Autor Wątek: Flaming Cliffs - pierwsze wrazenia  (Przeczytany 12083 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lancer

• *
  • ka-boom!
Flaming Cliffs - pierwsze wrazenia
« Odpowiedź #60 dnia: Czerwca 05, 2005, 18:20:47 »
Czy ktos mi moze powiedziec jak wytrymowac 25T? No znaczy niby wiadomo, ale jak sie zeruje stery? Sama instrukcja pisze Ctrl-T - Reset trimmers (except AFM planes Su-25, Su-25T). No wiec jak? Po wlaczeniu autopilota czesto maszynka sie "rozkalibrowuje" i potem przywrocic ja do polozenia neutralnego to niemal "cut". Jakies rady?
Panowie, jesteście oficerami Armii Stanów Zjednoczonych. Oficerowie żadnej innej armii na świecie nie mogą tego o sobie powiedzieć. Zastanówcie się nad tym!

Ajti

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: Czerwca 05, 2005, 18:55:09 »
Pewnie w napedach od sterow cos utkwilo, jakis kasztan albo widelec moze... :mrgreen:
Tak na serio... to pewnie trzeba recznie roztrymowac, tzn trymowac w przeciwnym kierunku

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #62 dnia: Czerwca 05, 2005, 20:11:17 »
Cytat: Elwood
Ja tylko chciałem napisać, że właśnie znowu widziałem się z FC, i trzeba powiedzieć to wreszcie szczerze: Maddox i jego pomagierzy to jest taka bieda w porównaniu z tym, że to aż boli.

Cytat: Schmeisser
...wystarczyło mi 30 sekund by poznać z czym mam do czynienia...

Proszę nie drażnić "pokolenia O"  :lol: no i FC nie umywa się do FO  8)

Ostanio mnie online trochę sponiewierali, ale jest sens w powrocie i lądowaniu. Samolt po chwilowym postoju (nie wiem czy odpowiada temu jakiś klawisz), automatycznie ulega naprawieniu. O ile przestają się palic czerwone kontrolki, o ile rozbłyska hud i zapala się mfd, to z przykrością stwierdzam, że EOS nie naprawia się sam, w przeciwiestwie do radaru - ci co mnie znają, więdzą, jak ja lubię namierzać radarem :? ... przerobione 2x. Może za krótko odpoczywałem przed startem, może trzeba było wypić kolejny ruski drink (pół szklanki wódy + pół szklanki spirytusu). Ma ktoś jakieś głebsze doswiadczenia w tym temacie?

pozdrawiam,
qrdl

« Odpowiedź #63 dnia: Czerwca 06, 2005, 16:37:24 »
Cytat: lancer
(except AFM planes Su-25, Su-25T)

except - po naszemu to: poza, oprocz, z wyjatkiem. tak wiec nie ma lekko, trzeba recznie powrocic do neutrala. wbrew pozorom nie jest tak ciezko. po lewej stronie panelu z uzbrojeniem masz trzy lampki, jesli sie swieca to stery sa w pozycji neutralnej.

Offline lancer

• *
  • ka-boom!
« Odpowiedź #64 dnia: Czerwca 06, 2005, 18:58:25 »
Tyle to i ja wiem. Porpostu zdziwilo mnie, ze nie mozna zrobic pstryk i juz :)
Panowie, jesteście oficerami Armii Stanów Zjednoczonych. Oficerowie żadnej innej armii na świecie nie mogą tego o sobie powiedzieć. Zastanówcie się nad tym!

303_Michcich

• Gość
« Odpowiedź #65 dnia: Czerwca 07, 2005, 16:02:01 »
Male pytanko: Czy FC wystepuje gdzies na sieci w wersji, hm, "budzetowej" ? Demem nie chce sie bawic za bardzo, bo jeszcze mi sie spodoba i jak ten h%$ z tym zostane...lol

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #66 dnia: Czerwca 07, 2005, 16:29:52 »
Dalszy rozwój wątku w tym kierunku będzie miał swoje konsekwencje.

Kusch.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg