OK to może zacznę.. Co moim zdaniem dobrze byłoby zamieścić na stronie:
1. Misje treningowe, których brak w org. wersji. Taką "wiedzę tajemną", różne sztuczki i kruczki dotyczące wykorzystywania uzbrojenia i trybów radaru (np. odpalanie AIM-120 w trybie HOJ, Sidewinderów w trybie Boresight), awioniki itd. Nieliczni z nas taką wiedzę posiadają i pewnie domyślają się o kogo chodzi

2. Możnaby z czasem stworzyć flashowe poradniki, a la RampStart. Np. obslugi Tacan, procedury wylaczenia silnikow ze wszystkimi szczegolami (taaak Boba mam na myśli nawet zrzucenie resztek paliwa

- bardzo mi się taka szczegółowość podoba. W końcu gdyby mi nie zależało na maks. reality bo bym latał LockOn'em

)
3. Dział download z pożytecznymi acz niewielkiej objętości plikami: profile do joyów, zapisy ACMI np. z walki manewrowej, ukazujące prawidłowo wykonywane manewry itp.
4. Mając już jako tako uformowany squad, można by się nawet pokusić o stworzenie skina polskich F-16, które niedługo będą strzegły naszego prawdziwego nieba.
Wydaje mi się także, że NIE byłoby większego sensu w ramach tej strony tworzyć nowego forum, skoro mamy już obecne.