Autor Wątek: Allah Akbar!!!  (Przeczytany 3907 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Schmeisser

• Gość
Allah Akbar!!!
« dnia: Czerwca 26, 2005, 21:49:34 »
http://movies26.enwhore.com/helishotdown.wmv

naprawdę ostry towar...
12 chłopa w 10 sekund

Iche

• Gość
Allah Akbar!!!
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 26, 2005, 22:08:50 »
O rany! To była egzekucja.

Jedna refleksja. Co innego oglądać amerykańskie guncamy, gdzie słychać zazwyczaj, że mamy doczynienia z profesjonalistami, a co innego, kiedy widać taki fanatyzm.

Offline Kusch

• Global Moderator
Allah Akbar!!!
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 26, 2005, 22:13:50 »
Mrozi krew...  To był przypadkiem Mi-24 w Czeczeni?

Jak ja ich nie cierpie jak siedzą w górach Kaukazu a ja akurat przelatuję moim lśniącym Su-25...
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Schmeisser

• Gość
Allah Akbar!!!
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 26, 2005, 22:15:34 »
dlatego ja latam Carem Przestworzy , i przypadkiem zabieram 6 x RBK500 oraz sporą ilośc UB13 :D

BG

• Gość
Allah Akbar!!!
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 26, 2005, 22:24:47 »
Mrozi krew... To był przypadkiem Mi-24 w Czeczeni?

To był raczej Mi-8.Zobacz 32 sekunde filmu.

Offline Kusch

• Global Moderator
Allah Akbar!!!
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 26, 2005, 22:41:33 »
Cytat: BG
To był raczej Mi-8.Zobacz 32 sekunde filmu.

Tak ale pozniej sie oddala i w 50 sekundzie pojawia sie Mi-24 i wystepuje do konca.

Offline Josiv

• *
  • Zerstörer
    • http://www.kg200.zary.com.pl
Allah Akbar!!!
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 27, 2005, 00:05:34 »
tez mi sie tak zdaje ze to hind.
Pod koniec jak juz spada nie wiem czy to tak od kabiny sie slonce odbija, czy poprostu sie pali?
_____ | _____             █▀ ██ ▀█▀      ORLIK
 _\__(o)__/_                   ▼             /
      ./ \.                www.eagles.pl ---
Graf -1973-†2006 ..ó?o........ó?o.ó?oó?o...

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Allah Akbar!!!
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 27, 2005, 00:08:20 »
Dokladnie first Mi8 second Mi24.

Josiv to sloneczko nie feuer :570:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Elwood

• Gość
Allah Akbar!!!
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 27, 2005, 02:45:09 »
Czy pimpuś wyskoczył następnie zza górki i prewencyjnie zrównał z ziemią dwie okoliczne wioski, czy uszkodzony pojechał do domu uzupełnić ubytki powłoki lakierniczej ? A może rozbił się doszczętnie, bo z filmu to nie wynika za bardzo ? Na ostatnich kadrach wygląda tylko jakby kierowca chował się za wzgórzem, maksymalnie zmniejszając ślad termiczny opadaniem. Ciekawy film, chyba jakiś aktualny, bo nie widziałem...
Bardzo podobny jest film na którym widać jak podobny oszołom (po zapoznaniu się z podstawowymi zasadami Koranu jego wyznawcy wywołują u mnie przerażenie) trafił w schodzący do lądowania w Czeczenii transportowy Mi-26 pełen ludzi. Tam niestety trafiony śmigłowiec został bardzo poważnie uszkodzony, zapalił się i po chwili runął na ziemię, wszyscy na pokładzie zginęli. Może ktoś ma ten film, wrażenie naprawdę przykre robi...

tomek1988

• Gość
Allah Akbar!!!
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 27, 2005, 10:33:43 »
Cytat: Elwood
Bardzo podobny jest film na którym widać jak podobny oszołom (po zapoznaniu się z podstawowymi zasadami Koranu jego wyznawcy wywołują u mnie przerażenie) trafił w schodzący do lądowania w Czeczenii transportowy Mi-26 pełen ludzi. Tam niestety trafiony śmigłowiec został bardzo poważnie uszkodzony, zapalił się i po chwili runął na ziemię, wszyscy na pokładzie zginęli. Może ktoś ma ten film, wrażenie naprawdę przykre robi...

Czyli nie wiesz skąd ściągnąłeś ten film? Ja tylko czytałem o tym Mi-26 w Skrzydlatej Polsce.

Iche

• Gość
Allah Akbar!!!
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 27, 2005, 11:44:16 »
Cytat: Elwood

Pamietam, ta historię, było o niej dużo w mediach. Śmigłowiec był podobno przeciążony, upchali w nim kilkudziesiąt soldatów ponad normę. Do tego spadł prosto na pole minowe. Żeby było śmiesznie, było to pole uzbrajane zdalnie. Mimo to, ci co przeżyli wylatywali natychmiast w powietrze, kiedy uciekali z płonącego wraku.

Offline Meehau

• *
  • CyC
Allah Akbar!!!
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 28, 2005, 12:00:18 »
Pod koniec jest zdjęcie sporej ilosci pyłu jaki podnosi rozbijający się/przyglebiający Mi24. Niestety operator kamery byl zbyt zajęty jazgotaniem zamiast dokladnie filmować przebieg zdarzeń.
Na filmikach z Iraku jeszcze często można uświadczyć ichnie diskopolo...

Taką scenę z polskiego filmu sobie wyobrażam: leci Boguś Linda nowym polskim F-16 gdzieś nad Irakiem, by wspomóc naszych chlopaków. Gdy napalm schodzi z podwieszeń Boguś rzuca do siebie ochrypłym, mruczącym głosem twardziela: Allach k*rwa akbar...
Meehau
"The milk of aircrew kindness comes in very small containers and has a quick expiration date"

Offline Kusch

• Global Moderator
Allah Akbar!!!
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 28, 2005, 13:09:57 »
Cytat: Meehau
Taką scenę z polskiego filmu sobie wyobrażam: leci Boguś Linda nowym polskim F-16 gdzieś nad Irakiem, by wspomóc naszych chlopaków. Gdy napalm schodzi z podwieszeń Boguś rzuca do siebie ochrypłym, mruczącym głosem twardziela: Allach k*rwa akbar...

Buachahahhahahahhaha
  :509:  
  :DDDDDD    :682:    :mikolaj:    :597: