Polecam revelatory Elsy.... działają z każdym G-Forcem,,, ale jest jeden myk to jest bardz miła ZABAWKA efekt jest bajka ale uniemożliwia granie w szturmownika ....... kompletnie za to gierki FPP/TTP wyglądają ciekawie.... o ile niema w nich za wiele map 2d (w brew pozorom używa się ich nadal w wieeelu miejscach np krzyż celownika w IL2 efekty soczewek itp ) co do częstotliwości w elsach niema problemu -warunek monitor który wyciągnie minimum 120 mhz (1 oko dostaje połowe wartości odświe
rzania).
Licz się z tym iż z neiktórymi gierkami będzie to działać z niektórymi nie ... albo nibardzo się będzie dało grać.... napewno dziła z nimi Mafia i GTA3 natyle żeby spokojnie grać, wiem bo przeszłem....
(przeszedłem)[/color] Q3,UT,Seria NFS też fajnie ale np celowniki w mafi/Q3 jest mapą 2d bez informacji o pozycji .... (chodzi o bufor Z) przez co nieda się celować .... masz wrażenie że celownik jest naraz przy twa
ży i gdzieś ddddaaaaaaaaallllllllleeeeeeekooooo w przestrzeni a jednocześni widzisz go w normalnej odległości ... MEGA dziwne uczucie {w szturmowniku to samo) ale kokpit bf/hurka w który można "wsadzić łape" mmmm trudno opisać

Jeśli masz około 100 zł zadużo to kupuj jeśli niejesteś zbyt zasobny w keszh to lepiej kup
chełm UR bo na okularkach można sobie wybić z głowy gre w interce .... no i problemy z konfigami... trzeba nad tym sporo siedzieć testować sterowniki do danej gierki żeby działało jak należy
[ Dodano: Czw 03 Mar, 2005 22:59 ]Pisząc o
chełmie UR miałem na myśli hełm union"" reality

a nie
chełm wirtualny bo takie to widziałem za 800 zł..... na krcie ISA

:D:D (seri raz był na alegro)
ORTOGRAFIA!!! Prosze zwracac wieksza uwage na bledy. Dziadek Kos[/color]