Autor Wątek: 1.2 "Black Shark"  (Przeczytany 141205 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

qrdl

• Gość
Odp: 1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #915 dnia: Października 15, 2007, 10:35:34 »
Dziwne Panowie, że odgrzewacie stary kotlet... Some1 ma rację, że temat był wałkowany kilka razy, a Mazak konia widzi parę razy dziennie, więc wie jak wygląda  :banan.
A jeśli chodzi o maszyny amerykańskie, to chyba pamiętacie, że LO zostało wydane przez UBIkację, która była kolejnym właścicielem praw, tytułów (?) serii Flanker. Wcześniej było to SSI, później, przed UBIkacją, Mattel (tak, ten od lalki Barbie). UBIkacja, kierując się potencjalnym zyskiem, spowodowała, że doczepiono 15 i A10 na chama, jednocześnie sugerując, że 15 jest maszyną najważniejszą w grze. Proszę sobie przypomnieć ekran instalacyjny i jakiego samolotu jest w tłach najwięcej przy gołym LO. Seria flankera, to przecież Su-27 - koniec kropka. Mig-29(K) dopiero doszedł w wersji 2.5x, jako bonusik, szkoda tylko, że już wówczas był na choryzoncie LO, bo dodatek, jak i cały flanker 2.5x, nie miał długiego żywota. Tak więc w czym problem? W ogóle należy się "cieszyć", że jest 15 i a10 w grze, bo pewnie dla stałych fanów serii 15 pasuje jak but do nosa. Skopana 15? Trudno, trzeba latać czymś innym, albo w ogóle zainstalować sobie nieszczęsnego FSX. Mav, a właśnie przyjacielu, zapodaj sobie FSX, to dopiero ci szczena opadnie z wrażenia. Przy FSX FC to mniód.

pozdrawiam,
qrdl

poko24

• Gość
« Odpowiedź #916 dnia: Października 15, 2007, 10:39:06 »
Wchodząc za Twoim linkiem na baner z linkiem o wystawie zauważyłem okładkę BlackSharka... Tak to będzie wyglądać? Tragedia dla mnie :(.

Czekamy na zdjęcia Groove. Fajnie, że tam będziesz.

Mało trochę nowości w sprzęcie.  Szkoda, że nie ma żadnej konkurencji dla TrackIR4. Brak konkurencji winduje cenę. Czekam i czekam aż to potanieje, BS blisko a ja jeszcze siedzę bez tracka...

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #917 dnia: Października 15, 2007, 10:45:28 »
No to czekamy Groove, w końcu nic innego nie robimy w tym temacie od iluśtam miesięcy :D

Szkoda, że nie ma żadnej konkurencji dla TrackIR4. Brak konkurencji winduje cenę. Czekam i czekam aż to potanieje, BS blisko a ja jeszcze siedzę bez tracka...

http://www.il2forum.pl/index.php/topic,7343.0.html
Pytanie jak będzie ze wsparciem dla LO 1.2
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #918 dnia: Października 15, 2007, 11:35:14 »
Co do BS.

Radze kazdemu do kupienia(zakupić) TrackIR i pedaly.

Wiem ze zarobki w Polsce to nie jak tu w Niemczech, ale co najmniej  pedaly to bardzo wazna rzecz i dodaje duzo "realismu".
« Ostatnia zmiana: Października 15, 2007, 11:37:36 wysłana przez Kos »

poko24

• Gość
« Odpowiedź #919 dnia: Października 15, 2007, 11:38:21 »
Mam Kierownicę Logitech Driving Force Pro. Pedały nie są symetryczne, daleko im do doskonałości, no ale mam.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #920 dnia: Października 15, 2007, 11:49:55 »
Pedały można łatwo samemu zrobić, nawet jak ktoś nie ma na nie pomysłu, to wiele planów wisi w internecie, wystarczy poszukać. TIR4 też można zastąpić tańszym systemem DIY ;)

poko24

• Gość
« Odpowiedź #921 dnia: Października 15, 2007, 12:10:20 »
Akurat w systemach a'la TIR potrzeba dokładności... A jak z sytemem DIY

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #922 dnia: Października 15, 2007, 13:08:22 »
Aha coś się święci, zniknął BS z strony http://www.lockon.ru/ Zostawili tylko FC. Czyżby Yoyek wykrakał kolejny mariaż z UBIkacją?

Ponadto na stronce podanej przez Groove widnieje następna data wydania: 28 styczeń 2008

No to czekamy Groove, w końcu nic innego nie robimy w tym temacie od iluśtam miesięcy :D

Zobacz datę pierwszego postu tego tematu :D i zmień wypowiedz na: "...iluśtam lat :D"

« Ostatnia zmiana: Października 15, 2007, 13:23:29 wysłana przez Kusch »
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

poko24

• Gość
« Odpowiedź #923 dnia: Października 15, 2007, 13:26:03 »
Ale to jest (chyba) przybliżona data kiedy produkt będzie dostępny w sprzedaży w serwisie SIMWARE.

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #924 dnia: Października 15, 2007, 13:35:52 »
Aha coś się święci, zniknął BS z strony http://www.lockon.ru/
Właśnie też to przed chwilą zauważyłem. Może jednak termin listopadowy jest realny.  :121:
A ja taki nieprzygotowany. Trzeba zbierać na proca, podwoić RAM, podreperować FreeTracka i zrobić przepustnicę/dźwignię skoku śmigła.  :karpik

PS: Ciekawe jaka cena i czy będzie wersja download.:D

--------------------------------
Umarł Król, niech żyje Król: http://www.il2forum.pl/index.php/topic,9591.0.html
some1

« Ostatnia zmiana: Października 15, 2007, 18:55:12 wysłana przez some1 »
DCS/FSX/AC/pCARS