Autor Wątek: Uwaga, uwaga, coś dla miłośników lotnictwa  (Przeczytany 10189 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Uwaga, uwaga, coś dla miłośników lotnictwa
« dnia: Maja 31, 2005, 23:34:36 »
Cytat z Onetu:

"W niedzielę 12 czerwca!
Bartosz Obuchowicz przeniesie się w czasie, Kevin Aiston będzie kłamał policji a Andrzejowi Krzywemu zniszczymy płot.

Uwaga! Zmiana emisji programu. Nie przegapcie niedziela 12 czerwca godz. 20.35!

13 czerwca o godz. 22.50 zapraszamy na specjalne wydanie programu "Mamy Cię od tyłu, czyli jak się to robi". Program ten pokazuje jak powstawał jeden z największych gagów w historii "Mamy Cię". Gag nosi nazwę "wehikuł czasu" i wydarzył się w przestrzeni powietrznej pomiędzy Warszawą a Dęblinem. Zaangażowaliśmy do niego samolot pasażerski, trzy samoloty typu MIG, helikopter, Straż Pożarną, wojsko i policję... Całość na bieżąco będzie relacjonował Szymon Majewski."

Uczestniczyłem, widziałem materiał, będzie parę zdjątek z powietrza m.in. mojego autorstwa.  :)

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 31, 2005, 23:46:30 »
Ekstra.Czekam z niecierpliwością.Jeszcze taka prośba,żeby reszte materiałów te ktore sie nie załapały np takie tam zdjątka z MFD I HUD na różnych zakresach pracy :D  :mrgreen: zapodać na forum.Po co mają niszczeć gdzieś w szufladach :D
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

« Odpowiedź #2 dnia: Maja 31, 2005, 23:56:56 »
To były dwie kamery i cały materiał poszedł dla TVN, piszac zdjątka miałem na myśli godzinę filmu nakręconego podczas przechwycenia ATR-42. Niestety jeszcze nie dotarła do nas płytka z tym co tam zmontowali z tego. Materiał, który widziałem to było tylko to co będzie w programie Mamy Cię, resztę widziałem w trakcie kręcenia i wiem co może być, inna sprawa - czy będzie.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 01, 2005, 08:59:28 »
lololol będzie się działo, a na czym będzie polegał dowcip? Że R27 przypadkowo wpadnie na ATR72-300 z naszymi politykami ? :-D
Pozycja obowiązkowa niczym Bitwa o Anglię z 1969 :)
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 01, 2005, 09:58:46 »
Cytat: YoYo
Że R27 przypadkowo wpadnie na ATR72-300 z naszymi politykami ?

Co? Zestrzelili rządową maszynę? Już biegnę odkopać Visa z ogródka Babci i jadę na miejsce katastrofy, upewnić się że nikt nie przeżył :twisted:

Zdarzył się wypadek: pociąg specjalny wiozący członków obecnego rządu wykoleił się. Na miejsce katastrofy pędzą już policja, ambulanse, straż pożarna... ale nie mogą się doszukać ofiar! Pytają miejscową ludność "gdzie pasażerowie?". "Pogrzebaliśmy ich..." pada odpowiedź. "Wszystkich? Nikt nie przeżył? Ani jeden?" dziwią się ratownicy. "No, niektórzy tam jęczeli, że jeszcze żyją, ale kto by tym sku***synom uwierzył".

:lol:
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 01, 2005, 12:24:35 »
Tym razem byli to tylko statyści i Obuchowicz, taki tam aktorzyna młodego pokolenia. Nieoficjalna wersja głosi, że miał to być Małysz, ale z nieznanych mi względów zastąpiono go tą miernotą. Mam podstawy by tak sądzić, zresztą zobaczycie sami i ocenicie jak się zachowywał, choć później nadrabiał miną. Nie lubię małych komet uważajacych się za wielkie gwiazdy.
A co do polityków, to wojsko jest a(nty)polityczne, przynajmniej na szczeblu jaki zajmuję, ale co racja to racja, "kto by ssnom wierzył".

Offline Meehau

• *
  • CyC
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 01, 2005, 13:17:32 »
I na takie bzdury zostanie spalone ileśtam kg kerozyny? :D
Napisze do TVN, wyglada na to ze naprawde sporo $$$ mają, moze mi zasponsorują wylaszowanie sie na Miga-29 lol
Meehau
"The milk of aircrew kindness comes in very small containers and has a quick expiration date"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 01, 2005, 15:09:01 »
Ło matko, nie wiedzialem kto to Obuchowcz, dalem w wyszukiware i juz kojarze - serialowy czempion wygladajacy jak dziecko po przejsciach i mający IQ na poziomie osła wpleciony w telewizyjną branże przez zaradną rodzinke :\ Tak, ten kolo to porażka http://www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=22858&baza=1 Szkoda ze zmarnowany material na szczeniaka, jakby nie bylo tam znanego przedstawiciela i wywrotowca z podniednego Mińska M to nawet bym sobie i oglądanie darowal :D ...
http://mamycie.onet.pl/
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 01, 2005, 15:28:36 »
Ło jeny, spodziewałem się jakiejś ważniejszej/popularniejszej persony... a tu Pan Nikt.
Skoro wszystko tak "powszednieje", to może i mnie by ktoś przeleciał, takim Biesem na przykład? :P

To już lepszy jest dowcip o Ibiszu i facecie w ciemnym zaułku... :mrgreen:
TVN suxx

Blackmessiah

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 01, 2005, 19:22:39 »
Rola, zaczales miec rozdwojenie osobowosci?  :D
To pachnie schmeisseryzmem.  :mrgreen:

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 12, 2005, 21:22:31 »
Szczerze, Obuchowicza mógłbym zabic za ten śmiech.

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 12, 2005, 21:29:23 »
Wyznaczcie mi pokute....

K... ZAPOMNIAŁEM!

:cry:  :?

ZApytam nieśmiało... czy ktoś może nagrał to na jakimś divx?

Edit

Ha ha!!!!

"
13 czerwca o godz. 22.50 zapraszamy na specjalne wydanie programu "Mamy Cię od tyłu, czyli jak się to robi". Program ten pokazuje jak powstawał jeden z..."

:twisted:
ależ ja jestem przebiegły :D

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 12, 2005, 21:39:47 »
A ja w/w programu nie obejrzałem z premedytacją, co jest manifestacją mojego stosunku do programów telewizyjnych na poziomie "Mamy cię!".

Ha! Przebiłem nawet UberŚcierwo(TM) Schmeissera! :mrgreen:

alcatraz

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 12, 2005, 21:56:01 »
Wszyscy co nie zdążyli/ nie chcieli obejrzeć szoł - powtórka w sobotę o 15.35.

Co do Obuchowicza :evil: zagazować, rozstrzelać i zadeptać za wspomniany śmiech i późniejsze wymądrzanie się się w studio  :565:

Offline martin

• *
  • Szpieg z krainy jaszczompów
« Odpowiedź #14 dnia: Czerwca 12, 2005, 22:11:21 »
Cytat: alcatraz
Wszyscy co nie zdążyli/ nie chcieli obejrzeć szoł - powtórka w sobotę o 15.35.

Co do Obuchowicza :evil: zagazować, rozstrzelać i zadeptać za wspomniany śmiech i późniejsze wymądrzanie się się w studio  :565:

Popieram.

Jak na godzinę ujęc w powietrzu , to migi było widac z minutę :(

I jeszcze jedno, od kiedy to para dyżurna lata nieuzbrojona ?

Martin
Sundowner:U nas jest w czym wybierać - do każdej roboty odpowiednie narzędzia.
Schmeisser: U nas się wysyła 1000 MiGów, mogą być puste.