Autor Wątek: Mój koniec na tym forum:(  (Przeczytany 1510 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

madog

• Gość
Mój koniec na tym forum:(
« dnia: Lipca 24, 2004, 11:15:45 »
Witam wszystkich.
Zadam teraz pytanie prawdopodobnie bardzo lamerskie i tym samym przypieczętuje swój los na tym forum :570:
Chodzi o Hyperlobby. Zainstalowałem sobie to coś i za żadne skarby nie wiem co dalej, dzieki poufnym informacjom uzyskanym od jednego z szanownych kolegów (adres i dane znane redakcji, nie podam żeby nie pogrążać go za kontakty z lamerami, ale wielkie dzieki RĘKA    :D  ) wiem co mam robić z tym że jedyne co mi sie ukazuje to: Error Not connected.  Proszę pomóżcie, a bedziecie mieli dozgonnie wdzięczny cel do cwiczeń na virtualnym niebie

Szczerze oddany Madog

kabinial

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 24, 2004, 12:18:58 »
Może nie potwierdziłeś swojego hasła przy pierwszym logowaniu? Może firewall blokuje?

madog

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 24, 2004, 12:20:34 »
dzieki wielkie wszystkim a szczególnie Molnarowi juz problem z głowy ale tak bywa z lamerami.
Jeszcze raz dzieki. Wasz Cel

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 24, 2004, 23:47:17 »
Cytat: madog
dzieki wielkie wszystkim a szczególnie Molnarowi juz problem z głowy ale tak bywa z lamerami.

To ty to powiedziales :) ale wiekszosc tutaj osob tez kiedys zaczynala  :wink:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

madog

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Lipca 25, 2004, 00:10:26 »
Tak wiem ze kazdy kiedy zaczynał, ale przyzwyczajony do innych foruw (foruf) i nauczony doświadczeniem przyjąłem , że wystarczy wiedzieć wiecej by obrosnąc w piórka i wyśmiewać tych co nie wiedzą. Zawiodłem sie na szczęscie za co WAM serdecznie dziękuje, Trzymajcie tak dalej :D  Takiego odzewu sie nie spodziewalem :oops:

Sufler

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Lipca 26, 2004, 00:49:15 »
Hrabia von Mazakenhof zawsze pomaga i nie tylko on

i jak napisal :) kazdy tu zaczynal :)

Mazak ty zaczynales tez kiedys ? eee nie wierze:)

kaa

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Lipca 26, 2004, 15:42:35 »
przecie nie napisał, że on też zaczynał - tylko, że większość zaczynała... :P

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #7 dnia: Lipca 26, 2004, 22:28:40 »
Cytat: _VR_C_Therr

Mazak ty zaczynales tez kiedys ? eee nie wierze:)

No cos ty, ja poszedlem do Jebudu i powiedzialem zeby mi wpisal na starcie tak ze 3000 postow to nie bede do niego stzrelal wiecej..........lololololol :lol:  :lol:  :lol:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"