Autor Wątek: Wspólne latanie online - zapraszam  (Przeczytany 39934 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
Wspólne latanie online - zapraszam
« Odpowiedź #45 dnia: Lutego 15, 2005, 01:23:55 »
Cytat: MagnuM
Próbowaliśmy też z nemem latać w formacji. Stwierdziliśmy że to jest porażka roku i że jest to niewykonalne :( Cięzko lecieć jeden koło drugiego dłużej niż 10 sekund :P Ja się przestraszyłęm kilka razy że w niego uderze to robiłem jakieś dziwne zwroty i już byłem bardzo daleko ;/ itd. ogólnie to bardzo cieżko :P
Pzdr.
Delikatnie z przepustnicą i myśleć na 20 sekund do przodu, a wszystko będzie ok  :)

Ajti

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: Lutego 15, 2005, 10:22:25 »
Cytat: qrdl
4. Tu i ówdzie jest wiaterek, a także małe turbulencje.

Przykro mi ale w multiplayerze nie uswiadczymy turbulencji.... nawet jak wiaterek bedzie spory.

Qrdl mam nadzieje ze dzis tez bedzie sererek stal? Szkoda ze mnie wczoraj nie bylo....
chcialem wejsc ale cos nie miales IP podanego w statusie gg :(

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: Lutego 15, 2005, 10:57:00 »
OK, chyba problem rozwiązany. Dziś START zmienia się na CANCEL, wczoraj tak nie było.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: Lutego 15, 2005, 13:13:07 »
Dziś (15.02) serwer będzie stał od 18:00 CET, IP - opis na GG.

zapraszam,
qrdl

uwaga: w przypadku padu serwera, IP może ulec zmianie, proszę zawsze po rozłączeniu i niemożności połączenia, weryfikować IP w opisie GG...

Emo

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: Lutego 15, 2005, 14:39:55 »
No to bede na 100% !!! Magnum potestujemy radary znowu ? Mam nadzieje ze F-15 beda staly na pasie jak wczoraj.

Ktos wie jak w F-15 przejsc na system metryczny aby odleglosci, wysokisc itp byly podawane w kilometrach badz metrach( jest to wogole mozliwe w opcjach LO dla tego samolotu ) bo jak wczoraj z Magnum`em probowalismy leciec w formacji on Su 27 ja F15 to wygladalo jak  :573: a tak bylo by nam latwiej.

MagnuM

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: Lutego 15, 2005, 15:05:44 »
Ja dzisiaj nie będę punktualnie ;/ Powinienem się zjawić koło godziny 19.

jas39gripen

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: Lutego 15, 2005, 16:25:56 »
Witam
To mój pierwszy post na Forum. Mam nadzeję że nie ostatni. :D

Chciałem złożyć meldunek o gotowości podjęcia lotów o godzinie ustalonej przez Host-a.

Pozdrawiam i do zobaczenia w przestworzach.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #52 dnia: Lutego 15, 2005, 23:54:55 »
Dzisiaj niestety znowu były problemy z serwerem.... :? Okazuje się, że pomimo pingów rzędu 60-70, w momencie kiedy podłaczonych jest 8-10 klientów następuję automatyczne wywalenie ekipy... (ktoś się spotkał z tym problemem??) 2x serwer zaliczył fps buga... :roll:
Pomimo wszystko jednak torchę polataliśmy  :) jutro znowu będzie stał, a ja postaram się popracować nad rozwiązaniem problemów, jak jutro będzie kicha, to dam sobie siana :573: .

pozdrawiam,
qrdl

ps. mam nadzieję, że FC będzie stabilniejsze...

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #53 dnia: Lutego 16, 2005, 00:04:23 »
Fajowo sie latalo :D Thx Qrdl :)
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #54 dnia: Lutego 16, 2005, 12:07:57 »
Dobra, dziś dzień sądu ostatecznego  :evil: Trochę pozmieniałem w systemie jak i w samej grze, mam wielką nadzieję, że nie będzie wywałem powyżej 8-9 klientów.
Serdecznie zapraszam na dziś (16.02) od g 18:00 CET. Stosowne info jak zwykle na GG

S!
qrdl

[ Dodano: Sro Lut 16, 2005 10:13 pm ]
Niestety, pomimo szczerych chęci i najróżniejszych kombinacji, nie jestem w stanie utrzymać serwera przy więcej niż 8 klientach... Tak więc jeśli serwer będzie stał u mnie, to z takim limitem. Może ktoś inny zahostuje i będzie ok i nie będzie nekany fps bugiem, etc.. Tutaj leży misj, w którą pogrywaliśmy .... http://republika.pl/kynosarges/LO/logos2.mis

pozdrawiam,
qrdl

jas39gripen

• Gość
« Odpowiedź #55 dnia: Marca 03, 2005, 20:58:26 »
Dzisiaj dostalem wsapanialego lupnia od QRDL :oops:  ale tez dzieki temu nauczylem sie wielu ciekawych manewrów. Szkoda tylko że nie było nas więcej :567: . Tego dnia latało nas tylko dwóch, liczba niby wystarczająca ale jednak zbyt uboga aby być wpełni zadowolonym z latania.

Ludziska Apeluję serwer jest wiec latajcie da nam to sporo zabawy i praktyki

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #56 dnia: Marca 03, 2005, 23:14:52 »
Momentami było 5-6 osób.... czyli całkiem, całkiem, biorąć pod uwagę kłopoty, które od początku pomysłu grania u mnie prześladowały serwer i pewnie zniechęciły część graczy...
Dziś serwer stał 5h non-stop, nawet go prowokowałem  :)   :)  (również przez HL) i wszystko było w najlepszym porządku! Jest zatem nadzieja, że w końcu wyeliminowałem problemy techniczne, a doszło do tego, że trochę się u mnie nawet hardware zmienił  8)
Zapraszam jutro i proszę czytać moje opisy na GG, jednak jakby coś padało, to proszę o jeszcze trochę wyrozumiałości :roll: .

jeszcze raz zapraszam,
qrdl

ps. A to prawda, że u Kolegów widać już postępy, dlatego zapraszam wszystkich chętnych, może teraz już będzie ok

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #57 dnia: Marca 04, 2005, 00:00:07 »
Ja niebawem powroce na niebo LO jak tylko skoncze zabawy z OC ;] Qrdl wiem ze tesknicie za Mazakiem ale jeszcze bedziecie mieli okazje odegrac sie za te kilka R60 w zadzie....hyhyhyhyhyhy :lol:  :lol:  :lol:

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #58 dnia: Marca 05, 2005, 03:25:03 »
Witam,

Niestety padła mi grafa, więc locka u mnie nie będzie do odwołania...

pozdrawiam,
qrdl

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #59 dnia: Marca 05, 2005, 13:55:13 »
Cytat: qrdl
Witam,

Niestety padła mi grafa, więc locka u mnie nie będzie do odwołania...

Pograzamy sie w smutku :) Szkoda bo to fajna grafa byla. Oby szybko wrocila ;]