Autor Wątek: Patche, dodatki i gra przez internet... Il-2, FB, AEP, PF. [UPDATE 29.08.2006]  (Przeczytany 189037 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

5800x3D / NZXT B550 / 64GB@3600 /4TB NVME Gx4 / RTX4080Super / NZXT X63 / Thermaltake 1kW / Huawei GT34
Meta QUEST 3 / Thrustmaster Warthog + TFRP

DROPI

• Gość
Odp: Patche, dodatki i gra przez internet... Il-2, FB, AEP, PF.
« Odpowiedź #121 dnia: Kwietnia 16, 2006, 17:51:54 »
Po nałożeniu wszystkich części FB+AEP+PF, oraz patchy i kilku nieoficjalnych kampanii, straciła mi się możliwość rozpoczęcia nowych kampanii na froncie wschodnim.(Niemcy, ZSRR, ). Mogę rozpocząć tylko te z PF. Widocznie jakieś foldery zostały zmodyfikowane, lub ich zawartość usunięta. Czy ktoś wie jak to naprawić? HELP! :015:

Łukasz88

• Gość
« Odpowiedź #122 dnia: Kwietnia 21, 2006, 20:33:14 »
Witajcie!

Mam problem. Nie wiem jak i gdzie mam instalować patche. RATUJCIE!! maam FB+AEP+PF łączone razem co daje mi wersję 3.00
Wybaczcie mi moją tępotę bracia piloci ale jak próbowałem sam zainstalować patche to potem mi giera nie chciała chodzić. Liczę na waszą pomoc.

PLIJS POMÓŻCIE!!!

Pozdrawiam !!

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #123 dnia: Kwietnia 21, 2006, 20:47:42 »
Jeśli nie otrzymasz tu zadawalającej Cię odpowiedzi to skontaktuj sie ze mną na GG. Zrobimy to wspólnie krok po kroku.
Dziadek Kos

KILLER

• Gość
« Odpowiedź #124 dnia: Kwietnia 21, 2006, 22:08:02 »
Ja instalowałem w takiej kolejności:

1. FB
2. AEP + Patch 2.01 + Patch 2.04
3. PF + Patch 3.03m + Patch 4.01m + Patch 4.02m + Patch 4.03m + Patch 4.04m

Patche Instalujesz tam gdzie jest zainstalowana gra. I jak dobrze zainstalujesz to gra bedzie w wersji 4.04m. I to by było na tyle. Zresztą wszystko pisze na pierwszej stronie tego tematu. Poczytaj sobie.

kaa

• Gość
« Odpowiedź #125 dnia: Kwietnia 21, 2006, 23:12:33 »
KILLER, po co powtarzasz co już zostało napisane? Poza tym... PF nie potrzebuje AEPowych patch'y - była o tym mowa kilkakrotnie tutaj.

Łukasz, w instalowaniu patch'y nie ma żadnej filozofii, o ile umiesz posługiwać się Windowsem - kolejne patch'e trzeba rozpakować i powrzucać do folderu gry. Trzeba tylko odrobiny cierpliwości i uwagi by nic nie pomieszać. Wszystko.

Łukasz88

• Gość
« Odpowiedź #126 dnia: Kwietnia 24, 2006, 03:31:31 »
Ok poradziłem sobie tylko musiałem zrobic cos nie tak albo wkradł mi sie jakis bład, ponieważ nie mogę latać japońskim Betty. Poza tym mankamentem wszystko jest ok.

« Odpowiedź #127 dnia: Kwietnia 26, 2006, 16:23:52 »
Mam takie pytanie :
Mam wszystkie dodatki do Ił 2 Fb , AEP , Pf chciałbym grać na necie alem muszę mieć patche ale zmienają jezyk na angielski a chce mieć po polsku bo za kszte nie rozumiem angielskiego  :005: mugł("mógł") by mi ktoś podać strone z których scągne patche i spolszczenie o ile istnieje .
No i mozecie zażucić("zarzucić") jakimiś IP serwerów  :002:

