Autor Wątek: Teatry do FreeFalcona  (Przeczytany 2930 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Iche

• Gość
Teatry do FreeFalcona
« dnia: Kwietnia 10, 2005, 17:17:12 »
Na www.freefalcon.com  pojawiły się specjalne instalki kilku teatrów do tylko do freefalcona (miedzy innymi Bałkany i Izrael). Teraz wystarczy tylko wgrać dany rejon i możemy go włączać bezpośrednio z poziomu gry, bez potrzeby posiłkowania się innymi, zewnętrznymi programami.

Na razie wypróbowalem Israeli Theater i wszystko ładnie gra nawet na mojej zabugowanej instalacji falcona :).

[ Dodano: Pią 22 Kwi, 2005 10:40 ]
O ludzie...

Ten Izrael to przekichana sprawa w porownaniu do Koreii, gdzie od bazy do lini frontu  mamy, przynajmniej 200 mil. Na bliskim wschodzie zdaża się, że misje CAS albo interdiction realizujemy 30 mil od lotniska. Zupełnie inaczej sie lata, kiedy mamy nóż na gardle.  Nie mówiąc o takich przypadkach jak ten: pięknie podchodzę do lądowania, podwozie wyciągnięte, 200 mil/h, majtki na kostkach, na RWR egipski F16 :x. Nawet nie ma co mówić o przewadze powietrznej -  wojna na trzy fronty (Egipt, Jordania, Syria).

Parę obrazków:

Sufy na pasie startowym:

Apache z gwiazdą Dawida lecą na misję:

Batalion piechoty zmechanizowanej, pierwszy rzut naszych wojsk, zmierza w głąb półwyspu Synaj. Prawdopodobnie do jutra nic z niego nie zostanie  :).

Tak się lata misje AG. Spróbuj wyżej, jesteś martwy.

Morze Martwe:

Zapędziłem się za daleko. Prawie połowa terytorium Izraela jest w zasięgu arabskich rakiet. Na drugiej szmacie Arab, którego wczesniej zestrzeliłem  :D .