Autor Wątek: Trust - Predator TH 400  (Przeczytany 1135 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Rikimaru

• Gość
Trust - Predator TH 400
« dnia: Stycznia 30, 2005, 22:14:56 »
Zobaczyłem tego joya na allegro za śmieszną cenę 35 pln. Prosiłbym was o opinię o tym joyu, ma go ktoś, grał na nim albo coś?

Lesiek

• Gość
Trust - Predator TH 400
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 31, 2005, 00:04:18 »
Ja go widziałem i wydaje mi się na mało solidny. Dziwi mnie dlaczego Trust wypuscil cos takiego w sklepach można go kupić w cenie około 60 zł.  Wczesniej natomiast można było kupić  Predatora QZ 300 a jest o wiele lepszy jak mi się wydaje.  Czy to z powodu tzw. BooMoo na symulatory ? kiedyś nikogo nie interesowały takiego typu rozrywki.

Śmigiełko

• Gość
Trust - Predator TH 400
« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 31, 2005, 12:30:34 »
Zrobisz jak będzisz chciał ale moja rada jet taka żebyś nie kupował na Allegro. Nie wiadomo czy joy jest w dobrym stanie. A jak kupisz kichę? Poza tym według mnie, jezeli chcesz naprawdę przyjemnie polatać to kup przyzwoity joystick.

Rikimaru

• Gość
Trust - Predator TH 400
« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 31, 2005, 15:16:58 »
Te joye to nówki, jakaś wyprzedaż z magazynów czy co. Wolę się zapytać bo czasem trafiają się okazję np ktoś kupił sidewindera za 31 pln;)

Offline macras

• *
  • JG300
    • Agencja Reklamowa
Trust - Predator TH 400
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 03, 2005, 09:49:10 »
Cytat: Śmigiełko
Zrobisz jak będzisz chciał ale moja rada jet taka żebyś nie kupował na Allegro. Nie wiadomo czy joy jest w dobrym stanie. A jak kupisz kichę?

Ogólnie moge sie z toba zgodzic ,ale wlasnie kupilem thrusmastera na Allegro za cale 50zl i nie powiem zebym nie byl zadowolony.
Wiec roznie to moze byc  :|
Geschwader  Kommodore