A ja przestrzegne przed ta pozycja zwlaszcza, ze wiele osob na tym forum zna angielski bardzo roznie. Mam te ksiazke. Kupilem ja razem z Vipers in the Storm. Ksiazka jest naprawde wartosciowa i zawiera mnostwo ciekawych, cennych i czesto pomocnych informacji, natomiast jest strasznie "ciezka". Napisana bardzo nieprzystepnym jezykiem czyta sie ja po prostu okropnie, a zeby cos zrozumiec w stopniu umozliwiajacym pozniejsze skorzystanie z informacji, trzeba po pierwsze naprawde dobrze znac angielski i to specyficzny angielski, a po drugie miec bardzo mocne podstawy. Nie da sie podejsc do tej ksiazki z marszu nie rozumiejac podstawowych, ale tez bardziej zlozonych pojec BFM. Jezeli ktos nie rozumie czegos z ogolnodostepnych manuali takich jak f16v5 czy np manuala do falcona 3.0 (pod wzgledem oipisu taktyki taka bardziej rozszerzona wersja manuala do Falcona 4.0) to za Chiny Ludowe tymbardziej nie zrozumie Shawa. To po prostu jest typowa cegla. Warto ja miec, ale jest to zdecydowanie pozycja dla doswiadczonych osob, ktorzy chca jeszcze bardziej wzmoc swoja efektywnosc w walce.