ED sie w tej chwili bawi w Eye Candy, za kolejne 200zł dostaniecie:
nowe eksplozje, których wasze komputery i tak nie uciągną:
Nowe bomby, których i tak użyc nie bedziecie mogli, bo ED nie ma pojęcia jak wymodelowac PavePenny dla A-10
Be sure, Fighter Ops solve your problems.... in two weeks....eeerrr...years or next decade???
Dziwi mnie takie czepianie się FC, jak z tego zrezygnujemy, to pewnie przyjdzie nam "latać" w maszynach z BF2... to może i ja sobie pofolguję, czasami wchodzę na stronę FO i co tam widzę... modele pojazdów, na których chyba tylko brakuje rys od polerowania w myjni - o reszcze, oprócz wyrenderowanych obiektów, chyba ani słychu ani widu, a może się mylę, może ktoś ma relację z pierwszej ręki jak jest wymodelowana broń, awionika, a może jakaś beta/demo skoro gra jest zapowiadana na Q4 2006 (wyjdzie jako boundle z kłejkiem 4 heheheh)?. I powiem więcej. Zjem swój egzemplarz cd LO, jeśli FO wyjdzie przed 2007 i zobaczymy wówczas czy dzisiejsze komputery to uciągną, bo mój jakoś te wybuchy z LOFC, etc jest w stanie dziś uciągnąć
Czy wy na poważnie zakładacie, że pogracie w FO na procku >2.5GHz i radku 9600 + 512GB - na przykład?! A co do silnika gfx FO to pożyjemy, zobaczymy.
pozdrawiam,
qrdl