Ja to widzę tak. Jak się nie rozpieprzy podczas takich wygłupów*, to podczas penetracji wrogiego terytorium na niskiej wysokości też się nie rozpieprzy, a jak się rozpieprzy podczas wygłupów to podczas wojny też się nie rozpieprzy 
I za to Cię lubię Kusch.

Ale z drugiej strony ciężko wyobrazić mi sobie frenczmena penetrującego jakieś wrogie terytorium. :karpik
Zabawa, zabawą. Na pewno coś się z tego wyniesie, co później może się przydać. Ciekawe jednak czy dowódcy tylko wiedzą o tych wygłupach i jak do tego podchodzą. Czy przelatywanie 10 m od ciężarówek mają na briefingu wyłożone?

No ja na przykład nie widziałem podobnego filmu w wykonaniu Rosjan. A szkoda.
Inna sprawa, że wszelkie te cyrki Francuzów są ZAWSZE kręcone na jakiś afrykańskich rubieżach i byłych koloniach. Nie spotkałem się jeszcze z tego typu filmem znad Francji. Ciekawe...
To jeszcze może coś z tej samej beczki.
Crazy Boys - Francuskie Pumy w ChadzieW sumie znany filmik (na Patricks Aviation jako Puma du Chad bodajże), ale na forum tego nie było (jeśli szukajce wierzyć).
Zabawy chłopaków w SA330 nad Chadem, choć "nad" to może nie na miejscu jest, bo oni prawie po drogach śmigają.

Zawsze mnie zastanawia co się stało w 24 sek. Ujęcie jest urwane, a Puma prosto w kamerzystę leciała. No i ten lewitujący pan.