Autor Wątek: Potrzebny cierpliwy i dobrego serca czlowiek (tracki w LO)  (Przeczytany 1851 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

CyC_Benito

• Gość
Potrzebny cierpliwy i dobrego serca czlowiek (tracki w LO)
« dnia: Grudnia 21, 2004, 08:50:29 »
zeby łaskawie zechciał mi powiedziec dlaczego jak nagrywam sobie tracka z misji i pozniej go odpalam to nie moge przelaczyc widoku na zewnetrzny (oprocz F11) , chcialem sobie pokrecic cos fajnego migaczem i pozniej sobie poogladac,  udalo mi sie nawet nagrac tracka :P ale juz obejrzec go z innej perspektywy niz kabina nie moge , nie wiem czy znaczenie ma tu fakt ze ustawilem sobie trudnosc tak ze nie mam externali ,nie bawilem sie zbyt duzo tym bardziej ze w kampani gra chodzi jak zołw mimo zejak jestem sam na mapie chodzi bardzo dobrze ale to juz inna kwestia zupelnie nie istotna w tej chwili.

Szukałem na forum ale nie znalazlem.

z gory dzieki za pomoc

Schwier badz kolega :P wiem ze wiesz jak to zrobić :P

LuKaS

• Gość
Re: Potrzebny cierpliwy i dobrego serca czlowiek (tracki w L
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 21, 2004, 10:28:19 »
Cytat: CyC_Benito
nie wiem czy znaczenie ma tu fakt ze ustawilem sobie trudnosc tak ze nie mam externali

Wydaje mi sie, że właśnie o to chodzi, spróbuj właczyc widoki zewnetrzne w opcjach...

CyC_Benito

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 21, 2004, 10:36:54 »
z tymi widokami juz probowalem lukas, zrobilem sobie nowego pilota ktory ma wszystko na easy i jak "na nim" proboje odplaic tracka jest to samo ...

moze moje pytanie zadam inaczej :

czy moglby mi ktos opisac jak ma wszystko ustawione i co robi zeby nagrac sobie tracka i pozniej odtworzyc go w ten sposob zeby moc sobie dowolnie zmieniac  widoki ??

prosilbym o lopatologiczne podejscie do tematu suszarki i gra o nich jakos siakos jest dla mnie straszecznie skomplikowana zwlaszcza jak sobie spojrze na liste klawiszy :P

pzdr

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 21, 2004, 12:50:33 »
A wiec tak:
Settings Custom
External  on
aicraft switching on
padlock on
g-efect on
mini hud on
Reszta na OF
Zeby nagrac tracka wchodzimy do mision editor.Robimy swoja misje lub wczytujemy gotowa.Na samej gorze w opcjach znajdujemy record track i wsio.
U mnie wszystko piknie sie przełącza tylko pamietaj aby nie uzywac przyspieszenia czasu bo sie wszystko chrzani.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

CyC_Benito

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 21, 2004, 12:58:01 »
Dzieki Kush ale chyba sie nie rozumiemy ,  mi chodzi o to zeby juz nagranego tracka co go sobie zrobilem, (bez przelaczania na externale w trakcie jego nagrywania) teraz sobie  obejrzec uzywajac tej opcji wybieranej z górnego menu na mapie do edycji misji i wtedy sobie widoczki zmieniac ....nie bede w stanie krecic fajnych akrobacji na externalu :( ....

PS. lockon jak dla mnie ma spory potencjal ale zeby zrobic tak "user unfriendly" interfejs jak tu to trzeba byc niezlym fachura :P

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 21, 2004, 13:07:37 »
No własnie o to mi chodzi.Nagrywam track z wnetrza pozniej quit,wskakuje okienko edytora obok opcji record track włączam play track i se piknie przelaczam widoczki.Nastepnie quit i save track i juz mamy obrobionego tracka ktorego pozniej znowu mozemy sobie obrobic jezeli doszlismy do wniosku ze to ujęcie lepiej wygląda np z tego widoku.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

CyC_Benito

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 21, 2004, 13:34:37 »
Oki Kush dzieki serdeczne sprawdze mam nadzieje ze zadziala :)

« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 22, 2004, 07:57:36 »
Bartek
Aztec.pl

CyC_Benito

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 22, 2004, 16:27:42 »
Dobra Panowie wszystko ladnie dziala dzieki serdeczne :)

wreszcie moge sie pobawic :)

w podziekowaniu przerobilem screena z lo moze sie komus na tapetke spodoba :)

http://strony.aster.pl/jgdcyc/migaczbenka.png

MagnuM

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 23, 2004, 21:31:50 »
Cytat: CyC_Benito
Dobra Panowie wszystko ladnie dziala dzieki serdeczne :)

wreszcie moge sie pobawic :)

w podziekowaniu przerobilem screena z lo moze sie komus na tapetke spodoba :)

http://strony.aster.pl/jgdcyc/migaczbenka.png

No pięęęęknie, robi u mnie za tapetę :) Tylko mógłbyś dopasowac jeszcze pod poszczególne rozdziałki, bo nie zabardzo pasuje :/ robia się dodatkowe pasy, troche nieładnie to wygląda, ale przeżyje :)

CyC_Benito

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 29, 2004, 23:03:37 »
screen jest optymalnie wyswietlany w rozdz. 1024x768 pobawilem sie troche i dodalem taki efekt skanowania byc moze wlasnie dlatego przy innej rozdz. paski tegoz jakos lipnie wygladaja , jak znowu mnie najdzie na zabawe LO moze cos fajnego zrobie i nie omieszkam sie pochwalic :P , narazie katuje Football Managera 2005 ( go Cambridge City GO GO :P) albo latam BW w PFa ale pewnie za jakis czas cos wymysle ze screenami  w LO

pzdr

alcatraz

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 30, 2004, 01:55:51 »
Super! Przy okazji jak byś zmieniał  to zmień numer boczny np. na 67  8)  Jeżeli mam być  już całkiem drobiazgowi to jeszcze numer powinien być pomalowany na czerwono :wink: