Q-bak. Po co robisz problemy? Chłopaki podzielili się z Tobą tym, co wie większość ludzi latających na Lock-On. Niezależnie od tego jaki masz sprzęt nikt Ci nie da gwarancji na to jak dokładnie gra się będzie zachowywać i co możesz z niej wycisnąć na danym sprzęcie. To czego już się dowiedziałeś, już powinno Ci wystarczyć, a jak chcesz pooglądać sobie przykłady jak LO:FC wygląda, po pogrzeb po sieci. Na samej stronie
www.lockon.ru jest kilka filmów, które możesz obejrzeć bez gry, a i DEMO gry też jest dostępne. Sam Lock-On: Modern Air Combat jest w tej chwili w sklepach dostępny po 19,- PLN więc czym się przejmujesz. Kupujesz LO:MAC, Instalujesz i potem ściagasz zupełnie legalnie DEMO Flaming Cliffs i widzisz wszystko co potrzebujesz, zanim kupisz pełną wersję Flaming Cliffs, która na
www.lockon.ru w wersji legalnej download kosztuje już tylko $14,99, czyli śmiech na sali.
P.S. Ten "szczyt
chamstwa" o którym piszesz, to chyba jakieś niejasne niedomówienie, bo ja zdaje się nie zrozumiałem żartu, a jestem przecież pewien, że nie może to mieć nic wspólnego z wcześniejszą wypowiedzią ogólnie szanowanego na tym forum towarzysza Qrdla