Autor Wątek: 1.2 "Black Shark"  (Przeczytany 141202 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

swier

• Gość
1.2 "Black Shark"
« dnia: Czerwca 03, 2005, 15:24:30 »
1.1 juz mamy  :P   jak dla mnie jest git. Uważam że swoją zawartością 1.1 spełnił oczekiwania

Ale życie toczy się dalej. A więc ... co dalej LOMACku?

wiemy że prace trwają nadal, predzej czy później będziemy mieli 1.2. A w nim - hokum i ....?

No właśnie. Co ma wnosić 1.2 oprócz hokuma? Bo jakoś nie wierzę że hokum bedzie jedyną jego treścią.

Ma być płatny? darmowy? jza miesiąc? za rok?

Napiszcie co wiecie i oświećcie mnie ciemnego

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 03, 2005, 19:12:26 »
Mogli by dać Miga-29K. Wkońcu dali go we flankerze 2.5 to nie byłoby chyba problemu z LOMAC-kiem. Lub jakiś amerykański samolot pokładowy bo rosyjski jest (Su-33). Np. F-18. Ale ja osobiście nie wiem nad czym tak się "męczą" :)

Offline Kusch

• Global Moderator
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 05, 2005, 02:01:59 »
Co do daty to już pisałem gdzieś,że ma być na gwiazdkę  :682:  a co jeszcze wniesie hmm napewno tego Predatora:

Tutaj więcej obrazków:
http://www.lockon.ru/index.php?end_pos=129&scr=products&lang=en

Czy płatny? raczej napweno :|
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Ajti

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 05, 2005, 09:31:49 »
Cytat: Kusch
Czy płatny? raczej napweno

Juz sie boje ile set zlotych od nas wycisna... ale jesli bedzie tak dobry jak 1.1 to warto bedzie dac taka kase....

Z drugiej strony jednak nie sadze zeby tym razem udalo im sie wziac tyle szmalu.... w koncu to beda nowe maszyny, czyz nie? W 1.1 przemodelowali FM i DM zrobili calkowicie nowa maszyne a dotychczasowe poprawili.... no to faktycznie sie napracowali.

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 07, 2005, 22:04:14 »
Klikany kokpit... Wtedy to by było ostro! :)

Offline Kusch

• Global Moderator
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 30, 2005, 22:17:42 »
Kroi sie coś ciekawego.
Eagle Dynamics oficjalnie poprosiło modelarzy "amatorów" 3D o stworzenie takich modeli:

(up to 10 000 polygons, 2 LODs)
M6 Linebacker
M1126 Stryker ICV
M1128 Stryker MGS

(up to 50 000 polygons, 3 LODs)
F-15E Strike Eagle
EA-6B Prowler
F-14D Tomcat

(up to 50 000 polygons, 3 LODs)
OH-58 Kiowa
V-22 Osprey

(up to 30 000 polygons, 3 LODs)
Arleigh Burke-class

(up to 5 000 polygons, 2 LODs)
AIM-9X
SM2 Standard
FIM-92 Stinger
Sea Eagle

Pozatym niezłe zamieszanie na francuskiej scenie Locka.Ludzie na siłe kombinuja wszystkie dostepne dokumenty samolotu Mirage F1.Manuale,dane radaru Cyrano itp.
Podobno ED jest zainteresowane dodaniem tego samolotu nawet w wersji Flayable.

Schmeisser

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #6 dnia: Lipca 01, 2005, 07:07:49 »

Ma być płatny? darmowy? jza miesiąc? za rok?

be sure two weeks

Ale życie toczy się dalej. A więc ... co dalej LOMACku?

Nowe, lepsze realistyczne chmury  ,138 nowych samolotów flyable ,  w tym uzbrojony w granaty atomowe i dwa działka plazmowe X-15 CIA edition

Nowe tekstury zawiasów , drzwi kibla

Ikarus SpezNaznaczieniej

New more sophisticated FM and DM

McHaron

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #7 dnia: Lipca 01, 2005, 10:10:18 »
Schmeisser! Co Ty.

Na szczęście Lock-On to nie Ił-2  :mrgreen:

[ Dodano: Pią 01 Lip, 2005 10:13 ]
Cytat: Kusch
Kroi sie coś ciekawego.
Eagle Dynamics oficjalnie poprosiło modelarzy "amatorów" 3D o stworzenie takich modeli ...

