Autor Wątek: Lock On: nowa cena!  (Przeczytany 1233 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Lock On: nowa cena!
« dnia: Października 19, 2004, 10:06:41 »
Cenega spuściła z tonu  :D , pojawiła sie w sklepach nowa seria gier "inaczej", a w tym co moze ucieszyc wielu z was Lock On za cene ok. 49zł. Nie rozni sie praktycznie niczym od wersji pudełkowej za 99zeta
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

kaa

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: Października 19, 2004, 13:39:29 »
zawsze mnie takie sytuacje zastanawiają... podobnie z przecenami w sklepiach (np. ubrania) - przecie sprzedając Lock'a po 49 zeta na pewno do tego nie dokładają, wręcz przeciwnie pokrywają koszty i mają z tego jakiś zysk... to daje do myślenia jak bardzo zawyżone są 'normalne' ceny... to fakt, nie znam się na tym, ale tak to 'z boku' wygląda... :roll:

hubin

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Października 25, 2004, 01:14:06 »
oczywiscie ze do tego nie dokladaja jest to zwiazane z charakterystyka produktu i cyklem zycia na naszym rynku

na poczatkumasz nowy produkt duza cena  gdy produkt juz sie nie sprzedaje to wiadomo ze lepiej zamiast zaprzestac dytrybucji jeszcze troche grosza wycisnac na naszym rynku gier komputerowych gry zyja bardzo krociutko z czego mozemy sie tylko cieszyc.

wiem ze wydaje sie to oczywiste co poniektorym taki wlasnie jest marketing odsylam zainteresowanych do ksiazki Kotlera (marketing)

osobiscie nie jestem fanem ogniolotow wiec dopiero teraz zakupie lock on
ostatnim simem ogniolotnym w jaki gralem byl Flanker 2.5 i nie byl moim ulubionym simem