Autor Wątek: Instalacja AEP  (Przeczytany 1162 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

latzky

• Gość
Instalacja AEP
« dnia: Września 16, 2004, 12:12:17 »
Ojeju jak mnie tu dawno nie bylo...i strona Yoyo tak jakas inna..ale do rzeczy.
Pragne sobie zainstalowac AEP na FB i ukazuje sie moim oczom taki mniej wiecej napis:Forgotten Battles not found..no jak to nie found, jak zainstalowany...probowalem instalowac AEP po [tu bylo brzydkie slowo ktore naruszalo regulamin forum] FB i przed i wciaz to samo...kiedys udalo i sie zainstalowac to ustrojstwo...Pomocy!

Waylander

• Gość
Instalacja AEP
« Odpowiedź #1 dnia: Września 16, 2004, 14:29:30 »
Byc moze FB masz na innej partycji zainstalowane.  A przy instalacji AEP niestety nie mozesz wybrac sciezki. Wiec katalog z AEP trza przekopiowac do katalogu gdzie masz FB :)
P.S.
I nie pisz o crackach, tu porzadne forum i legalnie wszycy maja AEP :D

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Instalacja AEP
« Odpowiedź #2 dnia: Września 16, 2004, 20:40:21 »
Sprobuj zainstalowac wszystko do standardowej sciezki z tego co pamietam to powinno pomoc, poszukaj takze na forum bo w swoim czasie bylo kilka watkow o tym. Wskocz tez na UBIkacje tam tez ostro bylo na ten temat.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Kos

• Gość
Instalacja AEP
« Odpowiedź #3 dnia: Września 16, 2004, 22:02:47 »
Jesli instalujesz z instalatora pojawiajacego sie po wlozeniu plyty do napedu, to tak moze byc. Proponuje w takim momencie zamknac ten instalator, otworzyc gre w np. Windowc Comanderze i recznie uruchomic plik .exe. U mnie zadzialalo.

Rafal

• Gość
Instalacja AEP
« Odpowiedź #4 dnia: Września 16, 2004, 23:50:34 »
miałem ten sam problem, FB mam na dysku D ale to jak się okazało nie miało to nic do rzeczy, podczas instalacji odpalałem AEP z pliku setup i autorun i nic. Pomogło: włączenie funkcji autorun dla cd-romu i użycie instalatora który się pojawił po włożeniu płytki:) tak od pierwszego razu, jak widzisz musisz kombinować bo nie ma 100% lekarstwa