No fajnie, ciekawe czy z tego będzie jakikolwiek pożytek odnośnie wersji 1.2. Czy przypadkiem nie będzie to tak na prawdę wykorzystane w Nowym Produkcie.

Offline Kusch

• Global Moderator
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #8 dnia: Lipca 01, 2005, 10:35:38 »
Cytat: Schmeisser
Nowe, lepsze realistyczne chmury ,138 nowych samolotów flyable , w tym uzbrojony w granaty atomowe i dwa działka plazmowe X-15 CIA edition

Spokojnie Schmeisser to tylko samoloty AI.
Zwłaszcza Prowler mnie raduje.Będzie szumiało oj bedzie.Musze przetrzeć szybke w moim EOS :mrgreen:

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #9 dnia: Lipca 01, 2005, 13:43:14 »
Ale silnik gry pewnie pozostanie ten sam :|

McHaron

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #10 dnia: Lipca 03, 2005, 17:43:03 »
Cytat: WilkzPolski
Ale silnik gry pewnie pozostanie ten sam :|

Wiesz co, wydaje mi się, że gdyby w czasach FO, silnik gry (oczywiście mówię teraz o Nowym Produkcie) pozostał ten sam, to - o ile FO będzie faktycznie tak rewolucyjny jak go nazywają - tak jakby sobie ED strzeliło gola we własną bramkę. Chyba, że nadal ich FM będzie outstanding. Zobaczymy...

swier

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #11 dnia: Lipca 05, 2005, 16:32:15 »
hmmm ED znowu pokazało kolejne skriny predatora. tym razem wersja z podwieszonymi hellfire'ami

po jakiego grzyba oni się tak z tym cackają? Naprawde nie ma wazniejszych rzeczy do zrobienia w tej grze niż super-hiper wymodelowany predator??   :?

Hokuma by pokazali qrka

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #12 dnia: Lipca 06, 2005, 11:20:37 »
Pewnie wiele się u nich nie dzieje więc starają się pokazywać cokolwiek. Tylko po to by coś się działo. Albo (daj Boże by tak było) usprawniają silnik gry. No bo tego narazie nie da się pokazać. A nam narazie pozostaje tylko mówić w duchu: Amen :)

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #13 dnia: Lipca 06, 2005, 12:27:35 »
Jaaasne, a świstak siedzi i zawija w sreberka.

ED sie w tej chwili bawi w Eye Candy, za kolejne 200zł dostaniecie:

nowy skin agresorów na F-16 (którym i tak lata nie można):

nowe eksplozje, których wasze komputery i tak nie uciągną:

Nowe bomby, których i tak użyc nie bedziecie mogli, bo ED nie ma pojęcia jak wymodelowac PavePenny dla A-10:

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

qrdl

• Gość
1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #14 dnia: Lipca 06, 2005, 12:48:22 »
Cytat: Sundowner
ED sie w tej chwili bawi w Eye Candy, za kolejne 200zł dostaniecie:

nowe eksplozje, których wasze komputery i tak nie uciągną:

Nowe bomby, których i tak użyc nie bedziecie mogli, bo ED nie ma pojęcia jak wymodelowac PavePenny dla A-10

Be sure, Fighter Ops solve your problems.... in two weeks....eeerrr...years or next decade???  :lol:  :lol:
Dziwi mnie takie czepianie się FC, jak z tego zrezygnujemy, to pewnie przyjdzie nam "latać" w maszynach z BF2... to może i ja sobie pofolguję, czasami wchodzę na stronę FO i co tam widzę... modele pojazdów, na których chyba tylko brakuje rys od polerowania w myjni - o reszcze, oprócz wyrenderowanych obiektów, chyba ani słychu ani widu, a może się mylę, może ktoś ma relację z pierwszej ręki jak jest wymodelowana broń, awionika, a może jakaś beta/demo skoro gra jest zapowiadana na Q4 2006 (wyjdzie jako boundle z kłejkiem 4 heheheh)?. I powiem więcej. Zjem swój egzemplarz cd LO, jeśli FO wyjdzie przed 2007 i zobaczymy wówczas czy dzisiejsze komputery to uciągną, bo mój jakoś te wybuchy z LOFC, etc jest w stanie dziś uciągnąć :-)
Czy wy na poważnie zakładacie, że pogracie w FO na procku >2.5GHz i radku 9600 + 512GB - na przykład?! A co do silnika gfx FO to pożyjemy, zobaczymy.

pozdrawiam,
qrdl