaya w wersji 1.00 nie uruchamiają się następne misje dla F-15 i Su-27,to znaczy ładuja się ale po wciśnięciu S komp wiesza się na sztywno!Po patchu 1.02 uruchomiły się misje dla F-15 ale dla Su-27 już nie.Poza tym mam problem z namierzaniem celów radar w trybie surface namierz cele powietrzne jako priorytetowe Mavericami! i cel nie daje się przełączyć!Błagam pomóżcie!Moja konfiguracja:P42,8Nortwood,1Gb DDR RAM,ASUS FX5900 128 MB,Płyta Intel 875 PBZ,dżwięk Sound blouster Live,Win XPHE + najnowsze drivery do wszystkiego symulator oryginał od Cenegi.Będę serdecznie wdzięczny za pomoc!DAREK lat 41