Radzę Szanownemu Koledze poprawić pisownię i ortografię. I to szybko poprawić ponieważ każdy następny tak napisany post poleci do kosza a Szanowny Kolega otrzyma ode mnie urlop szkoleniowy na tyle długi by zapoznać się ze słownikiem. Dziadek Kos
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 26, 2006, 16:34:37 wysłana przez Kos »

Kaster

• Gość
« Odpowiedź #128 dnia: Maja 03, 2006, 17:12:36 »
Mam takie pytanie :
Mam wszystkie dodatki do Ił 2 Fb , AEP , Pf chciałbym grać na necie alem muszę mieć patche ale zmienają jezyk na angielski a chce mieć po polsku bo za kszte nie rozumiem angielskiego  :005: mugł("mógł") by mi ktoś podać strone z których scągne patche i spolszczenie o ile istnieje .
No i mozecie zażucić("zarzucić") jakimiś IP serwerów  :002:

W config.ini musisz wstawić w lini Location PL (Location=PL).
Patche znajdziesz na stronie Ubisoftu(Ubi.com).
Sciągnij sobie HypperLobby, dzięki temy bedziesz miał dostęp do większości serwerów.
Jak masz wątpliwości to użyj opcji szukaj na forum.

« Odpowiedź #129 dnia: Maja 07, 2006, 09:52:20 »
A teraz to już poradziłem sobie sam ściągnąłem HypperLobby i wszystkie patche no i gram na necie na razie mi to słabo wychodzi ale z czasem się nauczę . 

kubacki

• Gość
« Odpowiedź #130 dnia: Maja 11, 2006, 08:27:17 »
Witajcie.
A co to za patch 4,05m.
Kolejne serwery na to przechodza a ja grac powoli nie mam gdzie bo nijak nie wiem z kad to diabelstwo zassac. Na oficjanej ciagle jako najnowszy jest podawany 4,04m??????

Pozdrawiam

kermadec

• Gość
« Odpowiedź #131 dnia: Maja 11, 2006, 10:07:34 »
Mowa o tym już od jakiegoś czasu na forum ale proszę :

Patch 4.05 to nie darmowy patch w stylu 4.01, .02 etc. tylko płatny dodatek Pe-2 Peszka.Niestety w ten sposób Olo zmusza nas (latających w sieci) do zakupu kolejnego płatnego dodatku który nic ciekawego nie wnosi poza kilkoma wersjami Pe-2 i Pe-3 do pilotowania.

Moim zdaniem Olo sam sobie narobił kłopotu.Ile osób w Polsce kupi (jeśli będzie dostępny) ten dodatek? I tym sposobem walczy sie z piractwem komputerowym  :118:.

P.S.Nawet bardzo prawy "sieciowy lotnik" który postanowił,że zakupi ten dodatek zapewne będzie szukał "doraźnego" egzemplarza do czasu pojawienia sie Pe-2 na Polskim rynku.W innym wypadku ma gwarantowany uropik na serwerach :(.

Szkoda.Ja mam zasady i tak nie zrobię - mogę polatać poza siecią ale ciekaw jestem ile "pilotów" będzie latało na "korsarzach".

Pozdrawiam ALL

Szymas

• Gość
« Odpowiedź #132 dnia: Maja 24, 2006, 18:21:08 »
Witam all ;-). Otóż mam problem mianowicie kupiłem sobie Il2FB AEP i mam takie pytanie: jakie patche sciągnać??

Ściągalem juz 3.03m 3.04m 4.01m 4.02m 4.03m i 4.04m niestety po zainstalowaniu tych wszystkich patchy gra sie nie włącza.

Prosze o pomoc.

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #133 dnia: Maja 24, 2006, 18:44:49 »
Musisz jeszcze mieć Pacific Fighters.Aep jest tylko do wersji 2.04
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

Szymas

• Gość
« Odpowiedź #134 dnia: Maja 25, 2006, 13:03:29 »
Aha miło wiedziec ;] a graja wogle ludzie w AEP jeszcze na 2.04 ? bo z tego co widzialem to na ubi.com byl jeden serv, który został wyłaczony.