Autor Wątek: Skiny polskiego Falcona !?!?  (Przeczytany 17561 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JankeS

• 13 WELT
  • *
Odp: Skiny polskiego Falcona !?!?
« Odpowiedź #45 dnia: Listopada 22, 2006, 19:20:46 »
Czy ktos posiada jakis edytor do skinow pod Allied Force? Bo te Polskie skiny nie sa najlepsze ;) Z checia sam bym zrobil lepsze - wiem ze mozna sie pobawic edytorem graficznym ale wtedy przydaly by sie "czyste" skiny Falcona (chodzi o nity, rysy klap i inne detale).
F-16C Block50 driver...

« Odpowiedź #46 dnia: Listopada 22, 2006, 19:43:45 »
SkinPack instaler posiada także program SkinPack maker. Sam poszukuję "fajnych czystych" skinów falcona - proponuję poszperać wsród "innych narodowosci" i ewentualnie przerobić je. Pozdrawiam, Banan.
"Banany na twoim skrzydle to samo zdrowie" - Banan :)

Offline JankeS

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: Listopada 22, 2006, 20:06:49 »
Czyli myslimy o tym samym :) F16_ADV jest w miare "czysty" ;)
F-16C Block50 driver...

Tytus

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: Listopada 24, 2006, 09:51:42 »
Panowie skąd ściągnę darmowy program do tworzenia skinów ??

« Odpowiedź #49 dnia: Listopada 24, 2006, 13:05:17 »
Tzn. chodzi ci o program do edytowania grafiki bitmapowej? Nie wiem co ci polecić? Bardzo często są tego rodzaju programy (free lub trial) dostępne z magazynami komputerowymi, więc wejdź na ich stronę ("Chip", "Enter", lub ...) i poszukaj w działach związanych z obróbką grafiki bitmapowej). Ja pracuję w corelu. Można ściągnąć pełną wersję trialową (30 dni działania) ich najnowszego "dziecka" z ich strony (także w wersji polskiej). Pewnie tak działa w wypadku innych firm.

Tytus

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: Listopada 24, 2006, 15:16:27 »
Nie problem w programach graficznych, mam corla x3 i photoshopa cs2, tylko te programy tego nie otwierają.
W którym katalogu w AF są te pliki czym je otworze. Mam tylko skin packa.
Pomożecie to wam ładnego "Jastrzębia" zrobie :)

Lysy

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: Stycznia 15, 2007, 04:04:29 »
Chlopaki (i dziewczyny?) jesli chcecie "czystego" Falcona i swoich sil sprobowac to na Frugalsie jest template (wzor), dzielo Sockeye'a... cudo!

A tu taka mala przerobka obecnego skina

« Odpowiedź #52 dnia: Stycznia 15, 2007, 11:24:51 »
Wydaje mi się, czy na stateczniku pionowym jest umieszczony fragment logo 13-tej WELT  :006: ?

« Odpowiedź #53 dnia: Stycznia 15, 2007, 20:23:14 »
Rozumiem, że w momencie "wsadzenia" polskich skinów te amerykańskie znikają i wszystkie falcony są polskie... ?

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #54 dnia: Stycznia 15, 2007, 20:44:26 »
Wydaje mi się, czy na stateczniku pionowym jest umieszczony fragment logo 13-tej WELT  :006: ?

Banan.. nie wydaje Ci się, bo tak jest :) Ale też się nie denerwuj, bo jak się domyślam ta przeróbka była robiona z myślą właśnie o naszej WELT :) Sz.Kol. Lysy jest o ile dobrze kojarzę w dobrych stosunkach z niektórymi osobami z naszego dowództwa :)

Rozumiem, że w momencie "wsadzenia" polskich skinów te amerykańskie znikają i wszystkie falcony są polskie... ?

Możesz je zainstalować tylko do wybranego modelu F-16 np. tylko block 52+ (takie możliwości daje wspomniany wyżej program Skinpack). Minusem nie do ominięcia jednak (chyba) jest to, że każda maszyna z tego blocku będzie miała taki sam numer taktyczny :(

A tu taka mala przerobka obecnego skina

a gdzie to dorwać jeśli można wiedzieć ???  :002:
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

Lysy

• Gość
« Odpowiedź #55 dnia: Stycznia 15, 2007, 21:21:47 »
oh, sorki, zaraz to poprawie i cale logo wsadze  :002:

a tak przy okazji, te linki podane na str. 1 nie dzialaja :( wie ktos gdzie mozna je jeszcze znalesc?

« Odpowiedź #56 dnia: Stycznia 16, 2007, 10:40:34 »
... Ale też się nie denerwuj, bo jak się domyślam ta przeróbka była robiona z myślą właśnie o naszej WELT :) Sz.Kol. Lysy jest o ile dobrze kojarzę w dobrych stosunkach z niektórymi osobami z naszego dowództwa :)
OK, już się nie denerwuję, wręcz odwrotnie, dzieki za inicjatywę  :003: . Pozdrawiam, Banan.

« Odpowiedź #57 dnia: Stycznia 16, 2007, 18:17:14 »
Chciałbym dołączyć do grona entuzjastów polskiego jastrzębia.Po przeczytaniu postów doszedłem do wniosku,że potrzebuję installera SkinPack aby rozpocząć jakieś działanie.Czy może ktoś mi podpowiedzieć gdzie można go pobrać
pozdrawiam
vito_zm

« Odpowiedź #58 dnia: Stycznia 16, 2007, 22:29:21 »
Witaj ... i poczytaj wcześniejsze posty!

« Odpowiedź #59 dnia: Stycznia 17, 2007, 08:17:27 »
Witam ponownie,
z informacji uzyskanych z postów udało mi się znaleźć stronę internetową http://www.masterxgame.com/ gdzie można było pobrać program SkinPack,ale już wygasła.Z strony http://www.thegamerstools.com/ pobrałem skin F16-PAF.ZIP i wiem jak go zamienic na F16-PAF.SKN. Jest to opisane na forum http://forums.frugalsworld.com/vbb/showthread.php?t=110048
Nadal nie mogę znaleźć w internecie programu SkinPack,może nie jest on potrzebny?Proszę o pomoc
pozdrawiam
vito_zm