Szanowny Panie Benito,
Nie jest mi znany powód dlaczego jest Pan łaskaw się do mnie przyczepiać i na siłę trolować temat. Czy ja mam cos do Pana? Nie! Po prostu zwróciłem uwagę, że w sklepie komputronik karta jest o ponad 200pln droższa niż w sklepie arest.pl, a na marginesie dodałem, że nie polecam komputronika. Niech Pan będzie łaskaw zauważyć, że nie każdy ma czas grzebania się po dziesiątkach sklepów komputerowych w poszukiwaniu najtańszej oferty, więc mój przykład ze sklepem arest.pl uważam za uzasadniony, ponieważ ten sklep należy do tanich, co zresztą jasno widać na przykładzie rzeczonej karty.
Skoro Kolega >>pytał się o polecenie "czegos"za 1000-1200 PLN<< to pragnę zwrócić Pana uwagę, że różnica w cenie +-200 pln robi kolosalną różnicę (można mieć za 200pln porządny zasilacz). Idąc Pana sposobem prezentacj kart graficznych, poprzez opisy ze sklepów, pewnie możnaby znaleźć sklep (coś w stylu dawnego adaxa wrocławskiego), w którym R9800PRO byłby droższy niż zakładany limit 1200pln i Kolega by zwątpił czy za 1.2k pln można kupić jakiegokolwiek 8 potokowca, który jest nieodzowny do komfortowej gry w FB/PF.
Tak więc zwróciłem uwagę, że rzeczoną kartę - w zależności od sklepu - można kupić nawet ~20% taniej. Mam nadzieję, że nikt się nie pogniewał na mnie?
W takim wypadku pytam się Pana, w którym momencie napisałem, że Pan coś poleca (oczywiście przy założeniu, że Pan pisał swoją odpowiedź dla mnie)