Autor Wątek: Mod v1.1 Flaming Cliffs  (Przeczytany 16529 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ajti

• Gość
Mod v1.1 Flaming Cliffs
« Odpowiedź #15 dnia: Listopada 04, 2004, 15:31:18 »
Distribution

The product can be obtained in the following ways:

Full version on CD - Russian version is distributed by 1C company on the territory of the CIS;
WebSite downloadable upgrade to Lock On: Modern Air Combat - English version can be downloaded from www.LockOn.ru, functions with English, German and French versions;

Offline Kusch

• Global Moderator
Mod v1.1 Flaming Cliffs
« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 05, 2004, 08:47:43 »
Pierwsza recenzja Lock-On : Flaming Cliffs.Warto zobaczyc,bo przeczytac chyba nie da rady :D
A na tych screenach rewelacja,ruchome dzialko GSz-23 :twisted: Może jeszcze dodaja podwieszany zasobnik do przewozu mechanika na lotnisko polowe  :mrgreen:  :mrgreen:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

qrdl

• Gość
Mod v1.1 Flaming Cliffs
« Odpowiedź #17 dnia: Listopada 05, 2004, 14:05:54 »
Wiecie co jest w tym wszystkim najpiękniejsze? Nie znalazłem ani słowa o kiblokracji, zafajdana UBIkacja najwyraźniej nie ma z tym nic wspólnego :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: ... chyba, że sie mylę :|

pozdrawiam,
qrdl

kaa

• Gość
Mod v1.1 Flaming Cliffs
« Odpowiedź #18 dnia: Listopada 06, 2004, 11:55:34 »
Ubisoft, l'éditeur/distributeur, de LOMAC a décliné l'invitation, jugeant sans doute que le potentiel commercial d'un tel add-on était insuffisant pour le marché occidental.

ubikacja nie wyraziła zainteresowania LO:FC, gdyż uznano, że produkt ten ma zbyt mały 'potencjał komercyjny', by wchodzić z nim na zachodnie rynki.   :roll:

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
Mod v1.1 Flaming Cliffs
« Odpowiedź #19 dnia: Listopada 06, 2004, 12:26:41 »
Cytat: kaa
Ubisoft, l'éditeur/distributeur, de LOMAC a décliné l'invitation, jugeant sans doute que le potentiel commercial d'un tel add-on était insuffisant pour le marché occidental.

ubikacja nie wyraziła zainteresowania LO:FC, gdyż uznano, że produkt ten ma zbyt mały 'potencjał komercyjny', by wchodzić z nim na zachodnie rynki.   :roll:
Jaaaasne, a "świstak siedzi i zawija je w te sreberka"  :wink:

Drogi ED i UBI rozeszły się trochę czasu przed oficjalnym oświadczeniem o pracach nad 1.1 i nie jest tajemnicą, że ED nie było zadowolone ze współpracy z UBI. Teraz mają w końcu wolną rękę i możliwe, że jednak coś z tego wyjdzie. Szczególnie, że maja niezłe podejście, którego brakuje Maddoxowi - popatrzcie po roku wychodzi do Lock'a dodatek, a w nim... 1 samolot, ale na maxa dopieszczony. W tym czasie taki Olo serwował nam ich dziesiątki na - nie oszukując się - niskim poziomie.

kaa

• Gość
Mod v1.1 Flaming Cliffs
« Odpowiedź #20 dnia: Listopada 06, 2004, 12:32:00 »
tego nie mogli/nie chcieli napisać....  :P

qrdl

• Gość
Mod v1.1 Flaming Cliffs
« Odpowiedź #21 dnia: Listopada 06, 2004, 12:52:42 »
ubikacja nie wyraziła zainteresowania LO:FC, gdyż uznano, że produkt ten ma zbyt mały 'potencjał komercyjny'

Bogu dzięki!!! Przynajmniej w tym całym zakłamaniu Ola (wspominam akurat o tym, bo chyba relacja ubi-olo interesuje nas jako symulantów najbardziej), który karmi graczy bzdurami i frazesami, Ubikacja jest na swój sposób szczera - nie opłaca się, nie wydamy :-) Przebłyski starych dobrych czasów simów wracają, symulacji, które tworzy elita fascynatów dla elity graczy. Mam wrażenie, że prawdziwi tworcy symulacji robią to, bo muszą.... bo kochają, a jeśli wpadnie im troszkę grosza, to jest super. Przeciwnością są zepsuci, nowobogaccy biznesmeni, którzy nie pamiętają, że kiedys byli miłośnikami... Nie chcę rozpoczynać tutaj dyskusji, przepraszam za OT, ale seria Flankera jest mi szczególnie bliska, więc mam nadzieję, że wybaczyci mi moją słabość :)
Martwi mnie trochę dystrybucja, ale jestem skłonny zabulić powiedzmy do.....hmmmm....;-) 70$ za ten dodatek, z miłą chęcią wesprę Eagle D.

pozdrawiam,
qrdl

swier

• Gość
Mod v1.1 Flaming Cliffs
« Odpowiedź #22 dnia: Listopada 06, 2004, 14:15:57 »
bez dwóch zdań trzeba zapłacić

zaczynam nabierać nadziei że dzięki niezależności ED przed LO otwarła się świetlana przyszłość i że czeka nas jeszcze parę naprawdę fajnych rzeczy w tym temacie  :P

porównałem nowy HUD flankera widoczny na skrinach z Flaming Cliffs z prawdziwym hudem su27 (z oryginalnej instrukcji samolotu). Wszystko gra. Znaczy się jest dokładnie tak jak ma być. Miodzio  :P  :P  :P

EDIT =>
na filmiku z wichrami (zalinkowany w innym temacie) jest zbliżenie pary hokumów .... i mam przemożne wrażenie że jest zrobiony zupełnie nowy, szczegółowy external model dla tej maszyny. A to może znaczyć że być może rzeczywiście mają kamowa na warsztacie tak jak to było przebąkiwane juz wcześniej w kontekście Flaming Cliffs ....

