Autor Wątek: Pomocy!  (Przeczytany 1143 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

DAREKOSA

• Gość
Pomocy!
« dnia: Lipca 17, 2004, 18:01:31 »
Czołem Panowie piloci jestem pierwszy raz na forum i od razu zaznaczam,że nie mogę żyć bez loc ona.Sam kiedyś trochę polatywałem w aeroklubie PRL! i TAK TO MI ZOSTAŁO.Używam wyłącznie symulatorów lotniczych wyłącznie współczesnych i inteligentnych.To znaczy tych z dynamicznymi kampaniami.Lomac też miał taki być.Co z dynamiką kampanii co znaczy partial sukces (częściowy sukces)?Niestety w trybie kampanii dla singleplaya w wersji 1.00 nie uruchamiają się następne misje dla F-15 i Su-27,to znaczy ładuja się ale po wciśnięciu S komp wiesza się na sztywno!Po patchu 1.02 uruchomiły się misje dla F-15 ale dla Su-27 już nie.Poza tym mam problem z namierzaniem celów radar w trybie surface namierz cele powietrzne jako priorytetowe Mavericami! i cel nie daje się przełączyć!Błagam pomóżcie!Moja konfiguracja:P42,8Nortwood,1Gb DDR RAM,ASUS FX5900 128 MB,Płyta Intel 875 PBZ,dżwięk Sound blouster Live,Win XPHE + najnowsze drivery do wszystkiego symulator oryginał od Cenegi.Będę serdecznie wdzięczny za pomoc!DAREK lat 41

qrde-

• Gość
Pomocy!
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 18, 2004, 00:13:13 »
Lock-on nie ma niestety dynamicznej kampanii, "partial succes" w rzeczy samej- czesciowy sukces (czyli np udalo ci sie zniszczyc pewna liczbe wroga ale nie wszytskich, ktorych powinienes:) ale nie wiem czy to wystarczy do zaliczenia misji. Co do misji dla SU-27 to dosyc dziwne, sprobuj przeinstalowac gre a potem patch z wersji 1.00 do 1.02. Natomiast, o ile sie orientuje, Mavericki mozna odpalac tylko z pokladu samolotu A-10, a ten radaru nie posiada. Prosze o sprecyzowanie problemu :)

Kos

• Gość
Pomocy!
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 18, 2004, 08:53:19 »
Co prawda to nie na temat pytania Darka ale ..., Otoz pod nikiem Darkaosy widnieje: Wiek:27, natomiast w poscie Darek podaje: Darek lat 41; czyzby jakas niescislosc i ktora liczba jest wlasciwa?