Autor Wątek: Grupa akrobacyjna... troche inaczej  (Przeczytany 1750 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

TrabiMc

• Gość
Grupa akrobacyjna... troche inaczej
« dnia: Września 16, 2004, 14:17:48 »
Witajcie

Po pierwsze to pytanie powinno chyba być na forum LockOn ale pomyślałem że ci co latają "Iłem" latają także "LockOn-em".

Chciałem rzucić wam hasło: Czy można by stworzyć taki Polską Wirtualną Grupę dla gry LockOn?....  latanie precyzyjne odkurzaczem też może być fajne! Broń Boże to nie jest oferta zabrania poprzedniego pomysłu.... żeby nikt sobie czegoś nie pomyślał!!!
Idea jest słuszna.
Czekam na komentarze.

Saluto
TrabiMc

Waylander

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: Września 16, 2004, 14:26:47 »
No mozna mozna. Tyle tylko ze w LockOna gra tylko kilka osob. A do tego sa potrzebne intensywne treningi tak jak to robi NOE, ktorego naprawde podziwiam za wytrwalosc.

Offline Meehau

• *
  • CyC
« Odpowiedź #2 dnia: Września 16, 2004, 15:37:09 »
Potrzebny jest takze ubersprzęt :D
Meehau
"The milk of aircrew kindness comes in very small containers and has a quick expiration date"

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Września 16, 2004, 18:59:26 »
Pomysl bardzo dobry ale jak sam zauwazyles bardziej pasuje do dzialu LO a osoby latajace w IL2 spokojnie moga wejsc do dzialu z suszarami i sie wypowiedziec  :wink:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

303_Pinker

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Września 17, 2004, 10:46:08 »
Jak kolega wcześniej nadmienił problem leży po stronie sprzętu. Wiadomo do latania precyzyjnego konieczna jest wysoka płynność obrazu bez jakichkolwiek zaciachów. A Lock On to potwornie wymagający symulator dla sprzętu. Myślę, że zebranie paru osób posiadających naprawdę uber sprzęt i tym podobne uber zaparcie do doskonalenia się w lataniu precyzyjnym będzie naprawdę trudne. Może lepszy byłby Flanker 2.5.

alcatraz

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Września 17, 2004, 15:50:16 »
jak co to ja się piszę   :wink:  W ogóle samo latanie z Polakami jest fajnym pomysłem.  W miarę jak ludzie będą nabywać ubersprzęt   :lol:  chętnych z czasem pewnie będzie się znajdywać, bo pewne zainteresowanie tematem jednak jest.

Ajti

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Września 18, 2004, 12:05:43 »
Ja sie na to pisze.... po wyjsciu patcha 1.02 LockOn przyspieszyl i to dosc mocno na moim kompie, wiec nie powinienem miec klopotowz plynnoscia gry.
Dodatkowo podkrecam swoja grafike o kilkanascie MHz i dzieki temu mam pare klatek wiecej.

Chcialbym jednak, zeby powstal polski squad. Przymierzalem sie do zalozenia takiej grupy, ale po glebszym zastanowieniu stwierdzilem, iz nie mam takich umiejetnosci (w graniu), aby stac sie dowodca eskadry. Dlatego apeluje:
stworzmy polska eskadre w ktorej beda specjalizacje, np.: figters, bomber oraz cyrkkowce :) To by bylo moim zdaniem najlepsze i najfajniejsze rozwiazanie- po prostu stworzyc armie polska. Kto bylby w stanie dowodzic taka grupa ludzi? Ja oczywiscie chetnie pomoge w roznych sprawach.

Wyrazajcie swoje opinie.

pozdrawiam pilotow :D

alcatraz

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Września 18, 2004, 16:18:00 »
Myślę, że narazie za wcześnie jest na wyznaczenie d-ców i specjalizacji. Najpierw trzeba zrobić rozeznanie tematu, ilu jest chętnych i jakieś wspólne loty na początek najlepeij na MiG-u 29 w polkim camo na początek  8)

Offline Josiv

• *
  • Zerstörer
    • http://www.kg200.zary.com.pl
« Odpowiedź #8 dnia: Września 22, 2004, 13:41:57 »
tak przy okazji natknalem sie dzisiaj na taka grupe akrobaczyjna z lock-on'a w necie
tu: www.swisstigersteam.ch
_____ | _____             █▀ ██ ▀█▀      ORLIK
 _\__(o)__/_                   ▼             /
      ./ \.                www.eagles.pl ---
Graf -1973-†2006 ..ó?o........ó?o.ó?oó?o...