Autor Wątek: DAREKOSA SPROSTOWANIE  (Przeczytany 1214 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

DAREKOSA

• Gość
DAREKOSA SPROSTOWANIE
« dnia: Lipca 23, 2004, 17:41:19 »
Serdecznie dziękuje za okazaną mi przez Szanownych Kolegów pomoc.Mam niestety 41 lat.Nie wiem skad ten błąd w niku.Pisząc o A-10 miałem na myśli oczywiście system TACAN nie zmienia to niestety faktu,że naprowadza Mavericki na cele powietrzne i nie daje się zablokować na celach naziemnych dopiero po zestrzeleniu ich działa poprawnie.Dziekuję koledze Qrde za cenne porady i przepraszam , że nie określiłem dokładnie moich dotychczasowych działań z LOMACKIEM.
1.Posiadam sima od momentu ukazania się w sprzedaży.Instalowałem go wielokrotnie na Win98SE,WinXPNTFS,WinXPFAT32.(formatowałem HDD chyba 12 razy)
2.Przed zainstalowaniem patcha 1.00-1.02 kampania F-15 i Su-27 nie uruchamia 3 misji(ale ją ładuje po wciśnięciu S komp wiesza się na sztywno konieczny cool restart .
3.Po instalacji patcha uruchamia się kampania F-15 ale nic to nie zmienia w Su-27.
4.Zauważam też znaczne nieprawidłowości na mapie ikony i opisy obiektów są nieprawdziwe.
5.Nie mam jedynie kłopotów z płynnościa gry ,ale tylko 800x600x32 standardowe ustawiena medium+efekt rozgrzanego powietrza za dyszami.Bez FSAA , ANIZO.
Myślę że przyczyną moich problemów jest błąd gry.Jeśli któryś z Kolegów mógłby mi pomóc będę wdzięczny.Ogólnie uważam ,że za ok 140PLN otrzymaliśmy doskonały edytor+engine graficzny w wersji wczesna BETA.POZDRAWIAM WSZYSTKICH i życzę tyle samo startów co lądowań.

Kos

• Gość
DAREKOSA SPROSTOWANIE
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 23, 2004, 20:51:50 »
Dzieki za wyjasnienie kwestii wieku (wcale nie "niestety 41 lat", tylko: dopiero 41 lat) ale skoro juz zaczalem Cie nieco meczyc to jeszcze mam takie pytanie: Jak odmienia sie Twojego nicka bo nijak mi to nie wychodzi a nie chce Cie urazic zle go odmieniajac.

qrde-

• Gość
DAREKOSA SPROSTOWANIE
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 25, 2004, 00:38:54 »
hm... nie dam za wygrana, nadal chyba nie do konca rozumiem :oops:

pozwole sobie zacytowac: " naprowadza Mavericki na cele powietrzne i nie daje się zablokować na celach naziemnych dopiero po zestrzeleniu ich działa poprawnie"

mavericki naprowadza gracz, gdy je uaktywnimy w kokpicie A-10 wlaczy sie monitor pokazujacy nam widok z kamery (mozna tak to nazwac?) zamontowanej w pocisku. Natomiast na cele powietrzne sam naprowadza sie Sidewinder, ktory A-10 przenosi. Powyzszy akapit powstal tylko po to by wyeliminowac ewentualna mozliwosc nieporozumienia :)

P-11c

• Gość
DAREKOSA SPROSTOWANIE
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 27, 2004, 16:42:47 »
Cześć Darek, spójrz na TO w wolnej chwili.
http://www.ofp.bmj.pl/
Pozdrawiam.
P-11c

[ Dodano: Pon 13 Wrz, 2004 23:19 ]
Cześć.
Darek, sprawdź pw ( prywatna wiadomość )
D.