Autor Wątek: logowanie na UBIkację  (Przeczytany 944 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
logowanie na UBIkację
« dnia: Września 16, 2004, 17:45:14 »
Ale sobie narobiłem bigosu! :evil:

Odbiło mi, by zarejestrować gierkę na UBI.com, w tym celu kliknąłem na link. Komunikacik powiadomił mnie, żebym się wylogował i zalogował jeszcze raz. Kretyn! Ta operacja skasowała moje cookie co miałem na kompie, a ponownie zalogować już się nie mogłem. Wysłałem więc request o zmianę hasła, dostałem, wstawiłem nowe i .... kupa! Wpisuję je, a mimo to dostaję error że zły użytkownik/hasło...

Używam IE6, stronki UBI dałem do "zaufanych", tj. z niskimi ustawieniami bezpieczeństwa (wszystkie javy i inne pierdoły na "włączone"). Serwer łączy się przez https...

Help me, bo teraz kurczę nie będę mógł nawet postów pisać na UBIkacji!!! :cry:
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

303_Shpacoo

• Gość
logowanie na UBIkację
« Odpowiedź #1 dnia: Września 16, 2004, 19:03:11 »
Sprawdz maila, czy nie masz od nich tego hasła w spamie, bo ja już parę razy tak miałem, że mi automatycznie sklrzynka do spamu wrzuciła. A aktywacja nowego hasła zajmuje czasem 1 dzień - jak maja serwa przeciążonego to on sobie nieraz nie "odświeża" czy co tam robi, że wysłałeś request o nowy pass. Ja tak miałem 2x - na ubi i na netwings, że dopiero na 2go dzień załapał to nowe hasło z maila.

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
logowanie na UBIkację
« Odpowiedź #2 dnia: Września 16, 2004, 19:14:04 »
Dzięki, ale tak dla ścisłości to oni nie wysyłają nigdy hasła na e-mail (tak pisze przy rejestracji).
Coś popróbuję, może zrobię to co Mazak mi doradził (Opera).
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

kaa

• Gość
logowanie na UBIkację
« Odpowiedź #3 dnia: Września 16, 2004, 19:43:09 »
Cytat: Rola
oni nie wysyłają nigdy hasła na e-mail

to ciekawe, bo mi ostatnio przysłali (też zapomniałem), i tak jako rzecze Szpak, mejl wylądował w spamie, ale go wygrzebałem (bleee... grzebać w śmieciach :?)