Autor Wątek: Sterowniki Omegi do G-Force  (Przeczytany 1008 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

P-11c

• Gość
Sterowniki Omegi do G-Force
« dnia: Lipca 25, 2004, 01:21:20 »
Witam wszystkich.
Czy ktoś z użytkowników tego forum ma jakieś doświadczenie ze sterownikami Omegi do kart graf. serii G-Force i zechce się nim ze mną podzielić?
Sporo jest na forum o sterownikach Omegi do kart Ati, ale czy do karty Asusa, G-Force 4 4600 Ti ( 128MB DDR ) którą mam, są stery Omegi?
Jeśli tak, to bardzo proszę o odpowiedź czy warto je instalować, i ew. gdzie je szukać, bowiem ostatnio nie mogę otworzyć strony z tymi sterownikami.
Obecnie jadę na sterownikach NVidii 45.23. a mój system operacyjny to Windows 98SE
Dziękuję i pozdrawiam.
P-11c

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 25, 2004, 14:05:13 »
Adres strony z Omegami sie ostatnio zmienil gdyz z tego co pamietam ktos upomnial sie o domene wiec nowy adres jest taki:

www.omegadrivers.net

Co do samych sterownikow to Omegi sa nakladkami na zwykle stery ktore zmieniaja pewne rzeczy (poczytac readme trzeba). Efekt moze byc rozny, gra moze przyspieszyc ale z drugiej strony CoD wywali blad Open GLa i punkbuster cie kopnie niby za czity (Kanal mial cos takiego). Proponuje samemu sprobowac co bedzie, ja nie mialem doswiadczenia z Omegami dla karte ze stajni NV.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

P-11c

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 25, 2004, 21:50:03 »
Dziękuję bardzo za info.
Pozdrówko.
P-11c