... więc może pewnego dnia dostaniemy dodatek o tytule "Caucasian Nightmare"  :wink:  :mrgreen:

qrdl

• Gość
Mod v1.1 Flaming Cliffs
« Odpowiedź #23 dnia: Listopada 06, 2004, 16:37:06 »
... więc może pewnego dnia dostaniemy dodatek o tytule "Caucasian Nightmare"  

super byłby dodatek z rejonem Morza Bałtyckiego. Już widzę oczami wyobraźni tę surową, szro-stalową scenerię... bomardowanie 3M ;-)

pozdrawiam,
qrdl

swier

• Gość
Mod v1.1 Flaming Cliffs
« Odpowiedź #24 dnia: Listopada 06, 2004, 18:32:48 »
http://www.forum.lockon.ru/viewtopic.php?t=2116

lista zmian w awionice MiGa29 i Su27/33 spisana przez beta-testera

nie bardzo mam teraz czas tłumaczyć, ale praca radaru jest o wiele bardziej złożona i realistyczna. Mamy tak:
- tryb spotkaniowy, pościgowy, mieszany
- po locku radar nadal śledzi sytuację taktyczną i w razie jej zmiany można zmienić cel
- pokazuje cele zakłócające które mimo to można zalockować R27 i R77
- im bliższy cel tym większy symbol na hudzie
- ustalany zasięg radaru
- opcje autolocka dla rakiet IR w wybranych trybach CAC
itd .....

Jest cały szereg nowych funkcji autopilota - np lot po obrysie terenu wg wskazań wysokościomierza radarowego  :shock:

W nawigacji - niewiele zmian. Nowy, realistyczny system ILS (2 kółka zamiast przecinających się prostych  :D )

Pojawiło sie pytanie czy następny upgrade będzie produktem stand-alone czy będzie wymagał 1,1 ale autor odpowiedział że to jest pytanie do ED. Ale nie zaprzeczył że taki następny upgrade będzie! Myślę że praca nad Lockiem wre i że docelowo będziemy mieli brylancik jak to dalej pójdzie w tym kierunku w którym idzie :P  :P  :P

Offline lancer

• *
  • ka-boom!
Mod v1.1 Flaming Cliffs
« Odpowiedź #25 dnia: Listopada 06, 2004, 18:46:16 »
Piknie :!:  a niektorzy juz chowali LO do piachu  :o
Panowie, jesteście oficerami Armii Stanów Zjednoczonych. Oficerowie żadnej innej armii na świecie nie mogą tego o sobie powiedzieć. Zastanówcie się nad tym!

Offline Kusch

• Global Moderator
Mod v1.1 Flaming Cliffs
« Odpowiedź #26 dnia: Listopada 06, 2004, 19:34:11 »
- po locku radar nadal śledzi sytuację taktyczną i w razie jej zmiany można zmienić cel

No wlasnie tego elementu brakowalo najbardziej.Do pelni szczescia powinni jeszcze dodac jakis radiowy belkot.
A co do kolejnych maszyn to mam ogromne przeczucie,ze bedzie to Mig29K.W koncu Indie oficjalnie potwierdzily zakup kilkunastu sztuk dla ex rosyjskiego lotniskowca.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Czarnysg

• Gość
Mod v1.1 Flaming Cliffs
« Odpowiedź #27 dnia: Listopada 09, 2004, 11:35:59 »
super byłby dodatek z rejonem Morza Bałtyckiego. Już widzę oczami wyobraźni tę surową, szro-stalową scenerię... bomardowanie 3M

Chciałbym żeby taki dodatek powstał.Dobrze by było pośmigać miedzy między PRK 5W27U wystrzelonych z SC-125 będących na uzbrojieniu naszego kraju. :D  :idea:

raven

• Gość
Mod v1.1 Flaming Cliffs
« Odpowiedź #28 dnia: Listopada 09, 2004, 20:02:03 »
Panowie zdołaliście wzbudzić we mnie niezdrowe zainteresowanie Lo.

W związku z tym moja prośba - jako, że jestem pierwszym rocznikiem przestawionym na język angielski i mowy kraju rad nie znam wogóle, czy moglibyście tłumaczyć skrótowo przynajmniej źródła do których podajecie linki? Wiem, że to problem, ale na pewno jest nas tu niegawaritiących więcej i bylibyśmy wdzięczni.

Dziękuję i pozdrawiam.

I/NJG1~Raven

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Mod v1.1 Flaming Cliffs
« Odpowiedź #29 dnia: Listopada 09, 2004, 22:31:55 »
Nie wiem czy komus bedzie sie chcialo tlumaczyc tyle tekstu a jezeli nie to warto sprobowac tym translatorem. Nawet jak sie pomyli to mniej wiecej da sie zrozumiec o co biega. Mniejsze teksty owszem mozna tlumaczyc :)
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"