@Kos
Ducha uzywam dosc czesto ale z reguly robie obraz partycji systemowej a wszystkie gierki, filmy, muze trzymam na dysku D wlasnie po to zeby ich za kazdym razem nie instalowac od podstaw

@Qrdl
Czasami moje eksperymenty nie koncza sie tak jakbym chcial

buhehehehehe

Wszystko zalezy od tego jaki mam humor po wstaniu z "wozu". Jak mam ochote przeprowadzic mala "optymalizacje" Okienek to ja robie, albo jakis lekkie OC po zmajstrowaniu jakiego nowego ustrojstwa tylko ze czasami to sie zle konczy. Rzezbienie driverami tez za dobrze nie wplywa na samopoczucie Winzgrozy. Wtedy Ghost idzie w ruch

itp. rzeczy

Ps. A pozatym czasami nie moge sobie odmowic przyjemnosci sprawdzenia jak zachowuje sie koteczek po bliskim spotkaniu z wiatraczkiem

@Lancer
Nie no jasne, mozna i tak tylko wlasnie chcialem wyeliminowac czynnik instalacji ale masz racje jest to jakies rozwiazanie do trzymania swojego LO. To ze LO trzyma ustawienia w folderach to wiem jednak gdzies w rejestrze notuje sobie ze gra zostala zainstalowana (ostatnim razem zachowalem sobie wpis z Local machine>>>software>>>LO - jakos tak w skrocie sciezka wygladala) jednak to nie pomoglo a nie powiem sprawa mnie dosc intryguje ;]. Swoja droga dzieki Bogu ze to nie jest wydane przez EA bo ustawien gry bysmy szukali gdzies w Ustawieniach lokalnych albo danych aplikacji