Autor Wątek: Wspólne latanie online - zapraszam  (Przeczytany 39947 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

qrdl

• Gość
Wspólne latanie online - zapraszam
« dnia: Lutego 13, 2005, 00:09:07 »
Witam,

Zapraszam na wspólne latanko na HL, poziom walk: dla wszystkich :-) Miła Forumowa atmosfera, klimaty jak ze szturmowika :-)
Walka odbywa sie albo tylko na ***działka***, albo działka + r60 (IRy), lub też coś jeszcze  8). Zasadą wiodącą jest bliska walka powietrzna, żadnych rakiet odpalanych ze 100km. Bez eksternali i ikonek - przednia zabawa w namierzanie pasywne, podkradanie sie, etc.

pozdrawiam i serdecznie wszystkich zapraszam,
qrdl

Proszę łączyć się z serwerem typem polączenia xDSL 128/128 niezależnie od posiadanego połaczenia!! To ważne

serwer: LOGOS (PL), niedziela od g. 16 CET
w razie czego prosze ***czytać opis***, pisać do mnie, na gg 2250882

ps. Niech ten temat będzie "ready roomem". Proszę tutaj ogłaszać chęci wspólnego latania... komentarze, etc.[/b]

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 13, 2005, 01:16:24 »
A darmowe piwo :mrgreen:

I taka mała prośba,bez graficznych wodotrysków :P  parę chmurek może być :wink:
Acha i mapę można by włączyć ale z filtrem bez samolotów przeciwnika.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 13, 2005, 01:34:24 »
Zgloś sie na gg, to napiszę, gdzie masz wysłać darmowe piwo  :mrgreen:
Grafike sam sobie ustaw na co chcesz, a parę chmurek być musi, poza tym nie ma praktycznie żadnych obiektów, oprócz po 1 "krótkim" samie na lotnisko - to dla zbyt wścibskich vulcherów.
A jeśli chodzi o mapę, to możesz sobie w locie zrobić taką małą z samolotami... swoimi i "cudzymi", po prostu naciśnij najpierw 2 a potem I, po chwili na mfd i hud powinno się coś pojawić  :twisted: albo sam się przyczynisz do tworzenia mapy przez innych  :lol:  :lol:  

pozdrawiam,
qrdl

Offline Josiv

• *
  • Zerstörer
    • http://www.kg200.zary.com.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 13, 2005, 01:48:45 »
Jest calkiem fajnie, pojecia o lock-on'ie wielkiego nie mam ale nauka szybko idzie na glebokej wodzie :P Wiec mieso armatnie jest zapewnione.

a tutaj Mazaczek

_____ | _____             █▀ ██ ▀█▀      ORLIK
 _\__(o)__/_                   ▼             /
      ./ \.                www.eagles.pl ---
Graf -1973-†2006 ..ó?o........ó?o.ó?oó?o...

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 13, 2005, 09:58:55 »
Cytat: qrdl
po chwili na mfd i hud powinno się coś pojawić

Dobra to mam pytanie co to jest ten mfd?czy to jakiś program graficzny wbudowany w edytor Lo.Jak wciskam 2 i I to nic sie nie dzieje,a powinien sie odpalic ten program do tworzenia map nie? Ten hud  kumam to ta szyba na przodzie co nie? ale też się żadna mapa nie pokazuje tylko jakieś takie robaczki

:D

« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 13, 2005, 10:37:43 »
Jeśli będę w domku to z pewnością zajrzę, tylko ja też ledwo co narazie umiem wystartować  8) , ale jesli o ustawienia chodzi to im trudniej tym lepiej, i popieram bez ikonek i eksternali  :twisted:

A ta mapa to chyba chodzi o radar... :570:
Achtung Spitfeuer!

swier

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Lutego 13, 2005, 11:59:44 »
bardzo chętnie  :D
ale nie o 16tej  :(

21-22 dla mnie.
niemniej bede sie starał. Pamiętaj qrdlu wyłączyć padlocka .... sprawdza się lepiej niż najlepszy radar ...  :roll:

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Lutego 13, 2005, 12:05:49 »
Cytat: swier
Pamiętaj qrdlu wyłączyć padlocka

Paddlocka u mnie nie uświadczysz, chyba, że przez przypadek  8) Ja jestem z tych, co pad. nie uznają z zasady :-)
Serwer będzie stał od ~16, może postoi długo... oczywiście taki urok LO, że od czasu do czasu może się coś sypnąć (FPS server killer bug np.), wówczas po kilku(nastu) minutach powinien się pojawić + stosowny opis na gg (tzn. że serwer stoi).
Z ustawień jest recovery + g. effect, efektywność rakiet na 3/4.

pozdrawiam,
qrdl

MagnuM

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Lutego 13, 2005, 13:21:44 »
Spoko, ja się zjawię :P O ile oczywiście nie zapomne bo ja mam kłopoty z pamięcią jakieś :/

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #9 dnia: Lutego 13, 2005, 13:45:30 »
Ja potomek Jam Łasicy napewno sie tam zjawie zeby nabrac umiejetnosci :)
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

MagnuM

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Lutego 13, 2005, 17:37:09 »
Oki, dzieki panowie za dzisiejsze loty. Szkoda tylko, że były problemy z serwerem. Jak już mnie za 4 razem wywaliło, to mi się odechciało. O ile będzie Wam się jeszcz chciało latać, to później sie zjawię ;]
Mam nadzieję, że takie loty będziemy sobie urządzać częściej. Może jakieś ćwiczonka z lataniem w formacji:)?

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Lutego 13, 2005, 19:51:18 »
Witam,
Jak to zwykle na złość bywa, coś serwer się sypał.... ale coż, bywa. Dziś jeszcze będzie stał ok 21, zobaczymy.. i proszę się łączyć z ustawieniami xDSL 128/128
Wszystkim, którym zrywało, etc. przepraszam i zapraszam na 2 szansę :)

pozdrawiam,
qrdl

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #12 dnia: Lutego 13, 2005, 19:57:37 »
Było fajnie.Ale mam taki chytry naz.. chytry plan.Fajnie by było zrobić jakiegoś coopa.
I tak np red mają za zadanie zniczczyć cele na lotnisku blue.Czwórka Su-25 w osłonie czterech Mig29.A blue bronią przestrzeni nad lotniskiem.Wszystko w miarę zgrane w czasie,ustawienia full real.
Tylko musiało by się zebrać przynajmniej 12 osób w jednym czasie,trochę trudne.
A może jakiś inny pomysł?

MagnuM

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Lutego 13, 2005, 19:57:39 »
Ja właśnie próbowałem swojej drugiej szansy i oczywiście mnie wykopało. Może u mnie udałoby się postawić serwer? Zobaczylibyśmy co by z tego wyszło :P?

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #14 dnia: Lutego 13, 2005, 20:12:24 »
No mnie wywalalo, szkoda bo ekipa byla przednia :) Moze pozniej :P BTW: Qrdl moze warto dac F15 na pas wszak sporo ludzi tym lata i zrobic wojne globalna ;]
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"